Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Samsung WW80K52E61W

мнения за Samsung WW80K52E61WДнес разглеждаме друга „красота“, пусната под марката Samsung. Тази серия машини с безупречен дизайн вече ни докоснаха, но можем да говорим за тях, ако не завинаги, то за много дълго време. Представяме на вашето внимание пералня Samsung WW80K52E61W. Ще започнем да го изучаваме с отзиви от клиенти, те ще ни кажат много интересни подробности за тази техника.

Положителни мнения

Татяна, Самара

Тази машина бързо се превърна в незаменим помощник в къщата и как би могло да бъде различно в петгодишно семейство. Samsung WW80K52E61W перфектно изтрива три деца и тя трябва да работи почти всеки ден. Първоначално исках да взема пералня със сушилня, тъй като няма къде да изсушавам нещата, но след като изслушах мнението на хората, се отказах от тази идея в полза на Samsung WW80K52E61W.

Не всички неща могат да бъдат изсушени с помощта на вградената сушилня, освен това бързото изсушаване вреди на тъканта.

Това измиване има сензорно управление и много красив дисплей. Той има и цял куп предимства, на които определено трябва да се съсредоточите.

  1. Доста тесен калъф, който улеснява интегрирането на машината под плота, в допълнение, подвижен горен капак.
  2. Много голям барабан, който може да измие до 8 кг пране наведнъж.
  3. Надежден инверторен мотор, който според производителя няма да се счупи поне 10 години.
  4. Има възможност за въртене с висока скорост.
  5. Има генератор на мехурчета, който пени праха, като същевременно го спестява значително.
  6. Има и функция за двойно изплакване, без нея е по-добре да не миете нещата с евтина пудра, няма да я получите.
  7. За особено мръсни неща има режим на накисване.

Отзиви за Samsung WW80K52E61WВ тази пералня според мен има всичко необходимо. Минипрограма - за бързо опресняване на не толкова мръсното пране. Парна промивка със същата цел. Куп различни програми, които се грижат за спално бельо, са просто перфектни.

Знаеш ли какво харесвам най-много? Най-вече уважавам факта, че бельото след тази машина много лесно се глади. Не винаги е необходимо да включите парахода на ютията. Основното е да не прекалявате и всичко ще е наред! Успяхме да закупим машина, на най-добрата цена, преди година при продажбата на оборудване в голям магазин, само за 533 долара. Изключително съм щастлив!

Елена, Москва

Скъпа кола, но си заслужава. Има висококачествено измиване с пара, което прави дрехите чисти, свежи и меки. Машината внимателно обработва прането и го изтрива в големи количества. Има красив външен вид, но по някаква причина няма люк за презареждане на бельо, въпреки че изобщо не го разваля. Моята котка веднага се влюби в тази машина, сега тя спи само на нея, не можете да я изгоните. Поставих пет точки!

Жана, Тюмен

При закупуването на тази машина се зарадвах на голяма отстъпка. Сега има още по-голяма радост, защото за три месеца научих почти всичките му възможности. Готината технология, изтрива чисто и бързо. Препоръчвам да купувате без колебание!

Александър, Санкт Петербург

Тя просто има огромен товар. След 4,5 кг Beko, това е като преминаване от лодка в танкер. Изтрива всичко обемисто, без никакви трудности. Има забавяне при стартиране до 24 часа, измиване на мехурчета, обработка с пара. Страхотна машина, бизнес класа в света на шайби.

Алексей, Перм

Тихо бягане, без презрамки, най-новите сензорни контроли. Надежден, работи вече втора година, никога не се е провалял. Свързан чрез регулатор на напрежението. Измива добре, включвайте го три пъти седмично. Пет точки.

Дария, Нижни Новгород

Взех колата заради големия барабан, но в допълнение към барабана, тя има още много добри неща. Например, куп функции, включително допълнително изплакване, без което просто не мога да си представя нормално измиване. Също така е чудесно, че тази машина има ясни контроли.

Антон, Ростов на Дон

Това е ултрамодерна пералня с функция на пара, която консумира малко вода и прах.Трябва внимателно да обмислите да го инсталирате по ниво, в противен случай той ще скочи. При мен беше така, страдах шест месеца, докато един приятел не помогна да го установи правилно. Сега машината се изтрива тихо, докато тихо. Съветвам всички!

Отрицателни мнения

Ирина, ГеленджикSamsung WW80K52E61W

Тази машина ми напомня на съветска центрофуга, която по време на цикъла на въртене ужасно бръмчеше и тресеше. Samsung WW80K52E61W също е шумен, но не се мие по-добре от машината на Alma-Ata на старата майка. Ето новите технологии. Хвърли много пари за нея, но нищо добро!

Юлия, Псков

Специалисти от магазина ме посъветваха тази машина и сега страдам. Не ми хареса веднага, защото изтрива зле. Производителят също е безсрамен, приемникът за прах дори няма отделение за климатика, трябваше да бъде закупен и поставен отделно. Измива много шум при миене. Ще сложа две точки, съвестта няма да позволи повече!

Най-лошото е, че прахът от тавата се отмива неохотно, за повече или по-малко приемливо измиване трябва да го излеете в барабана.

Лариса, Кострома

Поразително е, че Samsung WW80K52E61W не се мие по-добре от стария ми Indesit, който служи 7 години. Така че взех Indesit за стотинка и това „чудо“ ми струва три пъти повече, така че къде са чудесата на отличното измиване?

Анастасия, Красноярск

Много шумно, за парите исках да взема тиха пишеща машина, но, изглежда, не съдбата. Вероятно мисля да го продавам, ще си взема LG и ще е по-спокойно. Голям товар е измислица. Тя сложи якето на съпруга си да се измие и тя висеше на въртенето, не можеше да издържи. Започнах въртенето отново, отново увиснах. Къде са тези 8 кг? Ужасна техника!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини