Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit IWUB 4085

мнения за Indesit IWUB 4085Тези, които искат да спестят от рекордни покупки на оборудване, често обръщат внимание на пералнята Indesit IWUB 4085, както и на модела с префикса CIS. Автоматичната тясна перална машина Indesit IWUB 4085 обикновено струва не повече от двеста долара. Излишно е да се каже, че подобно оборудване от конкурентите не струва по никакъв начин по-евтино от 230-250 долара, което означава, че има икономия. Единственият проблем е, че потенциалните купувачи често се плашат от слуховете за ненадеждността на автомобилите Indesit. Трябва ли да се доверите на тези слухове?

положителен

Катрин, Москва

Машината успя да купи наистина изгодно. Сега тя не работи без нас, изтрива втората година за един ден. Контролите са прости и удобни, често избирам режим „Бързо измиване“. Освен него, той харесва и режима „Обувки“. Предишната машина развали нещата, така че се отървах от нея, това нещо не се разваля, третира се много внимателно с тях. Да не кажа, че е шумно, но не и тихо - нормално. Тя успешно влезе в кухнята под плота, така че дори не се наложи да преработваме мебелите. Моето семейство е щастливо!

Горният капак се сваля от машината

Евгений, Смоленск

Евтини, тесни и непретенциозни. От предишнапералня Bosch WLG 24060 OE имаше проблеми, филтърът на всмукателния клапан беше постоянно запушен, тъй като имаше вода с примеси, Indesit нямаше такива проблеми. Машината бърка малко по време на цикъла на въртене, но тялото компенсира центробежната сила доста поносимо. Шест месеца работата не се счупи, така че добра шайба.

Лили, НовосибирскIndesit IWUB 4085 прахоуловител

Ниска цена, толерантно зареждане и нормално качество на измиване. По принцип можете да мечтаете за такава машина. Няма да кажа нищо за качеството досега, тъй като използвах шайбата само 5 месеца. Наборът от програми подхожда, удоволствие е, че обувките могат да се перат в тази машина. Мислех, че обувките не могат да се перат в машини. Има забавено начало, което понякога използвам, можете да изберете времето. Като цяло, добра техника.

Андрей, Липецк

Няма да говоря много за тази пишеща машина, тъй като похвалите в мрежата могат да бъдат намерени без моите отзиви. Ще изброя отделно плюсовете на тази пералня и отделно минусите. Ще започна с достойнствата.

 1. Много, добре, просто много ниска цена. Успях да вкарам автомобил в продажба с луда отстъпка от 35%.
 2. Тихо черпи вода, тихо изтрива, но въртенето е тихо.
 3. Да не скачам, докато не сложих никакви гумени рогозки под пишещата машина. Тя стои право на линолеума, макар и на ниво.
 4. Нормален избор на програми. За всеки повод.

Тогава ще кажа няколко думи за минусите. Имайте предвид, че аз посочих тези недостатъци за себе си, така че за някои те могат да изглеждат субективни.

 • Неудобен съд за прах и по-точно местоположението на отделенията.
 • Няма как да перете дрехи без да се въртите. Но вие също трябва да изтриете това, което не можете да изтръгнете.
 • Филтърът за боклук е разположен доста ниско, така че е неудобно да се оттича водата.

Цялостното впечатление е положително, но ако вземете предвид колко пари дадох за това оборудване, тогава всичко е наред. Доволен, като котка, преяждаща заквасена сметана.

отрицателен

Анна, Иркутск

Купих тази машина на сина си в общежитие. Учи в института и живее в стая с две момчета, така че няма как да се направи без шайба. Изглежда, че е добра, но рискът от счупване е много висок, тъй като дори с външния вид тази пералня е ненадеждна. Може би не бива да купувате такава кола у дома.

Татяна, Кострома

Баба ми купи тази пералня преди два месеца, сега ние някак, бутайки продавача, я върнахме в магазина. Просто ужасно качество, пералнята на практика не работи. Приятелят ми работи в голям магазин за домакински уреди, след това ме посъветва да се отърва от машината възможно най-бързо. Производителят няма съвест, не е добре да заблуждавате възрастните хора.

Люба, МоскваIndesit IWUB 4085 контролен панел

В началото машината се изми добре, бях доволен, че успях да взема нормалното оборудване и да спестя пари. Реших да го купя, като прочетох отзивите на клиентите, които прочетох в сайта за продажба.Три месеца по-късно колата внезапно пуши, ужасно ме плаши. Хубаво е, че бях там и бързо извадих машината от контакта. Сега се страхувам от техниката Indesit и никога повече няма да й се доверя.

Николай, Барнаул

Тъпа пералня с далечни характеристики. Работи ужасно, когато барабанът се върти, ясно се чува метален клат и чукане. Подозирам, че скоро ще се сблъскам с скъп ремонт. Е, тук, както обикновено, спестих от закупуването на кола, вие ще дадете толкова за нейния ремонт. За да не бъдете неоснователни, ще ви разкажа за нейните „джами“.

 1. Прахът се измива лошо вътре в тавата.
 2. Избирате някои програми, но не можете да ги стартирате, защото пералнята замръзва.
 3. Силно чукане и друг външен шум по време на работа.
 4. Барабанът държи малко пране.
 5. Качеството на измиване е много лошо.

Не знам как ще го възприемете, но бях много разочарован от покупката. С мъка исках дори да хвърля машината. Сега го продавам на пазара за бълхи в Интернет, може би поне някои стотинки могат да бъдат върнати.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини