Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F12B8QD5

мнения LG F12B8QD5Не вярвате, че можете да си купите пералня с товар от 7 кг в рамките на 450 долара? Обърнете внимание на стандартната пералня LG F12B8QD5 с директно задвижване. Когато този модел се появи за пръв път, нашите експерти дори не вярваха, че толкова сложна машина може да струва толкова евтино, но фактът остава. В търсене на трик решихме да се обърнем към отзивите на собствениците на такива машини, може би именно потребителите знаят някои трудни тайни и споделят с нас?

Положителни мнения

Олеся, Камен-на-Об

Изтеглих тази машина с голяма отстъпка при размяна на старо оборудване. Вече девети месец съм щастлив, когато се мия. Можете наистина да натъпчете много неща в 7-килограмов барабан или да измиете нещо голямо. Старата ми машина не приемаше пухеното яке на съпруга ми, очевидно твърде голямо за барабан от 5 кг. Стандартната пералня LG F12B8QD5 не създава подобни проблеми. Дори опитах измийте палатката в пералнята, резултатът е невероятен, колкото и да страдам с ръце. Накратко, пет с три плюса на тази кола.

Марина, Орск

Отдавна мечтая за такава пералня, но всички мислеха, че няма достатъчно пари. Тогава обаче случайно влязох в хардуерен магазин с приятел и видях LG F12B8QD5. Тя веднага привлече вниманието на числото седем върху капака на дозатора за перилни препарати. И когато погледнах другите технически спецификации, а след това и цената, тогава всички съмнения изчезнаха. Мислех си, че това е машината, която търся толкова дълго и най-важното - тя може да си го позволи.

Всички очаквания от машината бяха изпълнени, качеството на пране и предене е високо, програмите работят „като швейцарски часовник“, всичко е супер!

Яна, Москва

Когато купувах, обмислих три перални машини: Bosch, Electrolux, LG. Купих LG F12B8QD5, защото по онова време беше по-добър от останалите по отношение на цена и качество. Радвам се, че тя има половин товар и автоматично претегляне на спално бельо, което спестява вода и електричество. Също така много полезен режим е детското облекло. Доволен съм от покупката.

Ирина, КазанLG F12B8QD5 контролен панел

Преди шест месеца се обърках, като си купих пералня. Тъй като съм много слабо запознат с технологиите, повиках приятел да помогне. Разгледахме около дузина автомобили, включително тази. За да бъда честен, бях по-склонен да си купя автомобил с марка Bosch, може би рекламата работи за мен, не знам, исках немско качество. Но един приятел настоя да вземе машина за пране с директно устройство на LG. Не съжалих, че избрахме LG F12B8QD5, машината е просто мечта.

 • Защита срещу детска намеса.
 • Директно задвижване, което увеличава живота на машината.
 • Много просторен барабан.
 • Красив дизайн.
 • Много качествено изплакване и въртене с висока скорост.
 • Много полезни програми за измиване с различна продължителност, можете лесно да вземете това, което ви трябва.

Сега няма да използвам друга машина. Оттук нататък съм фен на LG технологията.

Иван, Самара

Виждам в тази пералня някои предимства.

 • Първо, дизайнът, той е универсален, подходящ за всеки стил на декорация на стаята.
 • На второ място, натоварването е 7 кг, можете да измиете това, което преди това беше предадено на химическо чистене.
 • Трето, шумът, дори когато барабанът се върти със скорост 1200 оборота, машината не е твърде силна.
 • Четвърто, има различни функции като автоматично претегляне, което също е добре, въпреки че не разбирам защо това е всичко.
 • И пето, пералнята не е скъпа, по-специално, взех я за 420 долара. Направете изводи.

Алена, Санкт Петербург

Когато купих пишеща машина, бях изумен колко гладък е вътрешният барабан. Поставяте ръка върху вътрешната повърхност и никъде не усещате никакви бръчки. Друго нещо е старият ми Indesit 2296XW, който сега работи в селска къща в селото. Вътрешната повърхност на барабана, подобно на работната повърхност на ренде, дори нарязва зеленчуците в него. Е, къде се разваля прането, няма.

Хареса ми и LG F12B8QD5 поради външния му вид и наличието на малък екран, който показва как се изпълнява програмата. Разбира се, основното е зареждането на барабана, колкото 7 кг, можете да го натъпкате от сърце. Това, което преди изтривах в две стъпки, сега изтривам в едно. Има спестяване на време, вода и електроенергия. Има и забавяне на стартирането, което също използвам с успех.

Отрицателни мнения

Валентина, Владивосток

14 години използвах пералня Bosch, малко по-малко от година пералнята „не живееше“ до петнадесетия си рожден ден. Когато господарят каза, че това не може да бъде върнато, оплаквах пишещата машина като домашен любимец. Вместо това купих стандартна пералня LG F12B8QD5 и останах много разочарован.

Изглежда като модерна „усъвършенствана“ машина, тя трябва да бъде „готина“ невероятно, но всъщност „зилч“.

LG F12B8QD5 приемник за прахСтарият ми шеф се справи по-добре. LG оставя сапунена пяна върху дрехите, въпреки че изглежда изплаква дълго и старателно. Той издава много шум, когато е изваден, но можете да се примирите с него, но защо издава неприятен звук, когато бучи вода, не е ясно, че Bosch не го е направил. Освен това, след измиване при висока температура от барабана започва да носи изгоряла гума.

Павел, Верхняя Пишма

Страшна машина. По време на цикъла на въртене при 1200 об. / Мин. Той се срути на страната си, като раздроби няколко мехурчета с течни продукти. Излезе такъв погром в банята, което е просто ужасно. Поне входният маркуч не слязъл, тогава съседите щяха да бъдат наводнени отдолу. Защо купих тази машина, защото веднага стана ясно, че тези „брадви“ правят в Русия и сега те не правят нищо добро.

Елена, Москва

След второто измиване на тази машина, вратата на люка се счупи. Тя просто спря да се затваря. Господарят дойде само седмица по-късно. Въпреки че ремонтирах машината за 30 минути, все още съм недоволен, защото трябваше да правя без пералня цяла седмица. Сега се организира нов проблем - дисплеят е бъг. Машината сякаш изтрива, всичко е наред, но вместо полезна информация, на дисплея се показват точки, някои клечки. Отново трябва да се обадите на господаря, „отмазал“ тази шайба.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини