Всичко за пералните машини

Пералня Samsung WW65K52E69W отзиви

Отзиви за Samsung WW65K52E69WУморихте се от обикновени "предшестващи" шайби и търсите ли нещо специално на разумна цена? Предлагаме ви да разгледате пералнята Samsung WW65K52E69W. Тази красота не може да се нарече примитивна, защото съчетава най-модерните технологии, докато цената остава в демократичните рамки. Ето как изглеждат напразно рекламните лозунги, възхвалявайки тази пишеща машина. Но бихме искали да знаем повече истина. Може би отзивите на хората ще бъдат по-верни?

положителен

Артем, Оренбург

Имах една от първите електронни перални машини на Samsung, която работеше почти 14 години и все още ще работи. Но реших, че трябва да се промени. Тялото й започна да гние и от време на време пожълтява. Избрах отдавна, в крайна сметка реших да си купя Samsung WW65K52E69W и затова.

  1. 14 много достойни програми за измиване, които спестяват добра вода.
  2. Има регулируемо забавяне при стартиране до 24 часа.
  3. Във вратата на люка има друга врата за презареждане на спално бельо.
  4. Барабанът и реболверите са проектирани така, че прането да не се извива в възел по време на измиване, изплакване или предене.
  5. В машината е инсталиран инверторен мотор, което лично ме радва много, защото тази част увеличава надеждността на машината с порядък.
  6. Има стабилизатор на напрежението и керамичен нагревател.

Експертите говорят много слабо за керамичните нагреватели, може би са прави, но засега всичко е наред с мен, машината не се счупва.

Това далеч не е всичко. Особено ми хареса, че тази машина има ергономично тяло и много готин дизайн. В допълнение, вместим барабан с тегло 6,5 кг, в който якета перфектно се разтягат и изтръскват. И накрая, разходите. Не можете да назовете този евтин автомобил, но като го погледнете, няма чувство, че сте платили. Накратко, тя си струва парите!

Николай, Перм

Оказа се, че майка ми и аз едновременно взехме една и съща пишеща машина Samsung WW65K52E69W. Без оплаквания, напротив, някои похвали. Тази пералня работи тихо, но в същото време се усеща, че е много мощна и изглежда надеждна. Спестявайки вода и прах, машината успява да се измие за пет с плюс. Майко, моите думи са напълно потвърдени.

Мария, МоскваОтзиви за Samsung WW65K52E69W

Моята стара кола с марка Ariston беше просто огромна. Този изглежда по-компактен, но е невероятно просторен, дори не знам как успява да измие толкова много, където всичко пасва. Използвам го само три месеца, засега много се радвам. Покривът за зареждане на забравено пране е много готин. Чрез него можете или да хвърлите пране, или да го извадите, ако В пералнята е попаднал чужд предмет, Тъчпадът е много отзивчив, харесва ми!

Сергей, Санкт Петербург

Отначало той не можеше да се адаптира към пишещата машина, чорапите често се криеха от измиване, летящи върху маншета на люка. Сега слагам всички малки неща в чантата и няма проблеми. Измиването ми струваше малко скъпо, но тя и аз напълно доволна от жена ми. Дизайнът й е красив. Струва ми се, че може да се превърне в украшение на всеки дом.

Любов, Саратов

Тази тясна пералня работи правилно за мен вече втора година. Всички функции, декларирани от производителя, работят добре, но не ги използвам всички. От 14-те програми ми трябват само 8, но признавам, че по-напредналите потребители могат да използват цялата функционалност. Тази машина е истинско домашно пране, освен това, много икономична.

Обичайте широкия люк. Обемни неща не се пълнят в него, а се хвърлят.

отрицателен

Анастасия, Новосибирск

Не разбирам защо да купувам шайба без функция за сушене за такива пари. Samsung WW65K52E69W би било нормално, ако беше изсушен. Съпругът ми го подари за рождения ми ден, а аз го скарах. Ние се скарахме заради това, но съм сигурен, че сме прави, защото съвременна пералня трябва да е функционална. Това не ми харесва, не ви съветвам да го купувате!

Анна, Екатеринбург

Преди да вземете тази пералня, прегледах куп мнения на клиенти. Писаха различни неща, но най-вече по положителен начин, затова реших да си купя. Пералната машина се счупи на четвъртия ден. Нещо се случи с електрониката. Разбрах, че има бракове, перфектната техника е само в мечтите ни. Независимо от това, аз съм емоционален човек, настроението ми развален, което означава, че машината е лоша, няма да съветвам никого.

Ринат, Москва

Машината е лоша. Нещата не се разширяват, програмите са дълги и неефективни. Прекалено скъпо е. Не го купувайте, ще съжалявате!

Samsung WW65K52E69W

Кирил, Москва

Тази машина има толкова много минуси, че можете да се уморите да ги изброите. Все пак ще дам примери. Контролният й панел е постоянно бъги, невъзможно е да се избере програма, от петия или дори от десетия път, оказва се. Измива лошо. Бутонът от деца не е блокиран, което означава, че няма смисъл от такова заключване. В пещта й!

Олеся, Тюмен

Много съм разочарован от покупката. Когато погледнах пишещата машина в магазина, всичко беше наред, но по време на операцията разбрах какъв вид непристойност е. Бутонът за включване / изключване е много чувствителен, ще пипнете малко и капете, процесът на миене е напразен. Електрониката е бъг, за един месец имаше две сериозни повреди, след които машината просто не се включва няколко часа. Твърде умна електроника, а качеството е лошо, машината няма да работи за обикновена домакиня.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини