Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit NWSK 8128 L

Indesit NWSK 8128 L мненияКогато погледнете пералнята Indesit NWSK 8128 L, неволно си мислите: така трябва да изглежда шайбата от ново поколение. Всъщност техническите характеристики на тази машина са впечатляващи: 8-килограмов барабан, електронно управление, дисплей, скорост на въртене до 1200 об / мин, защита от течове и 16 отлични програми за пране. И сега най-важното.

Състезателите с автомобили с такива характеристики струват от 400 долара, докато Indesit ще ви струва 240 долара. Привлекателна ли е? Все пак, но има едно „но“, какво е качеството на тази машина? Въпросът е много важен и ще потърсим отговора от потребители, които вече са успели да оценят този „домашен асистент“ по време на работа.

Мнения на мъжете

Григорий, Нижни Тагил

Можех само да мечтая за такава машина, не мислех, че ще успея да я купя толкова евтино. Основният му плюс е огромен барабан, в който можете да поставите две якета или едно огромно одеяло наведнъж. Дори няма да говоря за обикновено бельо, ясно е, че можете да натъпкате цял куп от него. Измиването става почти безшумно, прием на вода и изплакване също, но когато се върти при 1200 оборота в минута, машината се чува дори зад плътно затворена врата на банята. Може би малкото дете ще се уплаши, но децата ни пораснаха, така че няма проблеми. Препоръчвам го!

Михаил, Москва

Толерантно събрание, разбира се, очаквах най-доброто, добре, че е грях да се оплаквам. Като плюс мога да отбележа:

  • 8 кг голям барабан;Indesit NWSK 8128 L контролен панел
  • тиха работа;
  • висококачествена грижа за бельо;
  • нормален прахоуловител;
  • опция за самопочистване;
  • защита от течове.

Но определено ще ви разкажа за минусите. Те са директно "лети в мехлема". Първо, Indesitka печели малко вода при измиване и изплакване. Човек създава впечатление, че прането виси без вода.

Особено забележимо е малко количество вода по време на изплакване, като резултат - останките от праха върху нещата.

Второ, някои програми се изпълняват странно. Машината прави каквото е необходимо, първо ще излее вода, след това ще се слее веднага, след това ще се излее отново и ще започне да се мие. Не е много ясно защо са необходими такива „движения на тялото“. Има необосновано забавяне на времето за измиване. Аз ще ви препоръчам тази шайба, но трябва да се има предвид горните „задръствания“.

Иван, Могилев

Пералнята на тази марка счупи всички рекорди, работи 30 минути след свързването. За щастие, препоръчаните от магазина инсталатори все още не са напуснали. Веднага издаде възстановяване. В хода нещо с електроника, защото всичко излезе за една секунда, след това барабанът спря да се върти, запушен с вода. Все още не знам какво е, в замяна взех доплащане пералня LG FH2G6WDS7Сега се мия без притеснения и караница.

Мнения на жените

Юджийн, Пенза

Машината ми подхожда на 100%, ако разработчиците, вградени в нея, също изсъхнат, би било възможно да се освободят 330 долара. Качеството на сглобяване е нормално, одобри съпругът ми и той е специален в тази техника. Харесва ми програмата „Измиване на деликатни тъкани“, ефектът от нежното измиване с ръце. Външно машината изглежда скъпа, а дизайнът е толкова интересен. Харесвам широкия люк, в който бельото може да се хвърля в движение. Много доволен от покупката!

Ирина, Москва

Може би това е нормално за индидесите, така че се скарам повече за заден ход. Първите три месеца машината работеше чудесно, без оплаквания, дори бях възхитена от удобните контроли. Сега мнението ми се промени коренно.Indesit NWSK 8128 L приемник за прах

„Първият звънец“ беше повреда на нагревателния елемент, което се случи в края на третия месец на работа на машината. В същото време го стартирахме не повече от два пъти седмично. Подмяната на десетте беше направена безплатно, така че отдавна забравих за инцидента. Но през февруари тази година се случи втори провал, много по-сериозен от първия. Гаранцията вече приключи и ремонтът ще струва около 7000 рубли, както ми казаха в сервиза. По принцип тази машина вече е в гаража, в очакване на по-добри времена.

Александра, Перм

Производителят излъга за диаметъра на люка. Трябваше да се напише, че капакът е 49 см, а самият люк е само 32,5 см. Това все още не е лошо, но откровените лъжи на именития производител в техническата документация са малко досадни. Иначе няма оплаквания за колата, ползвам я от 8 месеца, радвам се до лудост, особено за капацитет 8 кг барабан.

Също така доста често капакът на шахтата се захваща при отваряне.

Людмила, Краснодар

Накрая смених пералнята, тъй като новата беше толкова евтина. Бях изненадан от размера на тази пералня, тя просто попадна на мястото на старата ми Канди с товарен барабан от 4 кг. Това натоварване е 8 кг, а размерите на кутиите са същите. Няма оплаквания за миене, всичко е наред. Понякога прахът се взима слабо, но това са дреболии. Копеле от режима на премахване на миризмата, с негова помощ можете бързо да освежите няколко три вещи. Моите отзиви са най-ентусиазирани!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини