Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Samsung WW6MJ30632W

Отзиви за Samsung WW6MJ30632WПералнята Samsung WW6MJ30632W, екстравагантна по отношение на дизайна, едва се появи на пазара почти веднага привлече вниманието на потребителите, главно поради външния дизайн на калъфа. Наистина машината изглежда необичайна, но какво се крие зад този презентационен вид. Какво представлява тази пералня? Нека да разгледаме отзивите на клиентите и да се опитаме да отговорим на този въпрос.

Мнения на домакините

Александър, Москва

Машината е стилна и нейните спецификации са нормални, но цената е малко завишена. Не е много ясно за какво трябва да платите 380 долара. Вътре в шайбата, очевидно, най-често срещаните:

  • 6 кг барабан;
  • максимална скорост на въртене 1000 об / мин;
  • цифров дисплей, сензорно управление;
  • 10 програми за пране;

Най-прекрасната програма е супер изплакване. Дори и да изтриете с евтин прах, след такава програма нито едно нещо няма да остане в нещата.

  • частична защита от течове.

Оказва се, че трябва да преплатите за дизайна. Външно ми хареса, затова го взех, иначе това е най-обикновената техника. Няма да съветвам никого, но не мога да кажа нищо лошо.

Данил, Москва

Сложих шайбата в кухнята, никъде другаде. Тя се вписва перфектно, освен това ми харесва как изтрива. След закупуването й сметките за комунални услуги станаха малко по-скромни и това е още един плюс в прасенцето на новия ми „домашен помощник“. Калъфът й е надежден и стабилен, но шумът е все още доста, дориантивибрационен мат не помогна. Това, може би, е основният минус, останалото е тестова машина, препоръчвам да купувате!

Захар, ВолгоградОтзиви за Samsung WW6MJ30632W

Не ми хареса фактът, че не можете да започнете бързо измиване в гореща вода. Не е ясно защо човек не може да избере по-висока температура на водата. Ще кажа също, че машината наистина е много шумна, дори се обадих в услугата. Препоръчаха ме да го изравня и да укрепя пода. Направих всичко това по време на инсталацията. Но тя все още вдига шум. В пещ такава машина, нека самите корейци да я мият.

Владимир, Псков

Внимателно проучих характеристиките на тази машина и стигнах до извода, че цената й е малко надценена. Жалко е, че реших да го направя след покупката, така че не бих го купил. По принцип съм склонен да правя импулсивни покупки, това силно се отразява на семейния бюджет, а след това се кълна със съпругата си. Това измиване не е много, което е напълно в съответствие с мнението на експертите. Изтрива посредствено и много дрънка по време на цикъла на въртене. Разочарован съм от покупката!

Сергей, Суздал

Вероятно, това е единственото нещо, което се случва с нас, отидохме в магазина с твърдото намерение да си купим пералня LG, аз "търках" жена ми няколко часа, защо е LG. Жена ми дойде в магазина и разгледа предлаганите от мен модели и реши, че трябва да купя Samsung. Никакви убеждения и аргументи не се получиха, тя искаше Samsung, защото изглежда по-интересно.

Като цяло взехме това, което искаше жена ми, сега тя ме притиска така, че аз отивам и прехвърлям шайбата до магазина. „Красотата“ се оказа много „капризна“, след два месеца две повреди - UBL и входящ клапан. Колко пъти съм убеден, че трябва да слушаш жена и да го правиш по свой начин, но всичко не е за мен наука.

Мнения на стюардесите

Елена, Москва

Непоносимо ужасни цикли на измиване на тази машина, само заради тези програми го мразя. В кратък цикъл водата е леко топла, можете само да освежите нещата в нея, невъзможно е да премахнете сериозни примеси. Ако трябва да перете дрехи на 60 градуса, тогава трябва да настроите тричасово измиване поне или дори четиричасово измиване. Според мен това не е нормално, но къде са часовите и половин програми? Не харесвам пералня с такъв набор от програми, не искам такава!

Татяна, Иркутск

Дизайнът на машината е, разбира се, нейната основна характеристика, това не може да се отнеме, но трябва също да кажем, че изтрива перфектно. Люкът се отваря широко и включва много спално бельо.Изтрива се умерено, изразходва минимум прах. Страхотна техника!

Людмила, Камен-он-Об

За мен няма никакви минуси в шайбата на Samsung, изобщо. Мие нещата, както никоя машина не може, контролира се просто. Той перфектно изтрива якета, опита се да измие килими и черги. Тя отказва да навие някои големи килими, изглежда, че теглото е твърде голямо, останалото прескача перфектно. Доволен от покупката, препоръчвам го на всички, качеството е перфектно!

Марина, ЛипецкSamsung WW6MJ30632W

Машината като цяло ми подхожда, но програмите за миене са малко дълги, може да имате няколко програми с продължителност 40 минути или 1 час. Външно шайбата изглежда „страхотно”, моите приятели, веднага щом я видят, веднага ме питат за колко съм я купил. Те смятат, че това е елитна техника и това е машина от бюджетен клас. Функционалността на техниката напълно ме устройва, пет точки!

Юлия, Екатеринбург

Купих Samsung преди година. Изтрива добре, от бельо до връхни дрехи, не открих никакви недостатъци. Вземете, няма да съжалявате.

Ирина, Омск

Измиването е много лошо, просто кошмар. Първо, не се мие и не взема прах. Второ, невъзможно е шумно, дрънкане и подскачане, сякаш демон е влязъл в него. Трето, монтажа не е много добър за нея, има усещане, че тя ще се разпадне след шест месеца. Не ви съветвам да купувате, ще сложа две точки!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини