Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Siemens WS10G160OE

Отзиви за Siemens WS10G160OEПочти всички перални машини на марката Siemens струват повече от 350 долара. Това се дължи на високата цена на качествените компоненти, от които се монтират такива шайби. Ясно е, че в същото време те служат по-дълго от машините на конкурентите, но потребителите понякога искат някаква изненада от любимата си компания, някаква добра оферта. И компанията го прави. Пералнята Siemens WS10G160OE в момента се предлага на цена от 315 долара. Нека да видим какви отзиви на клиентите за този модел са в мрежата.

Мнения на мъжете

Алексей, Москва

Когато взех пишещата машина, очаквах, че горният й капак е премахнат, оказа се, че не може да бъде свален. Сега не знам как да я карам под плота в кухнята. Наистина бих искал да инсталирам шайба с най-малки промени, така че сега активно търся информация как да реша проблема си. Може би знаете?

Юри, Владимир

През 2014 г., когато цената на оборудването започна да расте, инвестирах всичките си безплатни пари в подобряване на дома. Включително взех нов хладилник и пералня. Имах най-голям късмет с шайбата на Siemens WS10G160OE, тъй като за 3 години не се появи нито една повреда и нито един, дори и най-малкият отказ. Това просто не е убит немски помощник, без нея съм без оръжие. Тя има много предимства.

 1. Перфектно изтрива на всички абсолютно програми.
 2. Разходва малко вода и електричество.
 3. Има цифров дисплей и електронно управление.
 4. Тя има тясно тяло, само 40 см, но зареждането с барабан не е впечатляващо в същото време, само 5 кг.
 5. Машината е напълно защитена: от течове, от дисбаланс, от прекомерно разпенване.
 6. Тя има широк люк, през който бельото може да се хвърля на куп, освен това има забавяне в пускането до 24 часа.

Съпругът ми понякога поставя програма за дълго измиване през нощта. И така, машината стартира сама в два сутринта, а към шест сутринта (за да стигне до работа) завършва с измиването.

Съпругата ми и аз сме много доволни от покупката. Ако някой ден тази машина не успее, ще взема само Siemens за смяна. Струва ми се, че по-добрите технологии просто не съществуват.

Семен, ЕкатеринбургSiemens WS10G160OE

Siemens WS10G160OE е най-надеждната машина, на която попаднах. Работи 2 години, никога не ме изпускайте. Нито шум от него, нито вибрации, прах и вода харчат малко, а резултатът от измиването е нормален. Завъртането може да е по-добро, но това не ме притеснява много, защото преди три години реших да купя сушилня, Тя дори изсушава неща, които са лошо изцедени перфектно. Според мен Siemens заслужава солидна четворка!

Олег, Омск

Бях много нещастен, получих дефектна пералня. Първото нещо, което хвана окото ми по време на първото измиване: част от информацията не беше показана на дисплея. Дисплеят се оказа дефектен. 5 минути преди края на измиването намерих малка локва точно пред вратата на люка. На самата врата също имаше няколко капки сапунена вода. Господарят от службата установи, че машината има вече три брака:

 • дефектен дисплей;
 • дълбока пукнатина на капака на шахтата, която не забелязах веднага;
 • дефектна UBL.

Освен това устройството за заключване на люка блокира вратата, но го направи погрешно, в резултат на което водата потече по време на измиване към пода, тъй като защитата от течове не работи в тази ситуация. Не мисля, че Siemens са лоши автомобили, мисля, че съм просто от късмет.

Антон, Москва

Не харесвах шайбата главно, защото беше невъзможно ръчно да се контролира времето и температурата на измиването. Това е много неудобно. Също така не харесвам гадното скърцане в края на измиването, което определено трябва да бъде изключено. Ако не го направите, ви става лошо да слушате. Бих направил както в LG, писна няколко пъти и млъкна. И разбира се, неприятна миризма. Жена ми е бясна на него, защото миризмата на горящ каучук не ми изглежда неприятна. Отваряте люка след измиване с гореща вода и около къщата се носи много специфичен кехлибар.Недоволни от покупката!

Мнения на жените

Катрин, Санкт Петербург

Докато не се счупи, това е много добра пералня, но ако се случи сериозна повреда, ситуация като моята ще се окаже. Ще започна отначало. Преди три години придобих Siemens WS10G160OE. Първата година работеше перфектно, но когато гаранцията свърши, беше заменена както беше.

 1. При пране и въртене се чуваше силен шум.
 2. Под корпуса започна да се образува локва.
 3. Дисплеят започна да мига и изгасва.
 4. По време на измиването понякога започва да замръзва.

Не започнах да се влача много и се обадих на господаря. Преброи ми ремонти заедно с части за 145 долара. Просто ужасно. За тези пари можете да си купите някаква некачествена нова пералня. Платих, ремонтирах си Сименс и все още работи, но съм страшно недоволен, че трябваше да похарча толкова много. Не препоръчвам тази машина на никого!

Юлия, Краснодар

В пишещата машина ми харесва всичко, освен изтеглянето. Наистина малко бельо влиза в барабана и всяко голямо, обемно нещо е просто невъзможно да се измие. Защо производителят прави автомобили с толкова малки барабани, не е ясно, защото люкът е широк, а контролите са модерни.

Елена, Владивосток

Взех тази машина преди 4 години за около 300 долара, не помня точно колко дадох. По време на измиването тя наистина няма равен. Ако го управлявате стриктно според инструкциите, тогава това няма да ви създаде никакви проблеми. Имах стар Siemens, все още чисто германско събрание, така че тя работеше 18 години и отиде в къщичката. Понякога го включвам там, защото тя продължава да работи, сякаш нищо не се е случило. Случаят точно отдолу беше леко ръждясал. Ако знаете със сигурност, че новият ще работи толкова, тогава можете да дадете два пъти повече пари за това. Препоръчвам да закупите!

Отзиви за Siemens WS10G160OE

Татяна, Иваново

В пералнята бях разочарован поради факта, че постоянно блести и усуква прането. Изваждате нещата от барабана, вързани във възел. С пастелното бельо положението е още по-лошо. Страшно е да го гледаш. След три измивания, върху листата се появяват забележими макари, а след 8 измивания се е образувала дупка върху любимата ви покривка за одеяло. Тъкмо се обърках, когато видях това. Не купувайте Siemens WS10G160OE, качеството му е лошо!

Между другото, машината също разтваря праха всеки друг път. Понякога в тавата се натрупва огромна бучка, която е трудно да се почисти.

Даяна, Ростов на Дон

Не се колебайте да препоръчате тази машина за закупуване, защото тя е наистина нормална. Тя има добри програми, които ви позволяват да изберете режима на пране, от който домакинята се нуждае. Ако искате леко да освежите дрехите си, вземете бързо измиване, но ако трябва да изперете нещо много мръсно, можете да поставите прането за 4 часа с предварително накисване. Измивам тази машина от две години и всичко е наред.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини