Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG FH2G6WDS7

мнения LG FH2G6WDS7Много хора искат да си купят модерна автоматична пералня с определен набор от функции и атрактивен дизайн, но не всички са съгласни да харчат много пари за нея. Тесната пералня LG FH2G6WDS7 е компромис, опит за създаване на машина с редица съвременни функции и оригинален дизайн, който не е по-нисък от много модели от скъпата серия. И каква е цената? Цената на тази пералня се вписва в 550 долара, което не е лошо за оборудване с такива характеристики, какво ще кажат потребителите за това?

положителен

Анастасия, Санкт Петербург

Машината е просто чудо, тя сама определя оптималната програма за пране, въз основа на какъв тип пране слагам в барабана и в какво количество. Вярно е, че в този случай измиването ще се забави много, затова предпочитам да настроя режима на пране ръчно. Машината изглежда много стилна, самият люк е широк и се отваря широко отворен до края. Заключващо устройство за люк на покрива много чувствителен, струва си малко натискане върху него, а люкът вече е затворен.

На стария LG трябваше да ритна хечбека, за да ритам, така че накрая да се заключи и измиването да започне.

Когато работя с технологиите, свикнах да се доверявам на чувствата си и така, имам най-приятните усещания, веднага става ясно, че машината е елитна, въпреки че ми струва 500 долара за отстъпка. Горещо препоръчвам тази машина на всички!

Елена, Красноярск

Дълги години тя упорито използваше полуавтоматични перални машини, докато синът ми щракна търпението си и той ми даде LG FH2G6WDS7. Първите две седмици я избягвах, като миех Славда от килера за миене, но след това започнах да опитвам. Колко грешно не се доверявах на автоматите. LG FH2G6WDS7 прави прането чисто и почти сухо, без да е необходимо да доливате вода навсякъде, преместването на нещо от един резервоар в друг е наслада.

Дори не мога да разбера защо преди това не съм имал връзка с автоматичните перални машини, защото не съм стара жена, не се разминавам със съвременни технологии, сам усвоих компютъра, пазарувам през интернет и след това го запазих пред някаква машина. Е, сега се поправих и ще се доверя на по-модерни технологии, особено на тази, която се пуска под марката LG.

Татяна, СеверодвинскLG FH2G6WDS7 контролен панел

Хареса ми веднага LG FH2G6WDS7, защото когато видях дълъг плот с шайби в магазина, стигнах до този. 100 пъти бях убеден, че решенията, взети през първите 10 секунди, са най-правилните, защото интуицията работи. Ето точно такава ситуация, за 10 секунди избрах отлична машина, която работи с мен 8 месеца без никакви оплаквания.

Това изглежда е най-доброто от трите перални машини, които съм използвал. Пастелите след измиване са идеално чисти. Нито следи от прах за вас, нито следи от мръсотия към вас. Плюс това машината не набръчква нещата много и в същото време ги изстисква добре, така че когато извадите прането от барабана, той практически не се нуждае от сушене, можете веднага под ютията. Не всички разбира се, но нещо е възможно.

Иван, Москва

Преди шест месеца той живееше в апартамент под наем, в който стоеше LG FH2G6WDS7. Изненадах се, че собствениците в апартамента, който е отдаден под наем, поставят толкова скъпо оборудване. Използва се известно време, след което реши да разбере повече за машината. Оказа се, че не е толкова скъпо, но функциите и програмите в него са достойни за елитна технология. Сега имам нов апартамент, купен с ипотека и какво мислите, преди месец купих LG FH2G6WDS7.

Между другото, мениджърът по продажбите, който е проектирал машината за мен, също говори много добре за това и съм склонен да повярвам, тъй като има и моя собствен опит в работата с тази пералня.

Светлана, Москва

Готина машина за малко пари, накратко. Той се вписва перфектно в дизайна на банята, въпреки че когато правех ремонт, в тази стая беше планирана друга машина, жалко е, че се счупи.Най-вече оценявам, че има въртене при 1200 оборота, явно благодарение на него нещата са почти сухи на изхода. Пет точки към пишещата машина и производителя, който я е направил.

отрицателен

Елена, Тоглиати

Моят LG FH2G6WDS7 работи само 4 месеца, контролния модул изгоря. Сега майсторите свиват ръце, казват, че няма сервиз за резервни части, те трябва да бъдат поръчани, но какво мога да направя, как мога да направя без машина? Би било хубаво, ако в такива случаи организацията, обслужваща оборудването, предостави нещо в замяна, докато те ремонтират моята машина. Чакам втория месец, много ме привлече да отида в съда.

Владимир, НовосибирскLG FH2G6WDS7 приемник за прах

Тази машина след три измивания започна да се отказва. Непрекъснато изскачат различни грешки, машината замръзва и не иска да се мие. Отначало той беше спасен, като изключи машината. Включете го няколко пъти и след това го изключете, грешките изчезват. В момента и това не помага. Мисля да върна пералнята в магазина.

Лариса, Оренбург

Почти не намерих отрицателни отзиви от клиенти на тази машина. Всички пишат колко е добра, но тя го харчи. Паднах за всичко и купих пишеща машина. Общите впечатления са следните: мърморенето като чук, не се мие добре, не се изплаква добре, понякога е бъги, но изглежда красиво. Съжалявам за силната дума - това е „Господин, но в красива опаковка“.

Изводът в тази публикация е може би ненужен, така че всичко е ясно. Похвалните мнения, които са много повече от злоупотреби, си струва да разгледаме по-внимателно тези и други, въпреки че, разбира се, зависи от вас. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини