Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool AWE 2215

мнения за Whirlpool AWE 2215Изборът на машини за предно зареждане сега е наистина богат. За всеки вкус, с всякакви характеристики и на всяка цена. И ако имам нужда от евтина машина с вертикално зареждане? По-сложно е, дори любител може да разбере, че в магазина има по-малко вертикални пръти, което означава, че те априори са по-лошо продадени и по-скъпи. Представяме на вашия съд пералня Whirlpool AWE 2215, която унищожава преобладаващите стереотипи, защото можете да я закупите за 310 долара. Днес ще ви пренапишем истински отзиви на клиентите.

положителен

Иван, Томск

Почитател съм на простата и евтина технология. Първо, такава техника, ако това не е жалко, и второ, заплатата ми не ми позволява да си купя нещо по-скъпо. Поради липсата на свободно място, трябваше да търся евтина перална машина с най-високо зареждане, трябваше да търся дълго време, тъй като цената на такива модели понякога е прекалено висока.

Попаднах на Whirlpool AWE 2215 и буквално се влюбих в тази проста и в същото време доста функционална машина. Какви са неговите предимства веднага?

  • Тънко тяло и електронно управление

Калъфът е широк само 40 см, което ви позволява да поставите шайбата в ъгъла и да поставите друг предмет пред тялото му, люкът е отгоре.

  • Високотехнологичен барабан с автоматично паркиране и зареждане с тегло 5,5 кг.
  • 13 режима на измиване, сред които са много разумни, като например предварително измиване.
  • Има частична защита срещу течове, контрол на пяна и дисбаланс.
  • Този модел също има нормални барабанни капаци и здрав горен капак.

Ще говоря и за недостатъците, въпреки че те не ме притесняват твърде много. Първо, няма функция за защита на детето. Второ, тя не се изтласква твърде добре, тъй като скоростта на въртене на барабана по време на въртене е максимум 800 об / мин. И трето, шайбата е доста шумна, но без излишъци, накратко не по-силна, но не и по-тиха от другите. Обобщавайки горното, отбелязвам, че машината ми харесва, но тя не е перфектна, въпреки че за парите си струва да обърнете внимание на малките неща.

Владимир, КировWhirlpool AWE 2215 барабан

Това е доста работеща машина, която ми служи вече втора година. Засега нямам причина да я упреквам. Надявам се, че всичко ще продължи както преди. Не се колебайте да го препоръчате за покупка!

Антон, Павлодар

Евтина пералня с разумни спецификации. Тя изпълнява добре основната си функция. Няма дисплей, но за такива пари бих се изненадал, ако го сложа. Повечето режими са доста дълги, но можете да ги измиете добре и бързо само с ръце, но по някаква причина те са неохотни. Пет точки за стойност и качество!

Сергей, Челябинск

Още от първияпералня Whirlpool AWS 61012 Много съм нещастен, дефектирах. Върнах го в деня на покупката, а в замяна взех Whirlpool AWE 2215 с вертикално зареждане. Кажете неочаквано решение? Може би, но погледнах на местно ниво, така да се каже, Whirlpool AWS 61012 и се уверих, че вертикалната линия ще изглежда по-добре в моята баня. Новата шайба работи добре, всичко ми подхожда.

Олег, Екатеринбург

Много достойна техника, въпреки че изглежда проста. Няма да й се възхищавам, имам нужда от машина за измиване, останалото е дреболии. Не съм харчил пари за специалист, инсталирах го със собствените си ръце и много бързо, нямах никакви затруднения. Извадих транспортните болтове строго според инструкциите. Машината работи като часовник вече трета година. Особено добър в измиването на обемни неща. Доволен съм!

Алена, Воронеж

Живея в Хрушчов с много малка баня. Винаги съм мечтал да сложа пералня в нея, но не можех да го направя, така или иначе нямаше достатъчно място. Но наскоро ми хрумна да опитам да сложа там автоматична машина с най-голямо зареждане. Измерих ъгъла си, в който трябва да стои машината, и отидох да потърся „домашен помощник“.

Не търсех нова машина дълго, тъй като магазините за битова техника във Воронеж се разведоха като мръсотия.

Изборът ми падна върху Whirlpool AWE 2215, като по размер е перфектен, а цената е нормална. Изтривам два месеца, много ми хареса режимът на „предотвратяване на смачкване“. Изглежда, че машината е правилно сглобена, но няма да говоря предварително, времето ще покаже.

отрицателен

Елена, Санкт Петербург

Аз се измъчвам с тази шайба почти месец. Търпението приключи, след като тя отново ми разкъса нова завивка. Не знам къде се е заседнала, но не може да продължава така. Ще го предам на сервизен център, нека го разберат.

Whirlpool AWE 2215

Татяна, Барнаул

Мие се на тази машина дълго време и по принцип беше доволен. В него няма камбани и свирки, но бельото винаги е чисто, нямах нужда от нищо друго. Но преди две седмици по време на миенето се случи нещо, избухна ужасен рев и дрънче, вода изля изпод машината и аз я изключих от линията. Оказа се, че клапите на барабана се отварят точно по време на измиване, изкривяват се и правят дупка в резервоара. В една секунда попаднах на хиляди ремонти. Мразя тази машина!

Артем, Москва

Пералнята Whirlpool AWE 2215 беше наследена от родителите ми преди година. Устройството е изключително допотопно и не обмислено. Програмите за пране са дълги, люкът на покрива трака по време на цикъла на въртене, а сигналът за край на измиването изобщо не се предоставя. Изглежда, че тази машина ще отиде в страната, там е мястото.

Лариса, Кемерово

Нещо в тази шайба не е наред, може би дефектен барабан, но постоянно разваля нещата ми, особено ако зареждате много спално бельо. „Списъкът на жертвите“ на пишещата ми машина вече е дълъг: чаршаф, риза на съпруга, блуза, кариран и яке на сина ми. След това нямам желание да го мия, по-лесно е да носите нещата до прането, ще е по-евтино.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини