Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG FH0C3ND

мнения за LG FH0C3NDТърговската практика показа, че в условията на икономическа криза купувачите спират да преследват сложни шайби и все повече обръщат внимание на по-прости и надеждни модели. Производителят се опитва да отговори по-гъвкаво на търсенето, предлагайки все повече и повече бюджетно оборудване. Наскоро точно такава техника дойде в нашето внимание - пералнята LG FH0C3ND. Защо е добро и кое е лошо, струва ли си изобщо да се купува? Никой по-правдив от самите потребители няма да отговори на тези въпроси.

Силни половинки мнения

Алексей, Перм

Имах нужда от евтина, просторна и в същото време не много голяма пералня. Е, разбира се, исках качеството на тази шайба да е поне на средно ниво. LG FH0C3ND просто отговаря на тези изисквания и реших да го купя. Машината лесно влезе в банята, точно на планираното място, нейният капацитет е 6 кг, а управлението е просто. Бих искал да спомена някои други моменти.

 1. Няма дисплей, но той не е необходим, тъй като измиването става автоматично. Някои, вероятно, са приковани, за да следят напредъка на програмата на дисплея, изобщо не ми трябва.
 2. Звуковото известие е доста силно и не е гадно.
 3. Директно задвижване. Това характеризира всички перални машини на марката LG. Тази техническа характеристика значително удължава живота на такива машини.
 4. Правилният избор на програми за миене и възможността да се включват изплакване и завъртане отделно.
 5. Има защита от деца, въпреки че е малко извита, не блокира бутона за включване / изключване, което моите деца използват постоянно.
 6. Изстисква мокри неща наистина добре, с внимание.

В този модел въртенето е регулируемо, барабанът е в състояние да се върти със скорост до 1000 об / мин.

 1. Изглежда селски, докато дизайнът на машината е универсален. Той се вписва перфектно в нашата баня.
 2. Лесна инсталация. Самата инсталирах шайбата и не купих никакви аксесоари.
 3. Въпреки че оборудването е бюджетно, има някои полезни pribludy, които помагат за подобряване на измиването, като автоматично претегляне и половин товар.
 4. LG FH0C3ND е малко шумен по време на работа, но не ни притеснява много.

За себе си заключих, че машината е добра. Определено струва парите, които съм платил за нея. И ако не мислите за малките неща, то това по принцип е страхотна техника. Между другото, изглежда много надеждно, поне съдейки външно по сглобяването и материала на делото.

Евгений, Саратов

Машината не е сензор, което веднага ме зарадва. Цената е малка, мога да си го позволя. Спестява енергия и вода, докато обикновено изтрива. Изглежда аскетичен, но надежден и практичен. Мисля, че направих покупката успешно, тази пералня може да бъде посъветвана на всички, добре, дори и да не на всички, то на мнозинството.

Игор, МоскваLG FH0C3ND приемник за прах

Когато съпругата ми и аз избрахме пералня, решихме да се придържаме към три критерия: за да е евтино, да има защита от деца, барабанът беше поне 6 кг. Харесаха ми две коли, тази и друга марка на Indesit. В резултат на това избрахме LG, защото Indesit нямаше защита от деца, а по-малката ни дъщеря постоянно се качва на пишещата машина и се опитва да извие нещо. Изборът ни зарадва. Машината се оказа много добра, вероятно това е най-добрият ни съвместен избор.

Руслан, Новосибирск

Добра кола LG FH0C3ND, солидна, нищо повече. Работи правилно вече трета година. Ще има повече такова оборудване, иначе няма да си купя нормална съдомиялна машина. Хвърли се преди две седмици миялна машина Kandy CDP 4609, обидно е до сълзи. Трябва да търсим нещо ново.

Иван, Ростов на Дон

Модерна пералня без дисплей е нещо немислимо. Защо изобщо да харчите пари за това. Сестра ми купи LG FH0C3ND от мен и това също ме хвали. Каква полза е машината, която не взаимодейства с потребителя и ако има повреда, какво ще се случи?

Александър, Екатеринбург

Харесва ми факта, че в тази машина можете да перете големи и обемни неща. Наскоро той изми голямо голямо одеяло, мислеше, че няма да го извади, но не, беше извадено нормално. Одеялото е сухо и не е загубило форма. Онзи ден ще се опитам да си измия сакото, мисля, че и с нея всичко ще е наред. Добра шайба, корейските инженери са го помислили правилно.

Мнения на жените

Ксения, Новосибирск

Ние го използваме от една година, закупен на много ниска цена, не виждаме никакви минуси. Най-много ми харесва факта, че машината има просторен барабан. Такъв барабан е необходим за измиване на големи неща. Дреболината може да се измие на порции за 2-3 пъти, но сакото или карето трябва да се изтласкат веднага. Ако сложа няколко неща, включвам половин товар, за да мога да спестя вода.

Юлия, Владимир

Машината е поносима, но не ме вълнува. Първо, пералната машина често замръзва точно преди края на измиването в края на цикъла на въртене. Той може да виси дълго време, докато не го изключите от бутона и не отворите насила на люка. Второ, тя е много капризна в началото на цикъла на въртене; тя категорично отказва да върти някои неща, например, якето на съпруга си, въпреки че миеше и изплакваше якето ми и го извиваше без проблеми. Не съм забелязал останалите минуси, може би не са, но все пак ще гледам. Засега мога да поставя четири точки от пет.

Тамара, Пенза

Пералнята не е надеждна. Измива и изплаква праха много слабо. Нещата след измиване смрад на прах, а върху дрехите се забелязват следи от неразтворени гранули. Месец след покупката маншетът на люка пропълзя навън, от който люкът спря да се затваря. За щастие моята съседка по "ръка" ми помогна да я върна обратно. Едно нещо радва - купих го евтино.

Както ми обясни съседът, при сглобяването на колите забравиха да сложат скобата и маншетът се измъкна.

LG FH0C3ND контролен панел

Ирина, Иркутск

Реших да закупя тази машина, като прочетох отзивите на експерти в Интернет. Магазинът ми предложи добра отстъпка, така че бях доволен от разходите, единственият проблем беше, че LG FH0C3ND не беше на склад и трябваше да изчакам, докато бъде доставен в рамките на 10 дни. След като помислих, направих плащане и седмица по-късно се наслаждавах на новата машина.

Пералните машини на LG са наистина добри. Дори въпреки факта, че взех бюджетния модел, той беше направен добросъвестно. Никъде не бръмчи и нокти, по време на миене стои сякаш се вкоренява на място. Изтрива се съвсем нормално и малко шум.

Светлана, Томск

Изтривания с добра съвест, понякога просто добре. Използвам машината от година и половина и не мога да кажа нито една лоша дума за това. Много надежден и лесен за управление, всички необходими функции са налични и е евтин.

Людмила, Иваново

В живота си имах три автоматични перални. LG FH0C3ND е най-нормалното. Той е просторен, икономичен, не се чупи и изглежда добре. Освен това в него няма нищо излишно, просто машина за хората.

   

2 коментара на читателя

 1. Gravatar Anonymous аноним:

  LG наистина работи - 14 години! В шок съм! Ще потърся следващия.

 2. Граватар Галина Галина:

  Отлична пералня работи от 15 години

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини