Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F1296WDS

Мнения за LG F1296WDSМашините за парно миене привличат вниманието на купувачите. Вече има такива, които използват тази техника от дълго време, което означава, че могат да правят изводи по този въпрос. Ще разгледаме отзивите, ще разберем какво казват хората за пералнята с подобна функция на LG и ще разберем как мъжете и жените се отнасят към това.

Мъжко мнение

Олег 25, Копейск

Това е нормална пералня за малко пари. Работих 4 години без проблеми, нищо не се счупи. При пране не вдига шум. Лесно се управлява, изтрива и изтрива качествено. Има достатъчно неща.

Farlex

Повече от 8 години пералнята ми работи. Той предоставя много програми за различни поводи, изтрива се внимателно. Барабанът е много просторен. Машината е проектирана така, че ако е необходимо ремонт може да се направи независимо, у дома. Не забелязах някакви специални недостатъци.

KONSTANTIN261202, Москва

Използвам машината от две години, но това не е толкова за оборудването на тази марка. През това време тя ми се стори доста добра, не вдига шум, перфектно изтрива, но не и без повреди.

Четири пъти трябваше да го ремонтирам, за което изразходвах общо около 7 хиляди рубли.

skoval1974, Вишгородтабла за миене LG F1296WDS

Здравейте на всички читатели! Искам да споделя мнението си за красивата пералня LG. Когато се преместихме на ново място на пребиваване, решихме да закупим нова шайба, без която е много трудно да си представим живота. Той подходи сериозно и отговорно към избора. Анализирайки офертите на пазара, се спрях на пишещата машина LG модел F1296WD3. Тя беше вече на 2 години, за която никога не се е счупила. Икономичен във всеки смисъл. Работи почти без шум, голям брой програми ви позволяват да изтриете каквото и да било.

Дмитрий, Белгород

Отлична пералня, която ефективно изпира прането. И изтрива и притиска доста тихо, а накрая свири и мелодия. Недостатъкът е, че в маншета остава вода, което е изключително неудобно да я махате с кърпа всеки път. Съветвам ви да поставите специален филтър за пречистване на водата върху водоснабдяването на машината, така че парогенераторът на машината да не се задръства и да продължи по-дълго.

Александър, Москва

Нормална пералня, проходими перални дрехи. Стискане, не скача из стаята и не трака. Що се отнася до парогенератора, това е рекламен ход, така да се каже, „трик“ за привличане на купувач, той е просто безполезен. Не намерих защита срещу течове и забелязах също, че всеки път, когато има вода във венеца - това е огромен минус. Клапанът за подаване на вода е шумен, който се затваря и отваря няколко пъти, за което не е ясно.

Женско мнение

юл-90, Санкт Петербург

След една година експлоатация на пералнята, тя разкри както предимства, така и недостатъци. Предимствата са следните:

  • отлично качество на измиване;
  • голям и просторен барабан;
  • много програми, включително измиване с пара и бързо измиване;
  • безшумна работа на всеки етап;
  • отделно изплакване;
  • красив външен вид, особено черното стъкло на вратата, изглежда необичайно;
  • прахът се измива добре от тавата.

На горния капак на машината има различни буркани, докато нищо не падне, всичко стои неподвижно, което означава, че вибрациите са минимални.

LG F1296WDS панелНе са много недостатъците, но те все още присъстват. Не ми харесва тази шайба, че в някои режими времето за измиване се появява късно на дисплея. По принцип понякога си мислите, че миете бързо, а машината ви дава друг път. По принцип пералнята LG F1296WDS не е лоша на тази цена.

Ксю Пятерикова, Владимир

Красота, не пералня, и много мощна. Родителите ми купиха такъв модел за себе си и са напълно възхитени от него. Въпреки че се счита за компактен, той побира до 6 кг сухо пране. Качествено направено, докато никога не се е счупило. В същото време изтрива перфектно, не разваля нещата. Просто супер, но все пак не е шумно, като самолет. Купете, няма да съжалявате, това бебе си струва парите.Все пак LG се е наложила на пазара на домакински уреди.

lenok11

Когато купувате пералня, трябва да обърнете внимание на функциите, защото допълнителните са безполезни. Защо да плащаме? Такава оптимална техника за нас беше машината LG. Той има само това, от което се нуждаете, а цената е приемлива.

Устройството работи тихо, тъй като има директно задвижване и при въртене стои вкоренено на място. Опцията „без гънки“ стана много удобна, благодарение на която нещата не се заблуждават. Добре е, че има защита на децата и функция за почистване на барабани. Също така е удобно скоростта на въртене и температурата да се регулират. И най-важното - функцията за измиване с пара. След бельото й е просто перфектно. Препоръчвам ви тази машина, няма да съжалявате.

Кондратова Светлана, Барнаул

Тази пералня ми хареса веднага, изглежда много привлекателна, с някакъв огледален ефект. Има много режими и допълнителни функции, но за мен това е много важно. Качеството на измиване е високо. Тя забеляза, че с тази шайба започна да пести не само електричество, но и прах. Наистина оставя по-малко, истински помощник.

Юлия, Москва

В нашия апартамент тази пералня се появи преди месец, възхитена съм от нея. Основният критерий за избор е тихо въртене, защото имаме малко дете. По принцип купихме това, което трябва, работи тихо. Хареса ми програмата Hypoallergenic, поради която се премахват прахови акари, вълна и т. Н., Но тя я изтрива само за много дълго време, цели 3,5 часа. Голям плюс е самопочистващият се барабан.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини