Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Siemens WS10G240OE

мнения за Siemens WS10G240OEПод марката Siemens се произвежда добре позната немска технология, която за мнозина се превърна в олицетворение на надеждността. Продавачите използват това и навиват много пари за домакински уреди. Ярък пример е пералнята Siemens WS10G240OE. Най-обикновената пералня с остарели технически спецификации, за която освен това ще трябва да платите 416 долара. Така че експертите мислят, но какво ще ни кажат клиентите, може би от тях, ще чуем няколко думи в защита на тази машина?

положителен

Светлана, Астрахан

Придобих Siemens WS10G240OE преди две години поради факта, че предишната ми машина също беше Siemens. Наистина се надявах, че тази „красавица“ ще бъде също толкова надеждна и изглежда, че не сбърках. Тя непрекъснато търпи всички оперативни трудности: некачествена вода, пренапрежения и тормози от децата ми. От две години нито един намек за неизправност. Машината изглежда е проста, но има:

  • много добър барабан от 5 кг, в който всякакви неща се измиват добре;
  • електронно управление и красив дисплей с подсветка;
  • пълна защита срещу течове, която наистина защитава;
  • 15 програми за пране, сред които има прекрасен режим на пране на вълна.

Перам всички пуловери само с пишеща машина и все още не съм седнала, но нещата от чиста вълна вероятно са по-добре да не се перат автоматично.

Харесва ми също, че машината е ергономична, добре обмислена и изработена от добри компоненти. Ако бях на теб, щях да разгледам по-отблизо Siemens WS10G240OE. Не е евтино, но плащате за надеждност.

Артем, Нижни Тагил

Машината е просто класа. Измива всичко перфектно и дори спестява прах. Програмите са много по-обмислени, отколкото на корейските перални машини, но трябваше да изложа малко повече за това. Не, в края на краищата германците все още знаят как да надминат Югоизточна Азия.

Сергей, НижневартовскОтзиви за Siemens WS10G240OE

Използвам този „домашен помощник“ вече трета година, без оплаквания. Дрехите са идеално чисти и не образуват макари дълго време. Другите автомобили бързо развалят нещата, знам това от първа ръка, но не и Сименс. Тя е много добре защитена:

  • има защита срещу течове;
  • има защита срещу намесата на деца;
  • има и защита срещу дисбаланс и преливане.

Изглежда, че това е стандартен комплект, но защитата от течове на тази машина работи отлично. Повечето машини имат само защитен случай и дори тогава няма гаранция, че защитата ще работи. Накратко, няма да rassusolit и да пиша толкова много. Машината е добра и смисълът.

Руслан, поз. мир

Във фермата без нормална пералня машина не е никъде. Siemens успя да купи през миналата година. Сам го донесох от града, сам го инсталирах и сега го използвам. Нашето село е малко, така че ако имам нужда от нещо, ще се обслужвам, но засега шайбата оре като трактор и не ми създава проблеми.

Кристина, Москва

Siemens WS10G240OE има просто перфектната програма за пране на връхни дрехи. Не съм виждал такова нещо. След измиване бялото ми яке става като ново. Старият LG WD-6004C дори не е изтрил толкова добре. Все пак технологията се движи напред с скокове и граници, добре, аз съм някъде там изоставаща.

Иван, Омск

Използвах няколко години пералня LG E10B8NDдокато не се счупи поради голям спад на напрежението. Инцидентът беше изключително неприятен. Заради него загубих не само пералнята, но и хладилника, все още съжалявам, че не инсталирах правилната защита на разпределителното табло. Сега имам Siemens WS10G240OE, много ми харесва и не бих искал да го загубя. Една добра машина, между другото, препоръчвам!

отрицателен

Наталия, Новосибирск

Тя каза на приятели от форума, че моята машина мирише силно на пластмаса, особено когато включите миенето на 60 или 90 градуса.Няма прегледи на специалисти по моя проблем, всички просто ми се смеят, казват, това не може да бъде, но ме подкрепя приятел, който също почувства тази ужасна миризма. Последният път осъзнах, че дори нещата имат слаба миризма на феноли. Разочарован съм, очаква се повече от марково оборудване.

Наскоро се появи още една неизправност. Люкът започна да се затваря и отваря слабо.

Сергей, ВологдаSiemens WS10G240OE

За три години и половина употреба машината е предадена за ремонт два пъти. Веднъж бях заменен с изгорял всмукателен клапан, а вторият път изпускателната помпа не успя. Не мислех, че Сименс е толкова нахален и ще започне да се занимава с глупава техника. Вероятно цялата работа е в руското събрание. Нямам оплаквания от миене, само надеждност.

Оксана, Ростов на Дон

Цената на Siemens WS10G240OE е много висока. Според моите изчисления това ще струва около 80 долара, просто ужас. Той има два от най-сериозните недостатъци: малък барабан и доста лошо въртене. Също така съвременният Siemens въведе ненужна технология за пестене на вода. Сега изплакването става в няколко литра, което значително влияе върху качеството на измиването. Лош модел!

Людмила, Москва

Шест месеца вече се мият на тази машина. Само преди месец тя започна силно да скърца с мен. Освен това звукът се усилва в момента, в който барабанът спира след по-бърза работа. Трябваше да поканя съветника от службата. Оказва се, че тези коли имат лошо поставен маншет за люка. Щом маншетът леко се измести, барабанът започва да докосва ръба на еластичната лента, което го кара да скърца. Проблемът се отстранява бързо, но самият факт е важен. Вие плащате, такива пари за немска надеждност, но получавате "шиш с масло"!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини