Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Miele WDA 101

Miele WDA 101 отзиваСолидна пералня с пълен размер, сглобена в Германия на цена от около 850 долара. Възможно ли е това? Предвид сегашния валутен курс на еврото и как то влияе върху стойността на европейските стоки, нека кажем, че това е невъзможно. В действителност не всичко е толкова лошо. Обърнете внимание на пералня Miele WDA 101, тя има отлична функционалност, висококачествени компоненти и най-немския монтаж. Ще видим отзиви от клиенти и можете да ги вземете.

Мнения на мъжете

Евгений, Омск

Погрижих се за тази шайба преди година в един голям магазин за домакински уреди. Всички продавачи бяха заети, затова започнах да изучавам неговите характеристики и само за 15 минути исках този „домашен помощник“ да бъде в моята баня. Преценете сами.

  1. Зареждане на нещата до 7 кг. В момента това не е запис, но не преследвах записи. Разбрах само, че в такъв голям барабан лесно можете да перете: кариран, сако, одеяло, възглавници и всякакви други големи неща, които могат да се перат. С изключение на големи килими и други огромни текстилни продукти, които се перат на специално оборудване.
  2. Контролирано въртене със скорост до 1400 об / мин. Скоростта може да бъде настроена по желание и дори да я промени по време на програмата.
  3. Пълна защита срещу течове. Това означава, че в тази машина всичко е защитено. Дори ако маркучът се спука на три места от воден чук, на пода няма да падне капка вода.

Ако защитата от течове на входящия или изпускателния маркуч работи, той ще трябва да бъде сменен.

  1. 21 режима на пране. Всяка програма е проектирана разумно, така че няма непоискани такива. Лично аз използвах всяка от тези програми поне веднъж.
  2. Отлично качество на измиване, изплакване и предене. След Мила нещата не миришат на прах, тъй като машината ги изплаква здраво в много вода. Miele WDA 101 Classic - спестява разумно ресурси, а не за сметка на качествена грижа за прането.
  3. Резервоарът на тази машина не е пластмасов като всички останали, той е направен от висококачествена немска неръждаема стомана, както в добрите стари времена.

Miele WDA 101На всичко останало ще кажа, че тази шайба е много енергоефективна. Принадлежи към клас A +++ и това е много добре. Като цяло, вземайки решение за покупка, изчаках продавача, платих 833 долара и отказах доставка, защото пристигнах в магазина в микробус и взех по-големия си брат като помощник.

Това беше безразсъдно към мен. Една обикновена модерна пералня тежи средно 60 кг. Miele WDA 101 тежи 94 кг, не обърнах внимание на този параметър в спецификациите. За моята небрежност платих с разкъсания си гръб, но това не е въпросът. Теглото на машината е лошо само при носене, но в процеса го прави по-стабилен. Мощните баланси пречат на тялото да вибрира и да се люлее и като цяло правят работата на „домашния асистент“ много по-тиха.

Сега, след известно време, се убедих, че успявам да си купя просто шик машина. Нищо чудно, че сърцето ми прескочи удар, когато за пръв път го видях. Единствено ме преследва: защо производителят в толкова готина машина не осигури защита от деца? Според мен това е голям пропуск. Иначе всичко е страхотно, пет точки!

Александър, Екатеринбург

Преди да отидете в магазина за пишеща машина, аз изкачих куп форуми, разговарях с експерти, прочетох тематични статии в различни сайтове и реших да взема шайба в европейски стил. Много ми хареса AEG AMS7000Uно след като прочетох повече за него, разбрах, че е по-добре да видите нещо друго. В резултат на това Miele WDA 101 се озова в моята баня. Накратко, аз съм изключително доволен. Нещата след измиване в тази машина са идеално чисти и освен това забелязах, че изобщо не се развалят.

Аз имах пералня Samsung. След известно време пуловери и ризи, които редовно миех в него, се навиваха и по-късно се спукваха.Миле се отнася с нещата внимателно и от това те служат много по-дълго. Преди това смених изцяло всички ризи в гардероба около веднъж на две години. Сега имам ризи, които са на четири години и изглеждат като нови. Направете изводи. Да, трябваше да платя много за пишеща машина, но колко спестих от неща за две години, не може да се брои. Miele WDA 101 определено си струва парите, независимо какво казват.

Сергей, Самара

Страхотна немска монтажна машина. Качеството се усеща във всичко, мисля, че ще продължи поне 15 години, но това не е основното. Най-основното е, че машината изтрива готино, но не изглежда прекалено добре. От моя гледна точка е твърде обемно и тежко, но това не може да се счита за минус, защото много тегло дава стабилност. Машината по-добре издържа на отрицателните ефекти на центробежната сила. Освен това тя има красив дисплей и лесна работа. Препоръчвам да закупите!

Валери, Новосибирск

Miele WDA 101 честно изпълнява своята основна функция. Изтрива се ефективно без никаква измама и ако машината изтрие добре, тогава прахове с оптични избелители не са необходими. Лично аз, когато взех тази шайба, по принцип спрях да купувам скъп прах за автоматична машина. Взимам евтин, а резултатът винаги е пет плюс. Минусите на машината са малко: висока цена, доста големи размери и тегло. Тези недостатъци не ме притесняват, затова давам най-висока оценка.

Юри, Томск

Купена пералня преди 2,5 години. За цялото време няма нито една, дори и най-малката хватка. Красив, надежден модел с нисък шум. Започвам го около три пъти седмично, понякога си мия обувките и връхните дрехи. Препоръчвам да купя.

Мнения на женитеMiele WDA 101 отзива

Юлия, Нефтеюганск

Когато тази машина за първи път се появи в нашата къща, почти се скарах на съпруга си за неоправдано скъпа покупка, защото пералнята може да се вземе наполовина по-евтино. Освен това функционалността на нея на пръв поглед ми се стори лоша. Всъщност само изглежда. Фабричните програми могат да бъдат коригирани с потребителски настройки, което разширява възможностите на машината в пъти. Като цяло ще са необходими поне шест месеца, за да разберете напълно Miele WDA 101, но тогава ще бъдете наистина доволни.

Лариса, Санкт Петербург

Много исках машината Mile, но цените за тях „хапят”, защото събират това оборудване главно в Германия. Преди около година неочаквано попаднах на Miele WDA 101 в магазин и направих покупка почти веднага. Тази машина няма равна по качество на измиване, във всеки случай не познавам такава техника. Голям товар, лесна работа и истинска немска надеждност. Пет точки!

Miele WDA 101 е дори привидно мощен и надежден.

Елена, Рибинск

Добра машина, работя от много години. Изтрива се много и внимателно, харчи малко прах. Сглобява се в Германия от качествени резервни части за съвест. Много се радвам, че успях да го взема, защото струва много.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини