Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F12B8WD8

мнения LG F12B8WD8Интересувате се от пералнята на LG в сребро, така че искате да знаете повече за нея. Ще се радваме да споделим информация, да поговорим накратко за нейните характеристики и, анализирайки потребителските отзиви, да се опитаме да разберем колко добре работи и дали се счупва. Крайният извод е дали да го вземете, направете го сами.

Характеристики на машината

Така че, тясната пералня LG F12B8WD8 принадлежи към бюджетния клас, цената й не надвишава 390 долара. Софтуерното "пълнене" на машината е оптимално, това е напълно достатъчно за ежедневно измиване. Общо този модел има 13 програми за пране, включително:

  • програма за премахване на петна;
  • пране на детски и спортни дрехи;
  • бързо измиване;
  • измиване на продукти.

В режим "Памук" в пералнята могат да се заредят максимум неща и спално бельо, това е не повече от 6,5 кг. В други режими, като "вълна" или "деликатен", производителят ограничава натоварването, така че качеството на пране да е максимално.

Във всеки случай не претоварвайте барабана на машината, като му осигурявате максимално натоварване. Така машината ще издържи по-дълго, а прането се разтяга по-добре.

Контролният панел има дисплей, изборът на програми се извършва чрез завъртане на превключвателя. Основната защита в колата е налична, в допълнение има забавен старт. Максималното въртене се извършва при 1200 об / мин, докато нивото на шума не надвишава 76 dB.

Обратна връзка от потребителите

анонимТабла LG F12B8WD8

Три дни тествам пералнята в различни режими. Засега всичко ми подхожда. Старата пералня се развали и отиде в страната, рискува да си купи машина LG. По принцип изтрива нормално, не вдига шум, много неща влизат в барабана. Незначителен недостатък, няма програма за спално бельо, но това също не е важно. След известно време ще се опитам да добавя нещо.

Галина Д.

Най-добрата покупка, която направих през 2016 г., беше пералнята LG F12B8WD8, която трябваше да търся много дълго време. Тази машина има атрактивен външен вид, набор от модерни и оптимални функции, директно задвижване, така че машината издържа по-дълго и не се разклаща. Мобилната диагностика е възможността за подаване на сигнал за неизправност по телефона, много готино. В допълнение, харесвам факта, че пералнята е оборудвана със защита от препълване и детска ключалка. Държи много и изтрива страхотно. Разумна стойност за парите.

Елена

Купихме машина не толкова отдавна и съм доволен от нея. Машината работи тихо и затова основно я изтривам през нощта, особено след като звуковият сигнал е изключен в края. Открих един минус - не можете да изключите автоматичното претегляне, което е много на пътя. Факт е, че имам малко дете, чиито неща често трябва да се накисват преди миене. Мокрото бельо естествено тежи много повече, ако го поставите в барабан и включите програма, която включва автоматично претегляне, например „Дрехи за бебета“, машината ще я измие за половин ден. За да бъдем точни, около 4-4,5 часа, това е много дълго време.

Сергей

От около пет години пералнята на марката LG е с моите родители. И така реших сам да избера същата марка. Доволен от покупката, тъй като машината изтрива тихо и ефективно. Единствената вода, останала в маншета след измиване, вероятно е проблемът на много LG.

Татяна

Вече трета година пералнята на LG работи безотказно. Обемът на натоварването е наистина голям и машината се изтрива много добре. Въпреки това, след всяко измиване трябва да се погрижите, за да източите напълно водата от барабана. Правя това чрез авариен източване, близо до филтъра, в противен случай водата ще застоя и ще смърди. И вие също трябва да избършете венеца, в който също остава вода. Останалото е наред, свикнах.

Алена

Наистина не ми хареса тази пералня, не заслужих повече от 1 точка от 5. Барабанът не е висококачествен, има шев, както в някои бюджетни пишещи машини от Beco, например, или Indesit. Освен това бръмчи силно и вибрира.

Анна

Съпругът ми и аз планирахме да си купим вградена пералня, дори предвидихме място в новия кухненски комплект. Но след анализиране на цените на подобно оборудване, тази идея беше изоставена, някак малко скъпа. Продавачът в магазина ме посъветва да разгледам по-отблизо марката LG, тъй като горният им капак лесно се сваля. Този модел подгъва е с размерите на ниша. Като цяло всичко се оказа бюджетно и не лошо. Изтрива се ефективно, изстисква се и с 5 точки. И не се движи никъде с бързо завъртане на барабана, въпреки че е монтиран върху ламинат. Препоръчва се!

Степан

Добра пералня, перайте дрехите ефективно. Нивото на шума е декларирано от производителя, тихо, тихо се извива, не наблюдавам никакви вибрации. Има много режими, но по навик често използваме едно и също нещо. Не бяха разкрити недостатъци, полетът за две години беше нормален, отлична техника.

LG F12B8WD8 панел

Ксения

Преди година купихме пералня за промоцията. Избрахме сред различни марки, включително Bosch, Samsung, но се спряхме на LG заради запасите. Старата машина работеше за нас 15 години, така че всички я сравниха с нея. На първо място исках тясна техника и не повече от 25 000 рубли, цветът няма значение, въпреки че среброто изглежда необичайно.

Основният минус е водата във венеца след измиване, която винаги трябва да се избърсва.

Все още има недостатъци, малките неща се забиват във венеца, като чорапи и затова трябва да ги изперете в специална торба. Машината се държи силно, когато източва водата, докато изпускателният маркуч се огъва. Що се отнася до плюсовете:

  • перфектно изпълнява задачата си - измиване;
  • като режимите „Детски дрехи“, „Дюхо“, „Деликатен“, „Вълна“, нещата след тях не се объркаха;
  • при максимално въртене прането е почти сухо, при 800 оборота в минута също извива добре;
  • работи тихо, не вибрира, основното е да го инсталирате правилно;
  • звукови сигнали могат да бъдат изключени.

Особеността на този модел е, че няма отделно въртене, както би било, но той е включен така: бутон „въртене“, изберете скоростта, натиснете същия бутон, натиснете бутона „старт“. По някаква причина забравиха да го опишат в инструкциите. Като цяло добра машина.

Леонид

Трябваше ни машина, която да може да се постави в банята. Пералнята LG F12B8WD8 излезе с този критерий. Уважавам тази марка. Натоварването в колата е голямо, дори по-голямо тегло от стандартния комплект двойни легла. Изтрива се перфектно и в резултат получавате почти сухо бельо. Шумът по време на въртящия се цикъл, като повечето автомобили, не е нищо особено.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини