Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F12U1HDN5

Мнения за LG F12U1HDN5Най-вероятно търсите тясна пералня. Но не само тесен, а такъв, който би имал добър капацитет на барабана, с обем от поне шест килограма, и в същото време да има ниска цена. Според тези критерии пералнята LG F12U1HDN5 може да ви подхожда, тъй като натоварването й е 7 кг, което е добра новина. Но ето как се държи тя при миене, потребителите ще ни кажат за това. Сравнете мненията на мъжете и жените за тази машина.

Мнението на мъжете

Sanek101987, Курск

Първата автоматична шайба беше купена от родителите ми през 2005 г., тя все още работи. Реших сам да взема шайба от същата марка, оказа се, че моделът е много подобен. Най-важното в него е компактността и директното задвижване, което гарантира тиха работа и дълготрайност. Съветвам и вас!

Py4eglaz, Москва

Здравейте на всички! Масата пред мен е труден въпрос, коя пералня да избера? Samsung искаше това отначало, но постоянните консултанти насочиха вниманието ни към технологията на марката LG. Много информация в интернет, отзиви на клиенти, огромен избор от модели препълниха главата. В резултат се установихме на модела F12U1HDN5. Като цяло, първите впечатления, най-положителните: тиха работа, висококачествено измиване, дизайн ... Изминаха шест месеца, нищо не се промени, няма оплаквания. Да се ​​надяваме, че трае дълго, сложих 5 с плюс.

От един век вярваше на продавача и това не ми се получи.

Анатолий

Супер автоматична машина, която работи наистина тихо. Атрактивен тъчпад и проста удобна работа. Готини изтривания и извивания, не се изисква допълнително изплакване, което не може да се каже за старата пишеща машина. Първият път целият прах и миризмата му се изплакват. Накратко, висококачествена пишеща машина, с високо качество на сглобяване, макар и руска. И в действителност изглежда много по-добре, отколкото на снимките.

Трябва да кажа за минуса на сензорния панел, той е чувствителен. Ако те боли, може да работи, но не е критично. И още един момент, продължителността на програмата се показва на дисплея само след като машината определи теглото на прането. По принцип свикваш. Вече не забелязах никакви недостатъци, затова препоръчвам този нов продукт с функция за програмиране чрез смартфон.

Александършайба LG F12U1HDN5

В началото бях много доволен от тази покупка, но след два месеца се заех с главата си. Машината беше инсталирана в съответствие с всички правила, но при 800 об / мин започва да вибрира ужасно. Събирането и изпускането на вода е придружено от още по-голям шум, сякаш турбината стои. След като се обадих в сервизния център чрез смартфон, извършихме диагностика на машината, майсторът каза, че няма проблеми, посочи факта, че зареждаме барабана. Но как кърпата може да даде претоварване е странно. Моето възмущение може да бъде нарисувано на 3 тома, но ще кажа накратко - не вземайте такава машина, не си заслужава. Сервизните центрове и тази поддръжка бяха отказани, сега ще използваме този „ковчег“.

Юджийн

Харесвам домашните уреди на корейска компания, производителите се опитват. И тази тясна пералня LG F12U1HDN5 е истинско чудо, изтрива се перфектно и работи безшумно. Дизайнът е стилен, но все още не съм забелязал минусите. Но ставата все още беше в него, въпреки че това беше тяхна собствена вина. Проверихме колата след покупката, тя работи добре, но тогава трябваше да се движа. В новия апартамент машината стоеше без връзка шест месеца и когато започнаха да се мият, се появи преливник на вода, който изтича през вратата.

В резултат те изцедиха принудително водата, започнаха работа на празен ход и машината започна да мие нормално. Майсторът на сервизния център каза, че докато шайбата е била в него, някаква дъвка е изсушена, която е отговорна за нивото на приема на вода. Въпреки случая, ние я харесваме и я препоръчваме.

Майкъл

Купих пералня преди около година, от старото Беко машина се разпадна. Дизайнът на контролния панел веднага хваща окото ви, изглежда прекрасно.Втората точка е тиха операция, дори много тиха, в началото проверка дали оборудването работи изобщо. Недостатъкът е, че по време на цикъла на въртене за първите 2-3 секунди барабанът чука на вратата. Това са конструктивните характеристики, които са описани в инструкциите. Ако не забиете барабана твърде много, няма чукане. По принцип жена ми е доволна от машината.

Мнението на жените

Джулия

Когато съпругът ми донесе този „домашен помощник“, бях много щастлив, особено когато разбрах колко е красива и просторна. Но радостта бързо отстъпи място на разочарованието, защото машината е почти невъзможна да се използва нормално. Факт е, че „интелигентното“ измиване не ви позволява да задавате обичайните настройки. Искам да мия по-бързо, а самата тя увеличава времето за измиване.

Специално проведе експеримент за връщане от покой. Натоварих 4 кг различни кърпи и други неща, машината ги миеше почти 4 часа, но не беше възможно да я пренастроите. Тази опция не ми подхожда, ще се отърва от машината.

ТатянаLG F12U1HDN5

Машината изтрива старателно, това ми харесва. Дори имам майка, пламенен противник на перални машини, автоматична машина и тогава съм доволен от чистотата на пастелите след LG F12U1HDN5, но напълно се доверявам на тази шайба. Много е добре пералните машини от последно поколение да правят все по-малко и по-малко дълбочина, а барабанът се разширява:

 • това е удобно при полагане на дрехи, тъй като такива машини имат широк люк;
 • то е ефективно, защото качеството на измиване е забележимо по-високо;
 • изглежда много привлекателно, веднага видими дизайнери се опитаха.

Чудесно е, че машината има толкова много програми за измиване и функции в паметта си. Все още не съм разбрал това с всички. Въпреки че досега не съм срещал нищо излишно. А това означава, че производителят е напълнил машината „до очните ябълки“, събирайки почти всичко най-добро. Оценявам пералнята на солидна петица, не открих никакви недостатъци!

Irene

Нещо наистина болезнено пишат хората за шайбата на LG F12U1HDN5. Лично аз не разбирам какво е толкова прекрасно в нея. Е, въпреки че предполагам, защото много хора преценяват продукт по опаковане. Да, машината изглежда красива, няма да намерите вина, но ако погледнете под тази много опаковка, има някои недостатъци вътре. Пребройте сами.

 1. Извлича вода, изтрива и особено изплаква много шумно. Някой написа, че машината е тиха, обаче. Ако стените в къщата ви са дебели, като в бункер, не можете да чуете, но ние, жителите на жилищната сграда на Хрушчов, нямахме такъв късмет.
 2. Блокирането на детска намеса е отделна песен. Включвате същата ключалка и панелът не е напълно блокиран, бутонът за включване / изключване остава. „Малък“ този „трик“ от поляните за втори път, сега просто се обърнете, той идва и отрязва машината.
 3. Цената е висока. Колата има куп ненужни „звънци и свирки“, които, разбира се, са включени в цената.
 4. Всички нормални програми за миене са много дълги. В по-старите шайби на LG програмите бяха по-адекватни, но тук чакате с часове, докато машината завърши измиването.

Трябваше да овладея забавеното начално и нощно измиване, това е неудобно за мен и шумът отново.

Не знам как другите собственици, но съжалявам, че избрах тази машина. От моя гледна точка производителят е твърде интелигентен с режимите на измиване, с функции и наистина с техническото оборудване на LG F12U1HDN5. Лош модел.

Диана

Използвам пералнята от доста време, но LG F12U1HDN5 без съмнение е най-добрият. На първо място, тя изтрива най-доброто. Изплакването и въртенето също са най-добрите, докато „домашният асистент“ е икономичен. Веднага, когато беше инсталиран, маркучите бяха къси, трябваше да купя по-дълги. Но този инцидент не засенчи положителното впечатление за машината. Почти веднага забравих за това, сега похваля LG F12U1HDN5 на моите приятели.

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар Марина яхт клуб:

  Наскоро закупихме тази машина. Но не можем да определим времето.
  Как да го регулираме. Къде са тези 59 минути?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини