Всичко за пералните машини

Samsung пералня WW65K52E69S мнения

Отзиви за Samsung WW65K52E69SДнес ще говорим за сложната пералня Samsung WW65K52E69S с функцията Ecobubble, която е много добре рекламирана и следователно известна на потребителите. Интернет е пълен с рекламна информация за тази машина, но вярна ли е? Най-вероятно не, затова решихме да започнем задълбочено проучване на Samsung WW65K52E69S, като прочетохме отзивите на клиентите. Прочетете ги заедно.

Мнения на мъжете

Борис, Краснодар

Взех тази машина, защото тя наистина хареса външния вид на жена ми. Исках нещо по-просто, но тя се изправи и ме принуди да купя Samsung WW65K52E69S. С течение на времето дори се влюбих в тази машина и тази богата на функции функция, името на която забравям през цялото време - ecobable. Сега разбирам какво е значението му. Той дава максимална пяна от минималното количество прах за пране. Слагате ¼ прах от нормата и я изтривате перфектно и този „трик“ работи. Какво още я интересува?

  1. Cool дизайн контролен панел. Във високотехнологична баня тя изглежда просто супер.
  2. Машината работи много тихо, а инверторният мотор (10 години гаранция) го прави и надежден.

Инверторният мотор не се нуждае от колан като задвижване, което означава, че самият двигател и задвижващият механизъм ще се счупят по-рядко.

  1. Машината наистина готино премахва устойчиви замърсявания дори без белина и друга ужасна химия. Ефективни и екологични.
  2. Тази техника се отнася за машини за миене на пара, Това е готино, въпреки че съпругата ми и аз не използваме тази функция.
  3. Люкът е много голям и лесен за отваряне. Ако е необходимо, можете да добавите още неща към прането, което вече е в барабана. Ако се измия, не забравяйте да забравите нещо. Малък люк, който се намира в горната част на основния люк, помага, той може да бъде отворен почти всеки момент без последствия.

Завъртането също е добро, изборът на програми не е лош, но зареждането на барабана може да бъде повече. Последният път искаха да измият голямо одеяло и не можаха. Трябваше да се направят поне 7,5-8 кг. Ако да разпределя като процент това, което харесвам в тази пералня и какво не, бих казал, че харесвам 90% от всички звънци и свирки. И 10% не е, от което следва, че машината е добра! Тя е далеч от най-добрата, но все пак е нормална.

Сергей, МоскваSamsung WW65K52E69S

Втората година измих всичко, което мога в тази машина, дори маратонки и дори веднъж тя не си позволи да съсипе нещо. Може би правя всичко правилно, или там функциите са толкова добре подбрани, не знам. Дизайнът й е стилен, модерен и много привлекателен. Пет точки!

Юри, Саратов

Машината е направена за хора, всичко е мъдро. Голям барабан с възможност за допълнително зареждане на спално бельо. Много тихо, дори не можеш да чуеш как се въвежда водата. Отново експертите работиха върху външния вид. Особено харесвам подсветката на контролния панел. Радвам се да закупите!

Сергей, Ростов на Дон

Радвам се на 15-минутния цикъл на измиване. Имах Indesit, така че там най-кратката програма продължи почти 45 минути. Знаеш ли, много е досадно, когато хвърляш в машината няколко неща, които не са много мръсни, само за да ги освежиш, а тя ги бъбри за 45 минути. Samsung WW65K52E69S няма нищо подобно, изборът на режими е голям и най-важното е, че тези режими са разнообразни. Също така е много добре машината да работи много по-тихо от Indesit. Много благодаря на разработчиците!

Шамил, Санкт Петербург

Има усещане, че машината е прекалено „захранена“ от иновации. В нея има толкова много неща, но необходимо ли е? Така че аз лично просто го изтривам, не използвам никакви допълнителни функции, защо тогава платих за тях. Беше необходимо машината да се вземе по-лесно и по-евтино.

Едуард, Толяти

Недостатъкът на тази машина е само един - цената. Да не кажа, че е приказно, но все пак машината не е толкова достъпна. Получих го за 550 долара, трябваше да го взема на кредит, тъй като не изпълних планираните разходи за закупуване на оборудване.Харесвам миенето, не съжалих, че го получих!

Мнения на жените

Александра, Псков

Samsung WW65K52E69S бе представен миналата година при голяма продажба. Отхвърлихме една трета от разходите, така че трябваше да платим само 380 долара. Колко добре изтрива в сравнение с древния Беко, от който най-накрая се отървах. Не можете да си представите какво е облекчение, когато можете напълно да разчитате на пишещата машина, поне по отношение на прането на дрехи. Модел с пет точки без колебание!

Дария, Новокузнецк

Тя безспорно си струва парите. Тази машина ме спаси за първи път, когато премахнах петната от вино от роклята, която исках да изхвърля. Определено има нещо в измиването на балончетата. Сега разказвам на всички свои приятели за този инцидент. Все пак технологията се развива много бързо днес.

Панел Samsung WW65K52E69S

Юлия, Рибинск

Тази шайба е тясна и просторна в същото време. Широк люк ви позволява да хвърляте нещата, без дори да се огъвате: той спусна ръка, хвърли я, продължи за следващата порция. Можете да хвърлите много, до 6,5 кг, въпреки че аз вероятно хвърлям повече, тъй като бельото никога не е тежало. Машината използва прах много икономично, издава малко шум и има органичен контролен панел. Препоръчвам да закупите!

Радвам се, че тази машина има два капака на шахтите - малък е прикрепен директно към голям. Можете да отворите малко, докато миете и да хвърлите повече пране.

Татяна, Сочи

Моята пишеща машина е почти година и половина и тя мие всичко също толкова добре. Опитвам се да се грижа добре за нея: проветрявам люка и тавата за прах, избърсвам контролния панел и стените на кутията, почиствам филтъра за боклук няколко пъти. Старата машина се тресеше бурно по време на цикъла на въртене, винаги се страхувах, че някъде ще скочи. Samsung е добре и няма много шум. Много се радвам да купя!

Оксана, Хабаровск

Тази тясна пералня се показа много слабо. Полумесецът само работи и се счупи. Електрониката беше покрита по такъв начин, че дори майсторите разпереха ръцете си, казаха, че е необходимо да се смени контролния модул. В магазина ми се даде възможност да предам машината и да взема нова. Избрах Virpul вместо това и не съжалявам. Оттогава считам Samsung за ненадеждни автомобили!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини