Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Samsung WF8590NLW8

Отзиви за Samsung WF8590NLW8Надеждна, проста, с добри характеристики, пералня от известен производител само за 330 долара, изглежда, че при днешните цени на уреди това е нереалистично предложение. Всъщност това предложение придобива истинска форма, когато погледнете пералнята Samsung WF8590NLW8. Тесен, с 6-килограмов барабан и скорост на въртене от 1000 оборота в минута, нищо особено, но за парите не е никак лош. Ще видим отзиви от клиенти, може би те ще ви разкажат повече за шайбата.

Мнения на мъжете

Андрей, Санкт Петербург

Миналата година най-накрая успях да се разведа със съпругата си и се преместих в отделен апартамент. Те се разведоха трудно, отнеха много пари, затова реших да оборудвам бакалавърския живот на минимални разходи. По-конкретно, избрах пералнята строго в рамките на 320 долара, ако не беше отстъпката в магазина от безразличен мениджър, нямаше да има достатъчно пари. Доволен от покупката, изтривах седем месеца, всичко е наред.

  1. Пишещата машина има голям барабан, в който е поставено много бельо.
  2. Има дисплей, макар и примитивен, но все пак всичко се вижда на него.
  3. Изглежда добре, контролния панел е органично комбиниран с други елементи на предната стена на кутията.
  4. Тавата за прах е нормална, ясно е какво да сложите.

От всяко отделение на тавата с прах продуктът се отмива навреме, поне прах, поне белина и поне балсам.

  1. Има програма за супер изплакване, която удвоява качеството на измиването.

Пералнята е малко шумна и по време на цикъла на въртене леко се тресе, но това не ме притеснява, затворих вратата към банята и не мога да чуя машината. Ако се притеснявате от силните звуци, имайте предвид, че Samsung WF8590NLW8 не е тиха машина. От мен оценка четири с плюс!

Михаил, МоскваSamsung WF8590NLW8

Купих тази шайба в края на 2011 г., тя все още работи и никога не ми е създавала проблеми. Най-хубавото е, че в него могат да се перат абсолютно всички неща. В гардероба ми няма нищо деликатно, но машината има специална програма дори за тях. Най-често мия чорапи, долни гащи, ризи, тениски, чорапогащи, анцузи, дънки и панталони. По-малко вероятно е да пере кецове и фитнес обувки, а много рядко - якета и ски костюм, Веднъж дори изтрихте туристическа палатка. Всеки път, когато машината върши отлична работа!

Александър, Новосибирск

Който се нуждае от нормална машина без излишъци, купете тази, тя е точно за вас. Удобен люк, просто чекмедже за перилни препарати, примитивни контроли и впечатляваща гама от програми. Надеждна електроника, за 3 години не е един провал. Какво е разбиването на пералнята, също забравих. Пет точки!

Максим, Петрозаводск

Трябва ръчно да постигнем тази машина, защото малки неща, като детски чорапи, влизат във венеца на люка и се забиват там. Опитах се да ги сложа в торба за пране, но това не е вариант, тъй като те не се разтягат в торбата. Лично аз не се нуждая от техника, за която след това трябва ръчно да я постигна, нека корейците сами да я измият върху нея.

Мнения на жените

Кристина, Пенза

Като цяло, машината, от която бях разочарован. Много е шумно, в повечето програми не измива нещата добре. Най-лошите и най-лошите режими на пране работят най-лошо. Изплакването става в малко количество вода, от която прахът остава върху тъканта. Зърната му могат да се наблюдават върху дрехите, когато те вече са извити, излизате от люка. Това не е добро!

Людмила, Новосибирск

Купих го евтино, но не мина и месец, преди пералнята да се счупи. Резервните части за него са скъпи, трябваше да си купя двигател за подмяна. Специалистите ми отказаха гаранционен ремонт, като се твърди, че е възникнала повреда поради повредена мрежа за захранване. От моя гледна точка това е изключително ненадежден модел, който производителят дава евтино „само за да се блъсне“. Не ми хареса!

Олга, МоскваОтзиви за Samsung WF8590NLW8

Е, какви биха могли да бъдат недостатъците на пералня за 325 долара.Тя изтрива красиво, изглежда прекрасно, никога не се е счупила за година. Вратата на люка беше леко отпусната към предната стена, от която машината тракаше по време на цикъла на въртене. Обадих се в сервиза и ми казаха, че трябва да затегна монтажите на капака на шахтата. Две движения с отвертка и шумът изчезна. Не се колебайте да препоръчате тази машина за покупка!

Катрин, Томск

Изтрива нормално, дори бяло, дори оцветено бельо, въпреки че в този случай трябва да се обърне повече внимание на пудрата. Ако прахът е лош, тогава измиването ще бъде безполезно, машината играе втора роля тук. Samsung WF8590NLW8 ми хареса заради цената, наличието на дисплей и голямото натоварване. Ако пишещата машина има малък товар, тогава ще бъде невъзможно да перете одеяла или връхни дрехи, тя ще виси. Много доволен от придобиването!

Яна, Самара

Машината често е глупава. Може внезапно да замръзне, когато останат 10 минути до края на програмата, но изтрива все пак не е лошо. Ако не е за малки недостатъци, можете да поставите пет точки и четири с плюс. Цената й също е доста достъпна!

Джулия, Барнаул

Заведох преди година в студентското общежитие. Изтрива се при четири момичета и засега не се чупи. Евтини, надеждни, всички необходими програми на склад. Стиска доста шумно, но това е възпалението на повечето автомобили. Лично аз се радвам, че по принцип имаме собствена машина и не мием в общия душ в мивката.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини