Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool AWE 8730

мнения за Whirlpool AWE 8730Писахме много за пералните машини с предно зареждане, явно дойде ред на моделите с най-високо зареждане. За непосветените нека обясним: при машини с предно зареждане люкът е в средата на предната стена на корпуса, докато при вертикално натоварените шайби люкът е директно в капака на пантата. Ние ще посветим тази публикация на пералня Whirlpool AWE 8730, или по-скоро отзиви на клиентите за нея. Надяваме се тази информация да е полезна.

Какво мислят мъжете

Тимур, Ростов на Дон

Когато купувате, поласкан на ниска цена и обещанието на продавача, че машината ще издава малко шум. Да, и е някак необичайно, всички автомобили имат люк отпред, а моят отгоре отново заема по-малко място. Тя има един специфичен минус - малък барабан. Съгласете се с 5,5 кг в нашия век е за всичко! Последният път, когато се опитах да измия сакото си, а машината висеше на въртенето, рестартираше въртенето на същия боклук. Иначе няма оплаквания, изтрива се добре!

Владислав, Междученск

Бих се радвал да си купя обикновена пералня, толкова повече е по-евтино, но трябваше да взема Whirlpool AWE 8730. Проблемът е, че имаме един малък свободен ъгъл в банята, в който е невъзможно да поставим машината с хоризонтално зареждане, но вертикалното се издига добре там.

Почти всяка пералня влиза в нашия ъгъл, но факт е, че хоризонталната релса се нуждае от място отпред, за да отвори люка, но няма място пред него.

Не мога да кажа, че съжалих за покупката. Оказа се много добра шайба, с всички необходими съвременни джаджи. Какво има в него.

  1. Тясно и в същото време високо тяло, което ни позволи да спестим място.
  2. Просторен барабан с тегло 5,5 кг, въпреки че би било възможно да се правят 6 или дори 7 кг.
  3. Електронно интелигентно управление, което обаче е просто.
  4. Страхотни програми за пране за отлична грижа за прането. Оказва се, че се мие добре и нежно.
  5. Висококачествено въртене обаче, ако нещата ви са изработени от деликатна тъкан, не трябва да включвате 1200 оборота.
  6. Машината има необходимата защита срещу течове, дисбаланс, пяна и други проблеми.

Като цяло не съжалявам, че животът ме принуди да закупя пералня с най-голямо зареждане. Сега съм свикнал и всичко ми подхожда. Но ще кажа откровено, ако имахме баня с достатъчни размери, нямаше да взема тази машина.

Игор, МоскваWhirlpool AWE 8730 барабан

Какво да кажа, машината е съвсем нормална. Изтривания, като всичко, не по-добре, но не по-лошо. Управлява се лесно, но има достатъчно шум по време на измиване и особено въртене. Сестра ми има машина на Бранд у дома, също с вертикален товар, но издава много по-малко шум. Ако барабанът беше поне 6 кг, тогава бих сложил пет точки и само четири.

Ярослав, Новосибирск

Машината не харесваше факта, че с нея от време на време възникват проблеми. Барабанът беше последно обърнат, така че клапите да са вътре. Мислите ли, че това е смешно? Изобщо, защото трябваше да се обадя на специалист, който успя да затвори крилата и да обърне барабана назад. Оказва се, че за собствените си пари попаднах в проблеми.

Сергей, Владивосток

Използвам тази шайба вече втора година и наистина искам да се отърва от нея. Първо, това е невероятно шумно. Второ, ненадежден, през това време той се разпадна три пъти и само веднъж успя да реши проблема сам. Трето, той е капризен по отношение на перилните препарати. Всеки прах не й подхожда, нужни са скъпи фино диспергирани продукти. Не ви съветвам да купувате Whirlpool AWE 8730.

И какво ще кажат жените

Галина, Челябинск

По някакъв начин „смърка“ на тази машина откровена евтиност. Пластмасата върху кутията с пръст е лесна за натискане, капакът е с леки, висящи приставки, а захранващият кабел е къс. Че беше жалко за производителя на допълнителните половин метър тел, те бяха доста уморени.Засега съм доволен от измиването, изплакването и въртенето, но няма да поставя пет точки за нищо. Три точно.

Наталия, Сочи

Не мога да кажа нищо категорично за Whirlpool AWE 8730, защото има плюсове и минуси 50/50. Прави добре измиване и изсушаване, но отвратително изплаква, защото има програма, която спестява вода. Тя има просторен барабан, но в същото време крилата му непрекъснато падат над пластмасата, аз вече ги извадих два пъти с отвертка. Самият калъф е тесен, което ви позволява да залепите машината навсякъде, докато тя е направена от нискокачествени материали и ще загуби външния си вид след година или две. За себе си реших това: откакто взех пишещата машина, нека работи, но няма да я съветвам на никого.

Тази машина гърми и в самото начало на въртенето, когато барабанът започне да набира скорост.

Валентина, Екатеринбург

Харесвам пералнята Whirlpool AWE 8730, тъй като има покрив в горната част и не е необходимо всеки път да се навежда надолу, за да сгъне прането в барабана. За мнозина това ще изглежда като дреболия, помислете за прегъване, но хората с радикулит ще ме разберат. Също така ми хареса да пробвам различни програми, всеки път когато откриваш нещо съвсем ново. Като цяло си взех играчка на стари години, докато ми харесва.Тавичка Whirlpool AWE 8730

Светлана, Волгоград

Тази машина е много по-надеждна от Beko WKB 61031 PTMAкойто се счупи преди половин година. Жалко, но е безполезно да се ремонтира и без пералня навсякъде трябваше да закупя замяна. Замяната се оказа много добра, опитайте сами!

Лариса, Пенза

Не разбирам съвсем защо преплащам за пералня с най-голямо зареждане. Тя няма значителни предимства, дори губи от предния край в техническите спецификации. Съпругът ми закупи Whirlpool AWE 8730 преди два месеца, без да ме пита. Изненада искаше да направи. Изненадата не успя, сега мисля, че би било по-хитро да изхвърлите тази машина, защото не може да се справи с преките си отговорности. Не съветвам да го приемате!

Елена, Севастопол

Много ми хареса тази шайба. Използвам третия месец, засега няма оплаквания. По време на транспортирането ми беше леко надраскано, но не вдигнах шум, всичко това е нищо. Подобно на програмите за експресно пране и пране на деликатни тъкани, те са най-добрите в комплекта. Пет точки!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини