Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Siemens WS12T440OE

мнения за Siemens WS12T440OEМнозина искат скъпо марково оборудване, което да работи в дома им. Така че тя и качеството беше нормално и че не се срамуваше да показва приятели. В същото време никой не иска да плаща много. Изглежда, че вечният неразрешим парадокс, искам добро, скъпо нещо, но не искам да го плащам. Но не, този път, визирайки пералнята на Siemens WS12T440OE, желанието може да съвпадне с възможностите. Моделът е много приличен, надежден и се продава на разумна цена. Но какво ще ни кажат клиентите?

Мнения на мъжете

Сергей, Саратов

Когато купих тази машина, ми се стори, че от години вземам оборудване. Но сега мина година и половина и вече много искам да се отърва от него. Ще ви кажа всичко в ред. Всичко започна с факта, че продавачът убеди жена ми и аз да вземем Siemens WS12T440OE. Оказа се малко скъпо, имайки предвид техническите си характеристики, но това е същата марка, олицетворение на надеждността. Аз съм глупак, че бях съблазнен от тези истории, толкова много минуси се появиха след година и половина.

  1. Няма директно задвижване и изглежда, че коланът вече е на изхода. За новите перални машини това е голям минус.
  2. Докоснете бутони, които не работят добре. Може би съпругът ми и аз имаме някакви пръсти, но понякога се натъквате на това. Някакъв вид сензор е много чувствителен.
  3. Дисплеят показва много ненужна информация, но това, което е необходимо, не е.

Екранът показва индикаторите за консумация на енергия (за какво са необходими), но скоростта на въртене не се показва.

  1. Следващият недостатък е трудно да се обясни с думи, но ще се опитам. Двигателят на пералнята работи тихо, но в същото време издава някакъв нискочестотен звук, който почти пътува през мозъка. Ако седите до машината в кухнята, когато тя се изплаква или изстиска, след 10-15 минути главата започва да боли. И това не е единственият ми случай, оплаква се и съпругата.
  2. По-добре е да не включвате измиване при максимална температура на водата. Машината започва да мирише на горяща гума, което означава, че или нещо не е наред с нагревателния елемент, или материалите като цяло са лоши.

Отзиви за Siemens WS12T440OEДавай напред. Когато купувах, бях доста вдъхновен от 7-килограмовия голям барабан. Накрая ще спестим от прането и ще изперем големи неща у дома. Но там беше. Обемни неща машината не приема всичко. Последният път, когато одеялото не можеше да се извади, то висеше, но одеялото е много малко. Няма отделни дюзи за инжектиране на вода, така че прането се навлажнява само с разтвор на вода и прах, както в обикновена стара машина. Това се отразява на измиването. Изключително съм недоволен, за 570 долара можете да вземете машината много по-добре и по-надеждно!

Андрей, Екатеринбург

Купете тази шайба моя брат мъдра. В началото всичко беше наред, машината се мие, съпругата беше щастлива. След това, след 8 месеца, задвижващият колан полетя. Специалист ремонтира машината за сметка на фирмата. Той каза, че старият колан е опънат и че трябва да се монтира нов. В същото време той ни зарадва, че новият колан също ще издържи няколко години здравина, тъй като резервните части за Siemens напоследък изчезнаха безполезно.

Затова взе машината на главата си. Дайте толкова пари и след това „скочете“ около нея. Да, оказва се по-лошо от стотинка стиранин Indesit IWSB 5085, която свекърва мие вече трета година. Тя го поправя периодично и след това отново го изтрива. Не го искам по този начин, имам нужда от нормална машина, но не изглежда съдбата!

Станислав, Москва

Много тиха и евтина машина, магически изтрива. Най-готините програми: 15 минути, 30 минути, еко измиване. Персонализираната настройка е достъпна на всички етапи на пране. Модерен сензорен екран, който показва много неща. Всичко това е много готино, доволен съм!

Александър, Краснодар

Сименс е Сименс, никога не са правили лоши перални машини и Сименс WS12T440OE не е изключение. Използвам тази шайба вече трета година, не виждам никакви недостатъци в нея. Нормално, модерно, високотехнологично оборудване. Препоръчвам го!

Евгений, Новосибирск

Измиването на парите ви не струва, това е сигурно. Електрониката, натъпкана в нея безмислено, не помага за измиването, а само пречи. Моята стара машина LG определено се изми по-добре. Поставих две точки!

Мнения на жените

Оксана, Барнаул

Машината е много миризлива. При миене в гореща вода започва да воня на каучук. Прахът не се разтваря добре, след всяко измиване в тавата остава малко средство. Кондензацията се натрупва на предната стена и сензорният контрол изобщо не е добър. Не го препоръчвам!

Ако се измие на 90 градуса, миризмата става непоносима.

Марина, Красноярск

Много ми хареса Siemens WS12T440OE. Работи тихо, перфектно изтрива и забележително спестява вода и електричество. Колко икономична е машината може да се види на дисплея, който показва отчет за разходите за енергия. Дизайнът, както винаги, е безупречен, истинско немско „произведение на изкуството“. Много се радвам на покупката!

Siemens WS12T440OE

Елизабет, Тоглиати

Siemens WS12T440OE разполага с всички модерни звънци, включително допълнително зареждане на спално бельо и пълна защита срещу течове. Има режим на импрегниране, който възстановява водоотблъскващите свойства на мембранните тъкани. Никога не съм виждал нещо подобно. Управлението е много ясно и дава много възможности на потребителя. Вземете тази машина, няма да съжалявате!

Татяна, Москва

Siemens купи по принцип, защото мама не харесва други автомобили. Предишният Siemens с механично управление служи почти 16 години. Новата машина се оказа много технологична, изтрива още по-добре благодарение на всевъзможни интересни режими. Мама все още не е овладяла мениджмънта и не ми е много удобно, но мисля, че ще се справим с времето. Прилични отзиви от клиенти, тогава машината е нормална, хората не лъжат.

Алена, Санкт Петербург

Голямо натоварване от 7 кг е основното предимство на тази автоматична пералня. Малко засенчено от радостта от закупуването на руското събрание. Очаквате повече за такива пари, но дори и шайбата да е доста прилична, е грехота да се оплаквате. Посочено е, че шумът от него е максимум 78 dB, но по пътя това не е вярно, тъй като машината е тиха. Изтрива пет плюс, ме устройва.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини