Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG E10B8ND

Отзиви за LG E10B8NDПералните машини на корейската марка LG са в търсенето и затова често се търси информация в Интернет. По-голямата част от оборудването на тази марка е сглобено или в Русия, или в Китай и затова потребителите се интересуват преди всичко от качеството. Най-подробната информация за това може да бъде намерена или от майсторите на сервизните центрове, или от купувачите. Какво мислят хората за пералнята LG E10B8ND е представено по-долу.

положителен

Suro4ik, Oryol

Когато се премествах на ново място за пребиваване, трябваше да си купя нова пералня. Дълго време избирайки, се настаних на модела E10B8ND. Инсталира се независимо според инструкциите. Не сме разочаровани от покупката, но сме доволни:

  • Той се вписва идеално в банята поради компактните си размери.
  • Ясно за контрол, инструкцията е написана на достъпен език.
  • Широка гама от програми, включително функцията за забавен старт. Има система за закрила на детето.
  • Пералнята се справя много добре със замърсяването.
  • С обем от 6 кг можете да измиете кариера.
  • Не е необходим удължителен кабел за свързване към електричество.
  • Производителят декларира 10 години гаранция на двигателя.

Все още има минуси, но незначителни. Той издава шум по време на въртене и излиза с досаден звуков сигнал. Като цяло, добра техника.

Олга, СаратовLG E10B8ND шайба

Изобщо не съжалявам, че си купих пералня. Дори не се занимавах с производителя, но трябваше да избирам сред моделите. Купих този модел, защото има 13 програми. Има както дълго, така и кратко измиване за половин час. Харесва ми функцията за почистване на барабана, както и автоматично претегляне. След цикъла на пране прането се извива превъзходно, докато машината не вдига много шум. Преди това имаше пералня от Indesit, която работеше 15 години. Тази компания е купена по съвет на майстор, тъй като има директно задвижване. Препоръчвам да купя.

Заморо4ка, Улан-Уде

При избора на пералня се ръководех от ефективността по отношение на водата и енергията. Според мен всичко е предвидено в тази кола. Автоматичното претегляне ви позволява да изтегляте вода в зависимост от теглото. Харесва ми автоматичното заключване от децата в този модел, а от програмите, които харесвам „бебешки дрехи”, всичко се опъва и изплаква върху него.

На големия цифров дисплей можете да видите оставащото време до края на програмата, както и кодове за грешки, Недостатъкът е, че в маншета има вода, която трябва да се избърше, за да не се развали. Сигналът след завършването е много силен, в двуетажна къща, която можете да чуете във всяка стая.

Елена, Азбест

Пералнята беше закупена от нас в навечерието на Нова година 2014, когато Indesit се развали, работи 11 години. LG хареса директното задвижване и следователно тиха работа. Измива всичко перфектно. На тази цена за качество можете да поставите 5 точки с три плюса.

Единственият, но много малък недостатък е водата в маншета. Дори машината се изключва след самото измиване, което е много приятно, харесвах и програми като „Без гънки“, „Супер изплакване“. Като цяло машината имаше късмет.

отрицателен

trek01

Купихме тази пералня за нашите родители, без да се замисляме за нейните плюсове и минуси, едва сега разбираме, че беше необходимо да прочетем отзивите на клиентите. Известно време тя по принцип стоеше, след което те започнаха да се експлоатират. Режимите в него не са лоши, например, например за 30 минути. Изтрива и изплаква нормално, по принцип и издава шум в нормални граници.

Но барабанният люк е малък, вратата се затваря с големи усилия. Освен това машината вибрира и скача, въпреки че стои на нивото. В минусите могат да бъдат наречени и неясни бутони и тяло.

bob4, Москва

Не харесвам тази шайба на руското събрание. Скача много, не помага нищо, всеки път, когато се мести от мястото си. Дисбалансът очевидно няма нищо общо с това, както се казва в инструкциите, пълна глупост. Използвам автоматични шайби от много години, нито една не се е държала така. Не шайба, а боклук.

Пералня LG E10B8ND

Анна, Тюмен

Машината има приятен дизайн, върши добра работа с прането на дрехи.Когато обаче започне да се навива и върти с висока скорост, той чука силно. Каква е причината, не е ясно, тъй като колата е на ниво. Разочарован от подобна техника на работа.

Светлана, Рославл

Управлявам пералнята от шест месеца, не съветвам никой да взема същото. Не споря, че тя изтрива добре и дори не вдига шум в същото време. Но всеки път в маншета има вода, която, ако се остави там, ще смърди зле. Лошо изплакване на неща, измити с капсули, въпреки че Samsung върши същата задача добре. Извод: не препоръчвам.

Катрин, Ханти-Мансийск

Не съм доволен от пералнята на LG в края на краищата, добре рекламирана марка. Стари евтини и беше по-добре да се мият. Не съм съгласен с товар от 6 кг, според мен едва ли влиза дори 5 кг, разбира се това се отразява на качеството на измиването. Не мога да кажа, че е тихо, при затворена врата се чува много добре. Много хора пишат за водата, останала след измиване в маншета, но това е по-малкото зло. Фактът, че тя вибрира и се движи, дразни повече. Също така изглежда много странно, че няма загряване на вода до 30 градуса, по някаква причина има 20 и 40, въпреки че много дрехи, казват, трябва да се перат на 30. Не приемайте тази техника.

И така, след като прочетохме около двеста различни мнения, забелязахме, че около 85% от тях са положителни. Повечето хора харесват машината, въпреки някои недостатъци. Има малко негативни впечатления, може да се случи всичко. Успех с покупката ви!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини