Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F10B8ND

Мнения за LG F10B8NDПералните машини на марката LG са известни със своята надеждност. Потребителите са готови да дадат предпочитание на „корейците“, още повече, че цената им далеч не е прекомерна. Ярък пример за такава техника е LG F10B8ND. Просто, надеждно зареждане с барабан с тегло 6 кг, така че да можете да перете цялостно нещата без проблеми, докато цената пада в рамките на 400 долара.

Е, добре, няма да похвалим тази машина, още повече, че основната ни задача е да разберем какво всъщност мислят потребителите, които вече са използвали такава технология. Именно отзивите на клиентите ще помогнат да се направи истинско описание на пералнята LG F10B8ND, така че ще вземем колекцията от такива ревюта много сериозно.

Технически параметри

Като цяло техническите параметри на тази пералня са най-често срещаните. 6 кг максимално натоварване на барабана, максимална скорост на въртене на барабана 1000 об / мин, режими на въртене 400/800/1000 об / мин. В допълнение, има:

  • 13 програми за пране;
  • забавено изстрелване до 19 часа;
  • 6-то чувство;
  • автоматично претегляне на бельо;
  • лесно гладене;
  • водно охлаждане преди изпускане.

Максималното ниво на шум по време на извличането е 74 dB, напълно нормален параметър за модерна шайба. Не е тихо, но също няма да има прекомерен шум.

Наистина обикновени параметри, някои дори ги наричат ​​остарели, тъй като шайбите на марката на LG в средата на 2000-те вече имаха такива технически характеристики. Но ако не гоните иновации, тогава тази машина е солидно, висококачествено устройство за домашно миене, за което няма нужда да мечтаете, защото всеки може да си го позволи.

Не забравяйте, че комплектът включва най-надеждния инверторен двигател с директно задвижване и система за контрол на дисбаланса, което също така значително удължава живота на домашен асистент. Специалистите много ценят пералните машини на LG, като цяло, и този модел в частност, но ние сме по-заинтересовани от мнението на обикновените хора. Нека ги разгледаме.

Мнения на потребителите

Мария, НовосибирскLG F10B8ND контролен панел с дисплей

О, колко време търсех такава машина, сменях пет различни. Дори за себе си, моят личен рейтинг беше. По-близо по качество на LG, което, между другото, е над моето, перална машина miele, останалото не е достойно за внимание. Може би не съм попаднал на моделите, не знам, но аз съставих мнение и характерът ми е такъв, че едва ли някой ще ме убеди в противното.

LG избра марката F10B8ND, тъй като при ниска цена машината разполага с цялата необходима функционалност. Барабанът не разваля прането, качеството на измиване е високо. Има някои оплаквания относно качеството на цикъла на въртене, но тук в крайна сметка разбрах, че трябва да избера оптималния режим на пране за конкретна тъкан и тогава всичко ще е наред.

Олга, Саратов

Ако трябва да се „покажете“ пред приятели, купете малко Miele PW 6080, на цената на употребяван чуждестранен автомобил. И ако се нуждаете от работник, който ще пере дрехи бързо и безопасно в продължение на 10-15 години, изберете F10B8ND на корейската марка LG. Пиша това и се хващам на мисълта, че изглежда като реклама. Но момчета, тук мога да се абонирам за всяка дума лично, защото проверих тази машина върху себе си. И ако интервюирате всичките ми много роднини, тогава подписите ще бъдат въведени в тетрадка с 12 листа.

В свободното си време преброих и се оказа, че 36 души само от най-близките ми роднини използват различни автомобили на марката LG.

През дългите години използване на пералнята на марката LG, аз идентифицирах някои от техните „рани“, които, за съжаление, са наследени от модел на модел и производителят по някаква причина не обръща внимание на това. Първият е вибрацията. Дори разбирам, че просто трябва да добавите товара към тялото на машината, което ще го направи малко по-трудно, но ще даде необходимата допълнителна стабилност. Второ, люка.Заключването на люка по някакъв начин е неясна. След известно време трябва да натиснете люка с крак, за да започнете измиването. Това не е добре!

И трето, маншетът на люка не е добре поставен. В резултат на това люкът може да изтече, въпреки че това не е основният проблем. Най-често люкът остава херметичен, но малки неща се промъкват през венеца в пролуката между резервоара и барабана. За други автомобили този проблем не е толкова остър, но мога да кажа със сигурност, ако използвате LG машината, вземете чанта за пране за малки неща. Няма начин без него! Като цяло машината е много добра, за мен е най-добрата. Недостатъците му са незначителни за мен, просто не им обръщам внимание.

Ирен, ТверLG F10B8ND изглед отпред

Не харесвах машината веднага, защото още през първия месец работа електрониката започна да се повреди. Пералнята постоянно издава един или друг код за грешка, което затруднява стартирането на прането. Трябваше да се обадя на капитана, ползата от случая беше гаранция и той оправи машината за мен безплатно. Качеството на измиването е средно лошо, така че ако имах възможност, щях да поръчам друга машина. И целият продавач е копеле! Не си падайте за хитростите на продавачите!

Татяна, Москва

Просто страхотна пералня, мечтата на всяка домакиня. Без изключителни дизайнерски и технически звънчета и свирки, но изтрива перфектно, изплаква се с високо качество и въртенето е толкова божествено. Все пак добре направените корейци се справят с добра техника. Сложих пет с плюс на този модел, без угризение на съвестта!

И така, ceteris paribus, в мрежата огромното мнозинство положителни мнения за тази шайба. От тук, отчитайки мнението на експертите, можем да заключим, че това наистина е добра техника, на която спокойно можете да дадете предпочитание. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини