Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit WIUN 105

Indesit WIUN 105 отзиваСред тесните шайби, предназначени за монтаж, се откроява пералнята Indesit WIUN 105 CIS. Техническите й спецификации са много, много скромни, но цената е доста разумна. Потребителите са нетърпеливи да обсъждат тази пишеща машина в мрежата, така че ние също няма да стоим настрана и за начало ще разгледаме истинските отзиви на хората за нея. Може би това ще помогне да се формира обективно мнение за тази техника.

положителен

Наталия, Самара

Съпругът ми и аз получихме тази пералня за абсолютно нелепи пари, тъй като бяхме много успешни при нощна разпродажба в голям магазин за домакински уреди. Въпреки малкото натоварване - 3,5 кг, изтрива добре, без оплаквания. Можете да изберете скоростта на въртене, оптималната скорост е 800 об / мин, но можете да поставите и 1000. Малко смазва положителното впечатление от липсата на защита на машината от деца. Вече не знам как да защитя работещата шайба от малка дъщеря, тя се качва на нея от време на време. Като цяло впечатлението е добро, мога да дам оценка 5.

Доволен от присъствието на предварително измиване. Тази функция ви позволява предварително да накиснете прането, което дава добри резултати при измиване на стари петна.

Ирина, Москва

Оборудването е нормално, можете да си купите. Измиването е тясно, много евтино, за малко семейство добър вариант. Вибрира силно по време на цикъла на въртене, шумът е умерен. Качеството на измиване напълно ме устройва. Не съжалих за купеното, използвам го вече втора година.

Анна, Рязан

Ластикът е много лесен за работа и напълно непретенциозен. Качеството е високо, въпреки факта, че цената е нелепа. Измивам добре дрехите си и опитах различни прахове. Дори когато използвате евтина пудра, качеството на измиване е задоволително. Малко шумно, при племенника ми пералня Electrolux EWS 1052 NDU, така че почти не се чува по време на измиване. Доволен от придобиването, нямам какво повече да добавя.

крик Черно, Витебск

Много удобна и проста пералня. Разбирането на контролите е много просто, особено след като всичко е подписано на руски език на контролния панел. За половин година употреба няма инциденти. Препоръчвам да закупите!

Татяна, МоскваIndesit WIUN 105 контролен панел

Наскоро изхвърли стара пералня и купи Indesitka. Много я харесвам, старата в сравнение с новата, изглежда обемиста и непретенциозна. Тя има много малък товар, но тъй като живея сама, добре съм. Малко е досадно, че не можеш да переш големи неща, но не е нужно да ги миеш често, затова нося якета и каре за майка ми, тя има LG с товар от 8 кг. Не открих никакви специални недостатъци, препоръчвам го!

Алекс, Владикавказ

Пералнята изпълнява функциите си на 5+, дори не можете да се съмнявате, тествах всички режими в интерес на интереса. При различни скорости на въртене на барабана няма специални вибрации, което подсказва, че машината е добре балансирана. Трябва обаче да разберете, че ако направите грешка по време на инсталацията, пералнята ще скочи и ще вдигне повече шум. Дразни малко, че няма индикатор за оставащото време за измиване, иначе всичко не е лошо. Кредитна пералня!

Алфина, Кемерово

Наблюдавах тази пералня доста дълго време, защото сестра ми има точно същата техника. В крайна сметка реших да купя. Кумулативните отпечатъци на две еднакви шайби са както следва.

  1. Много просто и достъпно.
  2. Доста солиден монтаж.
  3. На контролния панел няма нищо излишно, което му придава аскетичен, но в същото време привлекателен външен вид.
  4. Има най-различни програми за измиване, включително любимите „бързо измиване“ и „предмиене“ на всички.
  5. Тя премахва горния капак, което ни даде възможност да го изградим под плота.

Би било напълно идеално, ако барабанът беше поне 5 кг, но по принцип това не е критично. Това ще направи това за семейство от две, в идеалния случай, но ако се появи дете, ще накарам съпруга си да си купи нова кола.

отрицателен

Дмитрий, Санкт ПетербургIndesit WIUN 105 изглед отпред

Индезит е ужасен хемороид.Ако имате малко проблеми в живота, тогава не се колебайте да закупите това оборудване, вие сте снабдени с проблеми. Лично аз се сблъсках с проблеми с електрониката и трикът беше, че машината изработи гаранционния период, а след това просто спря да работи. Той се включи, светлините бяха включени, но не можете да изберете програмата. В сервиза обясниха, че е необходимо да се подмени изгореният триак на таблото за управление. Те откъснаха тон пари от мен. Пералнята започна да работи, но след две седмици всичко се повтори отново. Trash! Не ви съветвам да го приемате!

Алена, Оренбург

Не съм доволен от измиването. Трябва постоянно да прекрояваме и изплакваме нещата. Тук не е нужно да го миете, един път машината разтяга всичко добре, изплаква се и го изстисква, а понякога поставя дрехи в пералнята, която не слага, един ад! Възможно е там да е повреда, което е в програмата, защото след като машината дълго време набираше вода, общо измиването продължи 5 часа вместо предписаните два, реших, че машината е приключила. Измина година и половина от покупката и всички се измъчваме. Майсторите наричат ​​някак си липса на време.

Лариса, Москва

Отначало всичко беше добре, машината се мие, прането изглеждаше добре на изхода, но след това се случи ужасно нещо. Пералнята започна да показва неща, замърсени с ръжда. Всъщност не знам какво да правя, защото това не е първият път. Ще се свържа със службата, изглежда, че случаят мирише на ремонт.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини