Всичко за пералните машини

Отзиви за IT пералня

IT Wash рецензииЕвтините шайби на италианската марка IT Wash започват да набират популярност у нас и между другото не е ясно защо. По отношение на разходите и качеството те са сравними с машините Indesit и дори по-ниски по характеристики. Това е мнението на специалистите, обаче ние ще се въздържаме от прибързани заключения и ще се опитаме да научим повече за пералните машини IT Wash. Прегледите на клиентите ще ни помогнат в това, което внимателно сглобяваме от различни източници.

IT Wash RRS510LW

Лидия, ж, Москва

Купих тази машина преди около шест месеца в голям онлайн магазин. Доставиха ми го и го свързаха по най-добрия възможен начин и аз съм доста доволен от работата на това оборудване. Тази машина има някои предимства, така че ще започна с тях.

  1. Ариел изтрива много добре с пудра. Измива дори много сложни петна. Независимо дали други машини се справят с тях, не мога да кажа, че не съм имал други шайби.
  2. Дизайнът на вратата на люка и венеца са такива, че дребни предмети не залепват върху стъклото и не се забиват между стъклото и гумата.

Четох, че за много автомобили чорапите се придържат към стъклото на вратите на люка и затова не мият. Тази машина никога не е имала такива проблеми.

  1. Изплакването и въртенето са нормални, много вода се използва при изплакване.
  2. Изглежда не разваля нещата, но със 100% сигурност не мога да кажа за това.

Все още харесвам машината, но тя е много далеч от идеалната. Тя няма бързо измиване, най-късата програма трае 50 минути. Тя е много шумна и неуравновесена, прескача дори банятаопори за крака за пералнята не помогне. Разговарях с майстора, той каза, че няма резервни части за моята машина. Да се ​​надяваме, че няма да се счупи, преди да се появят на пазара резервни части. IT Wash RRS510LW ми подхожда, но няма да го препоръчвам на други.

Иван, Оренбург

Машината работи от две години, почти без да спира. Ако имаше товар не 5 кг, но малко повече, тя можеше да бяга по-рядко и прането за четири деца ще трябва да се мие постоянно, почти без спирки. Няма проблеми. За толкова ниска цена се изтрива добре и работи доста надеждно. Препоръчвам го!

IT Wash E3S510D

Мария, Саратов

Едно нещо ме радва, че IT Wash E3S510D не е китайска конструкция, но иначе това е много лоша техника. Евтина пластмаса, отвратително сглобяване, какви са само тези ужасни пукнатини в калъфа и пластмасови бурчета. Много е шумно, изтрива се с участък от клас С, но изглежда като евтини неща, дори може да се види на снимката. Направете изводи!

Сергей, Москва

Тази шайба е очевидно недовършена. Периодично блъска и се чупи. Преди два месеца смених помпата. Трябваше да поръчам нова вече от Китай, тъй като никъде не продаваме подобни части, умишлено покрих половината Москва. Мисля, че инженерите свършиха лоша работа на тази машина, дори не си струва и стотинката, която платих за нея. Работила е точно 6,5 месеца преди първата повреда.

Ирина, Санкт Петербургпералня IT Wash

Тази доста екзотична машина беше подканена от продавача да ме вземе. Тя остана в склада за последно, така че получих 33% отстъпка и се стопих. Сега разбирам, че продавачът по всякакъв начин трябваше да се отърве от нея. И той се отърва, а аз играя с нея вече почти година. Той има един недостатък: малко натоварване, много наистина счупени програми (накисване, предварително измиване), лош монтаж, шум. Мисля да го продавам далеч от греха!

Лариса, ж, Рязан

IT Wash E3S510D Изключително съм недоволен. Все още нямах време да се наслаждавам на работата й, защото тя се провали три месеца по-късно. Тя няма специализирани служби в Рязан, затова колата ми тръгна в неизвестна посока и вече три седмици няма слух или дух за нея, а мръсното бельо, между другото, се натрупва. Сега мисля как бих надраскал или пишеща машина, или пари за нея. Необходимо е да напишете жалба до продавача.

Моторът ми изгори двигател, замени, както го разбирам, все още.

IT Wash E3714D

Иля, Ростов на Дон

Искам да говоря за новото си ИТ измиване E3714D. Бях възхитен от нея, въпреки че когато я взех, се страхувах от неизвестна марка. Мие се отлично, характеристиките са отлични и в барабана се слагат цели 7 кг пране. Има много програми за миене и всички те са добри, сглобяването е прилично, поне аз не забелязах очевидни „плитки“. Препоръчвам го на всички, във всеки случай, погледнете този модел.

Людмила, Тюмен

По принцип харесвам машината. Като се има предвид, че успях да го купя за 325 долара, като цяло е добре. Управлението, зареждането и електронното пълнене са достойни за най-добрите съвременни перални машини. Единственото нещо, което не ми хареса, беше дълбочината на корпуса. Сега много шайби имат тясно тяло до 45 см дълбочина, IT Wash E3714D има тяло 55 см. Добре е, че имам достатъчно място в банята и къде да го поставя. Четири точки!

IT Wash RR710D

Ксения, Новосибирск

Чудовищно шумна единица. Това е лодка, ракета и самолет едновременно. Постоянно някакъв звук, дрънкане, електрически щракания. През първите три дни на работа дори се обадих на майстора, мислех, че машината е повредена. Оказа се обаче, че тя трябва да работи така. Като пусна прането, затварям плътно вратата към банята, защото имам малко дете и той се страхува. Но дори и заради затворената врата, работата й се чува ясно. Не го препоръчвам!

Инга, Пенза

Ненадеждна машина, изработена от нискокачествени материали. Все още не разбирам как се натъкнах на нея; маркетингът не е по друг начин. Отвратително шумно, отвратително изтрива, подскача и чупи. Страдах с нея само една седмица, а после някак си предадох в магазина. Направих ужасен скандал. Е, как би могло да е иначе, нека купувачите да не бъдат измамени. В никакъв случай не приемайте тази шайба!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини