Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit IWSD 51051

мнения за Indesit IWSD 51051Ако се интересувате от тясна перална машина Indesit IWSD 51051 CIS, ще бъде добре внимателно да проучите отзивите на голям брой реални потребители. Защо? Да, просто твърде много съмнителни в тази машина. Първо, супер ниската цена и второ, слухове за ненадеждността на оборудването Indesit, които се разпространяват по-специално от продавачи на големи магазини и техници за ремонт на перални машини. Не вярваме на слуховете, затова решихме да се обърнем към по-обективна информация - мненията на собствениците на машината, от която се интересуваме.

Мнения на мъжете

Иван, Хабаровск

Ще се смеете, но аз получих тази машина само за 200 долара. Продадох целия мозък на продавача, питайки дали такова евтино оборудване е надеждно и дали може да се разчита, че ще работи. Той не ми каза нищо разбираемо, но се съсредоточи върху гаранционния период, през който можете да се свържете със сервизния център за безплатна поддръжка и ремонт. Общо взето мислех известно време и реших да рискувам.

На пишеща машина съпругът изтрива средно 4-5 пъти седмично и продължава 1 година и 9 месеца. Тя е много доволна от покупката, все още си спомня колко хубаво беше, че успя да се сдобие с такава готина машина и да спести пари. За себе си реших, че оттук нататък няма да се страхувам от евтино оборудване, тъй като съвременният пазар предлага сравнително евтини и в същото време нормални по качество стоки.

Съпругата твърди, че Indesit се справя много по-добре от много автоматични перални машини, произведени от Азия.

Евгений, Краснодар

Ценовият етикет е красив, вратата е голяма, изтрива се перфектно. Има панел, на който можете да видите колко е останало до края на измиването. За 7 месеца работа той никога не се счупи. Малко шумно, в допълнение, при кратка програма машината не загрява водата. Иначе всичко е яко, препоръчвам!

Сергей, Тюмен

Взех колата преди 2 години в апартамент под наем. В началото имаше проблеми с вибрациите, шайбата скачаше из кухнята. Купена и намазанаантивибрационни постелки за пералната машина и проблемът беше решен. Сега вече имам собствен апартамент, но взех колата на Indesit, защото напълно ми подхожда.Indesit IWSD 51051 прахоуловител

Той е надежден, практичен, перфектно изтрива. Освен това, за разлика от много съвременни шайби, машината напълно изплаква праха и се изстисква нормално. В същото време шайбата е проста, всеки може да се справи с управлението. Докато не се счупи, ще го използвам.

Виктор, Саратов

Сравнително малък, пасва точно под плота. Работи добре от 1,5 години. Програмите се избират дори по-добре от скъпите автомобили. Много харесвам програмата за пране на обувки, тъй като съм любител футболист и ми се налага често да мия ботушите. Към днешна дата машината леко се е повишила, но въпреки това цената остава достъпна. Препоръчвам го!

Андрей, Москва

Не мога да кажа нищо добро за тази шайба, защото се счупи месец след началото на измиването. Изброих, тя не издържа дори десет старта, защото двигателят изгоря. Хвърлих претенции на продавача, от отговора разбрах, че машината ще може да се промени. Ще взема LG в замяна, ще трябва да доплащам, но ще го изтрия без проблеми.

Юри, Дмитров

Тази машина изигра жестока шега с мен. Работих, копеле, точно една година и два месеца, въпреки факта, че гаранцията е 1 година. Сега програмите се включват, но барабанът не се върти и пералнята замръзва. Какво да правя с това, не мога да си представя. Ремонтът ще излезе скъпо, но сега имам тесни финанси. Купи кола на собствената си глава, знаеше, че Индезит е "шапка"!

Мнения на жените

Марина, Санкт Петербург

Периодът на използване на пералнята е 3 години. За цялото това време не открих почти никакви недостатъци в шайбата, всичко е наред. Има някои малки неща, но няма да ги помня. Съдът за прах беше сменен веднъж, защото издърпах твърде много и откъснах предната му стена.Пералнята консумира малко вода и електричество, докато няма проблеми с измиването. Режимите на измиване са много различни, от ултракоротко за 15 минути до дълги, осигурявайки максимално качество на измиване.

Има много добра програма за пране на обувки. Използвам го постоянно.

Машината не е взискателна към праховете за пране. Обикновено изтривам най-евтиното, но резултатът все още е нормален. По принцип за тези, които искат да спестят пари, тази пералня е нормална опция. Чух, че пералните машини Indesit често се счупват, но опитът ми подсказва, че това са само клюки, разпространявани от конкурентите.

Татяна, СлавгородIndesit IWSD 51051 контролен панел

Доволен напълно, защото това е просто добра машина без излишни технически звънци и свирки. Барабан с тегло 5 кг е подходящ за семейство от 3 души. Във всеки случай имаме достатъчно. Лесен за работа, широк люк, лесна инсталация, добре, висококачествено пране. Не ми трябват нищо друго, пет точки!

Джулия, Омск

Indesit е първата ми автоматична пералня. Работи перфектно в продължение на 1,5 години, сега е започнала да "изригва". Нещо се случи с електронното управление. Около 9 програми от 16 отказват да стартират, водата се въвежда бавно, освен това шайбата често се изключва спонтанно. Ще се обадя на капитана, надявам се машината да е все още в ремонт.

Ирина, Кемерово

Не купувайте пералня Indesit IWSD 51051, бързо ще останете разочаровани. Преди година тази шайба беше купена в къщичката, тя работеше малко и за втори летен сезон не можахме да я включим. Съпругът ми провери мрежовия кабел и малко електричество, всичко е наред, но машината не се включва. В резултат на това я завлякохме в плевнята и тя все още събира прах там. Скандална шайба дори за лятна вила!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини