Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit IWUC 4105

мнения за Indesit IWUC 4105Италианската перална машина Indesit IWUC 4105 CIS, като много други, всъщност е сглобена в Русия. Това обяснява ниската му цена и сравнително ниското качество. По отношение на качеството все още може да се спори какво правят представителите на компанията всяка година, като твърдят, че непрекъснато работят за подобряване на качеството на своите продукти. Няма да вземем думата им за това и ще помолим опитните собственици за качеството на пералната машина тясна Indesit IWUC 4105.

Положителни мнения

Лидия, Ярославъл

Когато за пръв път видях тази пералня на тезгяха на магазина, бях много изненадан и в същото време възхитен, защото разбрах, че въпреки финансовите ограничения мога да си го позволя. Разбира се, веднага се усъмних дали си струва да се вземе. Влязох в Интернет, за да изуча мнението на хората за тази шайба, но те на практика не бяха там. Направих покупка през 2015 г., този модел беше нов, което означава, че никой просто нямаше време да напише нещо за него.

„Като почесах сивата си коса“, все пак реших да си купя „прасе в пъп“, тъй като по онова време нямах избор, нито такава машина за малко пари, нито такава за поне шест месеца. Чаках с нетърпение кога машината ми е донесена и свързана. Вечерта на същия ден пуснах първото измиване.

Беше невероятно колко тиха беше машината, колко прекрасно беше да махна старите калъфки и памперси, които бях хвърлила за тестване. Честно казано, чаках трика, но колкото повече го чаках, толкова повече започнах да греша с пишещата машина. Разгледах случая от всички страни, намерих няколко бура и веднага се хванах да мисля, че съм оправен. Не можете да се свържете с технологията по този начин, тя работи и е добре. По принцип перам тази машина от две години и досега не открих значителни недостатъци. Пет плюс за цената и качеството.

Колата има много малък товар - 4 кг, но един е достатъчен за очите ми, така че не считам това за недостатък.

Мария, МурманскIndesit IWUC 4105 - прахоуловител

Най-вече в тази машина харесвам набора от програми. Има режими за всички поводи. Има общо 16 от тях, докато около 6 режима са проектирани за време от 1 час, което е много готино. Ползвам шайбата година и половина, през това време нищо лошо не й се случи, препоръчвам да си купя.

Ксения, Новосибирск

Машината е прекрасна, пасва ни идеално по размер, успях да я сложа точно там, където исках. Цената е ниска, качеството е нормално, изтриваме го за една година. Без шум и без скокове, висококачествено пране. Той размива нещата напълно добре, но въртенето може да бъде по-добро. Барабанът също държи малко. Оценявам пералнята за пет точки.

Наталия, Волгоград

Честно казано, в тази машина ме привлече предимно великолепната цена. Такива цени за коли бяха преди скока на долара. В началото ми се стори малко подозрително, но по време на операцията се оказа, че машината е много добра. Ето плюсовете, които успях да забележа за годината на измиване.

  • Много компетентно подбрани програми. Има дълги програми за цялостно измиване, има средни, има къси и има много къси. Най-кратката програма трае 20 минути.
  • Размерите бяха идеални за моята баня. Основната дълбочина на тялото е 33 см, все още няколко сантиметра и пералнята не би влязла.
  • Нисък шум. Измиването се чува само по време на цикъла на въртене.
  • Машината се изстисква със скорост до 1000 об / мин, докато прането на изхода е почти сухо.

Вадим, Уфа

Машината изтрива добре само при дълги програми, но ако трябва да освежите прането си, можете да използвате бързия режим. Много доволен от качеството на въртенето, в допълнение машината не оставя прах в тавата, старата ми шайба съгреши. Препоръчвам го на всички.

Александър, Тоглиати

Отрицателните отзиви на клиентите не ме изплашиха от тази машина и то по добра причина. Техниката беше прекрасна, въпреки че цената е наистина смешна.Пералнята беше сглобена доста здраво, по време на миенето не забелязах никакви външни звуци, които биха издали аварийна повреда. Освен това изтрива добре, но е препоръчително да не претоварвате машината, в противен случай, колкото повече пране, толкова по-лошо изтрива. През годината успях да изпробвам всички режими на миене, повечето от тях не бяха търсени от мен, но някои програми бяха приятно изненадани, например „Интензивно измиване“. Мога да кажа само добри неща за пишещата машина.

Отрицателни мнения

Елена, Смоленск

Купих тази машина в края на 2014 година. Трябваше да видите как мениджърът я похвали, казват, каква красива пералня е толкова красива и красива. В реалния живот се оказа, че това е пълен г ... Жалко е, че машината стоеше в гаража почти една година, след това я измихме на нея няколко месеца и лагерът започна да шуми. Господарят ме посъветва да сменя веднага и да не чакам, докато се разпадне, посочи сумата на ремонта и съпругът ми го изпрати веднага, каза, че ще направи всичко.

Той изучи информацията в мрежата.как да сменим лагера в пералнята Indesit и да започне да работи. Той работеше два дни, но лагерът все пак се промени. След ремонта нашата Индеситка заработи още месец и двигателят й изгоря. Съпругът казал, че вече няма да поправя и я завел в сервиза, за да продава за части. Ето такава прекрасна пералня.Indesit IWUC 4105 контролен панел

Максим, Санкт Петербург

Просто чудовищна пералня. Когато барабанът започне да се върти, клакът е като в ковачница, не е възможно да бъдеш в апартамента. Когато скоростта на въртене се увеличава, клакът става по-малък, но машината започва да се люлее първо, а след това галопира из банята като луда. Оптималната скорост, така че пералнята да не скача някъде около 600, но наистина ли е възможно да изтръгнете пране с такава скорост? По принцип не съм доволен от покупката и това все още меко казано.

Елена, Кашира

Машината е способна да мие само малки неща. Ако сложите нещо по-голямо в барабана, например няколко комплекта спално бельо, тя не може да измие нищо. Горното облекло изобщо не се пера, замръзва след 10 минути изпиране. За голямо семейство - машината няма да работи. Първо, малък товар на барабана и второ, лошо качество на измиване. Хвърлих пари, ще е по-добре да ги изкопая!

Извлича вода и изплаква много шумно, а при въртене вибрира ужасно.

Марина, Калуга

Измивам ръцете си много по-добре, което по принцип го правя. Тази машина е пародия на добра автоматична пералня. Не бива да го купувате и да си разваляте нервите. Не само, че не се мие, но работи и като чук. Ужасът!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини