Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Siemens WS12N240OE

мнения за Siemens WS12N240OEКрасив, технически напреднал, функционален и много надежден. Всички тези хвалебни прилагателни имена се използват от рекламодателите във връзка с пералнята Siemens WS12N240OE. Специалистите по обслужването говорят добре за тези автомобили, въпреки че признават, че качеството на немската технология е спаднало значително благодарение на руската сглобка. Но какво мислят обикновените хора за нея? Нека се опитаме да разберем, като разгледаме най-ярките отзиви на клиентите.

Мнения на мъжете

Николай, Кострома

От 20 години пералните машини на Siemens придружават семейството ни в живота и никога не се уморявам да благодаря на компанията, която произвежда тези машини. Точно преди шест месеца съпругата ми и аз избрахме новия Siemens WS12N240OE и той се оказа 100 пъти по-добър от предшествениците му. Защо така

  • Първо, тя има супер капациален барабан с товар от 7 кг. Винаги сме мечтали за такъв товар, защото той ви позволява да миете почти всякакви големи неща.
  • На второ място, тя има много функционални програми за измиване, например завивка или импрегниране.
  • Трето, тя има голям и красив дисплей, а самата тя изглежда много органично на фона на интериора на нашата баня.
  • Четвърто, тя може да изтръгне много добре прането.

Благодарение на електронното управление скоростта на въртене може да се променя според нуждите, като максимум е 1200 об / мин.

  • Пето, тя има много достъпна цена.

Толкова обичам машината, че мога да говоря за нейните достойнства безкрайно. Все още не съм намерил недостатъци в него, но те със сигурност са, всяка техника ги има. Засега съм напълно доволен от този модел, нито намалявам, нито добавям!

Антон, ВоронежОтзиви за Siemens WS12N240OE

Досега в нашето семейство имаше само две коли, една LG F12B8WD8, Предадох го за части преди година и друг Siemens WS12N240OE, наскоро закупен. Сименс е просто страхотна пералня, след като Алжи работи тихо, усеща се, че е изключен. Често по време на миене тичам до банята, за да проверя дали програмата е спряла. Допълнителното изплакване работи чудесно, а режимите на измиване са по принцип всички добри. Пет точки!

Иван, Москва

Нямах време да преценя качеството на пералнята Siemens WS12N240OE, защото фабричният дефект се извади ден след монтажа. Лагерите започнаха силно да скърцат и аз върнах пишещата машина обратно в магазина. Моето мнение е следното: автомобилите на Siemens ще бъдат унищожени от руското събрание - факт е!

Виктор, Иваново

Това е съвсем нормална машина. Голям информативен екран, широк люк за зареждане на бельо, капакът на шахтата се отваря и затваря лесно. Това, което ме изненада най-много е, че шайбата добре разтваря евтиния препарат. В същото време тя се пени добре и измива добре дрехите. Не ми харесва как работи допълнителното изплакване, тъй като броят цикли не може да бъде зададен ръчно. Ще сложа пет с минус, можете да си купите!

Дмитрий, Санкт Петербург

Аз съм баща на много семейство, затова бях много отговорен при избора на пералнята. Взех за основа два основни критерия за избор: високо натоварване и надеждност. Siemens WS12N240OE има и двете, но също така изтрива и не разваля нещата. Много се радвам, че успях да намеря такава техника.

Мнения на жените

Марина, Пенза

Моята машина е специализирана в пране на бели неща. Разбира се, тя също изтрива добре цветните неща, но по някаква причина бялото е особено добро. Управителят ми каза, че пералнята няма да е шумна. Не се заблуждавайте, Siemens WS12N240OE наистина работи спокойно. Любимите ми програми са синтетика, ризи, завивки и тънко бельо и често използвам функцията за допълнително изплакване. Препоръчвам да закупите!

Олга, Новосибирск

10 години използва шайбата на Kandy. Харесвах я, но проблемът е, че през последната година тя започна да реве като ранен звяр и галопира из кухнята. Един съсед го взе от мен за 1500 рубли в моята селска къща и аз придобих Siemens WS12N240OE.В сравнение с Канди това е много благородна машина с несравнимо качество на пране. С две ръце съм за Сименс!

Няма никакъв шум от него, въпреки че 78 dB по време на цикъла на завъртане са посочени в описанието, къде са интересни тези децибели?

Siemens WS12N240OE

Татяна, Хабаровск

Периодът на използване на машината е две години. Качеството е нормално, но в него няма особености. Най-обикновената, но в същото време доста добра пералня. Ако искате просто нормална пералня, купете я, но ако очаквате нещо специално от машината, вземете колата със сушилнята.

Елвира, Москва.

Тази кола не ми хареса. Още по време на първото тичане установих, че тя свисте шумно. Този звук ме дразни ужасно, просто няма сила. Има няколко странни отвора в люка на люка отдолу; страхувам се, че няма да започне да изтича. Тя хвърли много пари за нея, но изглежда, че не си струва. Ще сложа три точки!

Любов, Нижни Новгород

Отново Сименс направи страхотна пишеща машина. Брат ми има предишен модел, а майка ми също има стар Siemens. Моето “бебе” има компактно тясно тяло, но голям барабан, много дрехи. Тя отделя малко вода, но успява да измие всичко добре. По принцип това е основното. Друг брат моли да напише, че Siemens е много надежден и аз съм съгласен с него по този въпрос. Препоръчвам да закупите!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини