Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F12U1HBS4

Отзиви за LG F12U1HBS4Автоматичната тясна пералня LG F12U1HBS4 е на пазара повече от две години и въпреки че този модел не е нов, по отношение на външния вид и техническите характеристики, той остава актуален и до днес. По някакъв начин тя дори може да спори с ултрамодерните модели, които се появиха тази година, обаче, умишлено не започваме да даваме възхвали на тази машина. Първо, нека собствениците на пералнята LG F12U1HBS4 да кажат думата си, ще бъде по-справедливо.

положителен

Александър, Москва

Преди година и половина съпругата ми и аз решихме да продадем старата си пералня Bosch и да си купим нещо по-ново, особено след като старата жена вече започваше да се мопи. Тя работи за нас 12 години и продължава да работи с новите собственици досега. Дълго мислите какво да купите? Имаше идея да взема модерна кола Bosch, но след като прочетох отзиви в мрежата, се отказах от тази идея. В крайна сметка решихме да вземем пералня LG.

Имахме нужда от модел на стойност около $ 550 и с голям товар.

Натъкна се на пералнята LG F12U1HBS4. Веднага я харесах, съпругата ми също ме подкрепи, те дори не започнаха да спорят, което вече е странно само по себе си. Над година и половина работа, съпругата ми и аз забелязахме редица предимства.

 • Има супер бързо измиване. Това е наистина готино нещо, за малко по-малко от 20 минути можете да освежите прането си. Силно замърсяване през това време не можете да отмиете, но тениските и тениските за изплакване е напълно възможно. Написано е, че мини програмата продължава 14 минути, но това не е вярно, в действителност малко по-дълго.
 • Има измиване с пара. Също хубаво нещо. Жена ми поставя гладените неща в машината преди гладене, след известно време тя изважда и гали, оказва се добре.
 • Директно задвижване. Това прави машината много надеждна, във всеки случай, те казват така и аз съм склонна да вярвам.
 • Много просторен барабан. Старата машина имаше товар от 4,5 кг, когато я купихме, изглеждаше много. Сега по някаква причина 7 кг не са достатъчни, особено когато съпругата реши да измие якета.
 • Широк люк, който е много удобен при полагане на дрехи в барабана.
 • Висококачествено въртене. Машината може да върти дрехи със скорост 1200 оборота в минута, но дори и при по-ниски скорости нещата се изтръгват добре.
 • Има допълнително изплакване и куп различни функции.
 • Има мобилна диагностика, защита срещу деца и пълна защита срещу течове.

Съпругата ме помоли да добавя, че с тази машина започнахме да пестим малко от вода и електричество, в допълнение, тя е много красива и се вписва идеално в нашата кухня, която беше декорирана в стил хай-тек. Машината, разбира се, има някои дребни недостатъци, но ние не им обръщаме внимание. Нека ви дам пример откакто споменах това. Машината черпи вода доста шумно и наистина не е от тишината. Шумът, излъчван от пералнята, обаче се вписва в нормата, така че не може да се счита за минус в пълния смисъл на думата.

Мария, Набережные Челни LG F12U1HBS4 приемник за прах

LG F12U1HBS4 беше моят подарък в чест на раждането на бебе в нашето семейство. Машината е отлична, въпреки че в началото бях скептично настроен към всякакви звънци и свирки като функция на пара, сега дори я използвам. Допълнителната функция за изплакване ми спестява много, защото нещата трябва да се изплакнат старателно, изведнъж прахът ще остане и няма далеч от алергични реакции. Барабанът на машината е много просторен, ако не беше необходимо да се сортира прането по цвят и вид плат, цялата кошница щеше да бъде пълнена там. Много съм доволен от пералнята, няма оплаквания!

Оксана, Стари Оскол

Функцията за пара е истинска находка за мен. Честно казано, когато купих LG F12U1HBS4, не се замислих за тази функция. Красотата е, че ако изведнъж се наложи да опресните неща, които не могат да се перат, можете просто да ги поставите в барабана на машината, да започнете измиването с пара и да получите почти чисти неща на изхода. Първият път, когато функцията на парата ми помогна, беше когато замърсих работното си яке.Какво направих:

 • сапун петното;
 • пъхнете якето в пишещата машина, като предварително внимателно го сгънете, така че петното да се окаже отвън;
 • стартирана обработка на пара;
 • когато процесът приключи, тя извади якето си и почисти останалата мръсотия.

Оказа се, сякаш подарях си яке за химическо чистене. Беше възможно да се намали безболезнено за нещо не само това петно, но и старо замърсяване под мишниците и по ръкавите. Направих това с палто и дори с палта от овча кожа - зареждането на барабана позволява. Общото впечатление за машината е най-положителното, препоръчвам да купувате!

Ина, Омск

LG F12U1HBS4 изглежда много хубаво. Няма да кажа, че красотата се превърна в основния мотив за избора, но един от основните със сигурност, тъй като не планирах да скрия шайбата в мебелите. Хареса ми функцията на пара, след нея бельото е много меко и приятно на допир. Също така отбелязах, че венеца на люка след измиване почти не е необходимо да се избърсва, тъй като там водата не се натрупва. Почти всички „автоматични машини“ имат „възпаление“, няма да ги избършете навреме, тогава водата ще изчезне и ще започне да мирише, или още по-лошо, венеца ще изгние и тогава трябва да го смените. Тази пералня няма такъв проблем.

Валерия, Москва

Свикнаха да Пералня за бонбони, така че в сравнение с нея, новият LG F12U1HBS4 е просто „съветник на Оз“. Тя е невероятно красива, дисплеят е информативен, така че има и куп готини функции. Също така ми харесва, че издава много по-малко шум от моята „стара жена“, затова изпратихме „старата жена“ в къщичката, оставете я да я довърши там и сега ще използвам съвременни корейски технологии у дома.

Считам основните предимства на пералнята: високо натоварване, тиха и икономична работа, наличието на полезни функции, като пране с пара, много висококачествено въртене. По скала с пет точки оценявам тази машина за пет с плюс!

отрицателен

Владислав, ПермИзглед отпред на LG F12U1HBS4

На пръв поглед колата изглежда много добра, така че бях съблазнена от красива снимка и купих LG F12U1HBS4. Всъщност се оказа, че доста скъпо оборудване не струва парите. След месец работа започнах да забелязвам, че машината скърца силно, нещо в нея се разхлабва и чука. Хром започна да се изкачва и боята от капака на шахтата също. Чувствам, че след година или повече друга „красавица ще се превърне в чудовище“. Буквално сега забелязах, че помпата "в умираща агония" ръмжи, по пътя на замяната е затруднена. Оказа се ужасна машина, мога да я дам една точка от пет, не повече.

Ирина, Архангелск

Не мога да разбера какъв е смисълът от заключване от деца, ако бутонът за включване / изключване не може да бъде заключен. Едва вчера синът ми отново стигна до включената машина и аз нулево внимание, мислех, че съм я блокирал, той не може да направи нищо с нея. И той тропаше на панела, нищо не се случи, после натисна бутона за изключване, машината се изключи. Но все още чакам, докато шайбата свърши работа, идиотска ситуация.

Измиването с пара изобщо не е необходима функция, каква е ползата, само плащате. А що се отнася до диагностиката с помощта на телефона, аз по принцип мълча, в нашата пустиня такива технологии са пълна глупост. Не съм доволен от колата, много пари надолу в канализацията!

Джулия, Красноярск

За три месеца на работа машината се счупи 4 пъти. За мен това е твърде много. До степен, че има куп програми и функции, машината е изключително ненадеждна. Не ви съветвам да купувате!

След анализ на различните мнения на хората за шайбата на LG F12U1HBS4, стигнахме до извода, че повечето потребители смятат тази машина за добра. Обективно в него има недостатъци, както и наистина във всяка техника, но като цяло, това е нищо. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини