Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Siemens WS10G140OE

Отзиви за Siemens WS10G140OEДнес ще видим следващата пералня с прости характеристики, пусната под марката Siemens. Ще става въпрос за пералнята Siemens WS10G140OE. Този модел не е нов, следователно той спечели симпатии на потребителите от доста време. Надяваме се, че именно потребителите ще ни разкажат за онези скрити недостатъци или предимства на тази машина, които производителят не спомена. Прочетете най-забележителните отзиви на клиентите.

положителен

Владимир, Москва

Само преди три месеца, моята автоматична пералня за марка Indesit се повреди. Тя работеше дълго време, около 12 години, така че не се разстроих, особено след като го купих като ерген за стотинка. Сега имам съпруга и три деца, така че не можете да останете дълго без пишеща машина. Решихме, по съвет на специалист, да купим Siemens WS10G140OE. Техниката ми хареса веднага.

  1. Тя има широк люк и едър барабан.
  2. Нормален дисплей.
  3. Управлението е много просто, можете да научите как да използвате за 10 минути.
  4. Работи тихо, на моменти е почти неразборно.

Съдът за прах е направен така, че целият прах и никакви остатъци не се измиват от него.

  1. Тънко тяло и свалящ се капак. Всичко това позволи да поставите машината в кухнята под плота, а не да я държите „като стар Indesit“ в предния ъгъл в коридора.
  2. Пълна защита срещу течове и блокиране от деца. Последното ме радва още повече, защото най-малката много обича пералнята и проявява голям интерес към нея.

Отзиви за Siemens WS10G140OEИзминаха повече от четири месеца, преди шайбата да направи щастливи мен и жена ми. Няма проблеми с нея и тя мие нещата просто от поглед. Може би ще й сложа петица!

Евгений, Магнитогорск

Харесва ми прането, защото е компактно, просторно и радва окото със своята красота. Свързва се лесно, всичко необходимо е в комплекта и не е необходимо да купувате нищо друго. Маркучът за източване също беше дълъг. Той перфектно изтрива ризи, връхни дрехи и обувки. Веднъж се опитах да измия спалния чувал. Доволен от избора!

Алексей, Новосибирск

Надежден и всеяден, изтрива перфектно с почти всяка пудра. Мислех, че ако прахът е боклук, тогава машината вече не може да го оправи, оказва се, може би. По време на работа издава малко шум, бебето ни не се събужда и не се страхува, но това е важно. Препоръчвам да закупите!

Василий, Краснодар

Първото нещо, което измих на новия Siemens WS10G140OE бяха белите рогозки IKEY, които бяха в моята баня. Някога бяха снежнобяли, но след време започнаха да потъмняват и се превърнаха в мръсно сиво. Машината и добрият прах на Amway върнаха на килимите предишния цвят, добре или почти се върнаха. Като цяло резултатът ме устройваше. Вече шест месеца с удоволствие го мия и препоръчвам колата на всички мои приятели.

Людмила, Казан

Siemens WS10G140OE е в моята къща от три години. През това време тя никога не се е счупила или увиснала. Програмата се изпълнява правилно. Прахът се разтваря, прането е перфектно измито. Барабанът не е лош, но бих искал да съдържа повече неща. Пет точки!

отрицателен

Тамара, Москва

Чудовищното качество на измиването ме обърква. Не разбирам какво се случва с машината, прахът в тавата остава непокътнат. Изглежда, че водата изобщо не стига до там. Ако поставите праха директно в барабана, тогава машината се изтрива добре. Ще се обадя на господаря, нека разбере. Заключението ми е, че техниката е ненадеждна, не си струва да се купува.

Siemens WS10G140OE

Джулия, Бийск

Цената на машината е очевидно завишена, но тъй като в магазина имаше продажба и те ми дадоха 35% отстъпка, аз отпуснах. Заслужаваше да се обърне внимание пералня LG F12U1HBS4И по-евтино, и по-добре. Този изобщо не се изтръгва, нещата, както са били мокри след измиване, все още остават, ужасът е прост.

Веднъж по време на измиването машината разкъса любимата ми блуза. За това просто я мразя.

Лиза, Санкт Петербург

Купих пералня в голям магазин за домакински уреди, професионалистите се ангажираха с инсталацията, но след 2 седмици тя се развали. Предадох го на гаранционното обслужване, оказа се, че електронният модул се е повредил. Искам да върна парите, нямам нужда от направена машина, но продавачът ми отказва това, трябва да съдя.

Руслан, град Есентуки

Дори месец тази пералня не работеше за мен, започна да бие с токов удар. Господарят се опита да го поправи и изглежда, че го е направил, но минаха три дни и проблемът се върна. Не знам къде се крие немската надеждност в този автомобил, покажете ми го, искам да го видя. Не съветвам никого!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини