Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG E10B8SD0

мнения LG E10B8SD0Много е трудно да се направи без пералня. И ако изведнъж се счупи, а бюджетът е много ограничен, тогава започвате да търсите машина сред евтино оборудване. В същото време вие ​​искате тя не само да мие, но и да издържа по-дълго. От евтини производителят LG предлага модела E10B8SD0. Колко е добре, направете заключение, като прочетете отзивите на клиентите по-долу.

Характеристики на машината

Бялата пералня LG E10B8SD0 е сглобена в руска фабрика. Тази машина има много скромни характеристики. Корпусът на машината е стеснен, дълбочината е само 36 см, предвид изпъкналите елементи 40. Това е малко, което означава, че можете спокойно да поставите машината дори в банята. Тясното тяло означава и малък капацитет, само 4 кг сухо пране.

За самотен живеещ или възрастен гражданин ще бъде достатъчен товар от 4 кг, но за младо семейство е малко вероятно. По-добре е да изберете оборудване с обем на барабана най-малко 6-7 кг.

Ако искате да интегрирате машината под плота в кухнята, можете лесно да направите това, защото капакът за този модел е сменяем. Електронно управление, има малък цифров дисплей. За пране са предвидени 12 различни режима, в зависимост от вида на тъканта или замърсяването. Максималното въртене се извършва при 1000 об / мин. По желание може да се регулира, както и температурата на водата по време на измиване. Декларираното ниво на шум по време на цикъла на въртене е 74 dB.

Обратна връзка от потребителите

luna77

Здравейте читатели! Купих ново оборудване за къщата, ще споделя впечатленията си с вас. За голямото си семейство той избра шайбата на LG E10B8SD0. Тя се справи бързо с ръководството, спалното бельо блесна още след първото миене. По време на измиване практически няма шум, основното е да свържете всичко правилно. Интериорът вървеше добре и е евтин.

Rostislav1962пералня LGE10B8SD0

Купих шайба през май тази година в Елдорадо, прекарах малко повече от половин час за инсталирането й, като предварително подготвих всичко необходимо. Започвайки първото измиване, внимателно наблюдавах машината, нейната фантастична работа. В даден момент машината опъна комплект спално бельо и две големи кърпи за баня. Извадих всичко от барабана отделно, изненадващо нищо не се заблуди и не се търкулна в завивката. Сравнявам шайбата със стария си Bosch, който работи 16 години. И така, в старата кола всеки път трябваше да шия завивка.

В допълнение, качеството на измиването изненада, от прането няма миризма. Но LG е по-нисък в завъртането си спрямо Bosch, прането е влажно. Но е добре, сухо е. В крайна сметка мелодия свири, но можете да я изключите, ако пълзите в Интернет и намерите как, в инструкциите за това просто няма нищо.

Наталия, Санкт Петербург

Това е третата ни пералня. Първата марка Zanussi работи 13 години и все още работи в страната, но втората от същата марка е служила само 4 години, така че е решено да се промени марката. Опитахме нова пералня, бяхме доволни от всичко. Те отбелязаха, че тя работи много по-тихо от "италианската". Изтрива се ефективно, сглобката е надеждна, а външно изглежда добре.

Малкото спално бельо, заедно с покривала за одеяло, се изтрива перфектно, нищо не се запушва. Но има голям минус. По контура на горния капак пластмасовият кант на няколко места е взривоопасен, изглежда ужасно и не е практично. Но от друга страна, това е бюджетен модел.

Константин, АлексинLG E10B8SD0

Страхотна пералня, накрая разбрах какво тихо измиване. Хареса ми, че на панела има индикатори. Отлично въртене, докато машината не се движи никъде и дори не стегна краката. Звуковият сигнал беше необходим в края на програмата, в противен случай можете да забравите напълно за машината. Недостатъкът за мен е, че копчето за избор на програма виси леко, някак не е надеждно. И странното е, че след измиването дисплеят угасва, а вратата не се отключва, може би е било необходимо да се направи точно обратното.

Катрин, Тула

Дълго време трябваше да избирам марката на пералнята.Имах преди Турски бекоработил 12 години. След като прочетох много коментари в сайтовете, реших да остана на LG, подкупих най-много двигателя. Тя се съмняваше кой товар да поеме 6 кг или пак да спре на 4. Избраха 4 кг. Свързали са го сами, водата е силно набрана, иначе всичко работи тихо.

При максимални скорости и максимално натоварване машината практически не вибрира. Много съм доволен от техниката, въпреки че все още не съм опитвал всичко. Не съжалявам за тази покупка.

Елена, Самара

Добра машина, отлични дрехи за пране. След стария италиански Аристон изглежда много тихо, но не съвсем. Факт е, че когато се изтегля вода, тя издава шум, а по време на цикъла на въртене има вибрации, но не скача. Единственото нещо, което не ми харесва, е, че при някои програми машината сама избира времето за пране. Веднъж трябваше да чакам 3 часа, докато тя миеше. Въпреки това, за този вид пари не можете да му обърнете внимание.

Татяна Белякина

В интернет не намерих информация за този модел, но има доста подобни характеристики. Като цяло съм доволен от покупката, тъй като тясното устройство искаше, тя влезе в банята в комбинация с тоалетната нормално. Според мен LG е една от най-добрите марки. Надявам се, че ще работи дълго време, не по-малко от старите (11 години) на същата марка, въпреки че все още работи с майка ми. Все още не са установени недостатъци.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини