Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit IWSC 61051

мнения за Indesit IWSC 61051Под марката Indesit традиционно се произвеждат евтини перални машини. Някои потребители са доста доволни от тях, но има много противници, които твърдят, че тези шайби с много ниско качество не се мият добре и се чупят бързо. Нашите майстори също се сблъскаха с нискокачествени модели перални машини Indesit, но няма да обобщаваме. Този път обърнахме внимание на пералнята Indesit IWSC 61051, молим потребителите да я оценят.

положителен

Александър, Красногорски

За такава цена прекрасна машина и доста надеждна. Във всеки случай не съм имал проблеми от 2,5 години. Първата година почти не го използвах, обикалях командировки, оженихме се преди година и половина, сега стартираме машината веднъж на два дни. Основните предимства на пералнята: барабан, в който можете да натъпчете до 6 кг пране и извличане до 1000 оборота в минута. Качеството на измиване е средно, преди да се наложи да използвам машини, които се мият по-добре.

Машината не изплаква праха твърде добре, трябва да поставите второ изплакване, особено когато мием нещата на бебето.

Анджелина, Москва

Евтина шайба с нормален обем, всъщност заради това я купих. Можете да регулирате скоростта на въртене, аз обикновено слагам 800 оборота, рядко слагам 1000. Температурата на нагряването на водата също се регулира, което също не е лошо, защото много Indesitok не могат да регулират температурата. Измиването става безшумно, докато въртенето се чува малко. Има много програми, лесно е да изберете какво е необходимо в зависимост от вида плат. Е, външно тя е хубава, използвам я вече десети месец, няма проблеми.

Евгений, Одеса

Когато купих тази машина преди 2 години, бях много изненадан, че цената е ниска, а характеристиките са добри. По-специално, той е просторен - 6 кг пране, нормално въртене и има много програми. Искрено мислех, че машината няма да работи дълго време, но и до ден днешен изтрива добре и не мисли да се счупи. Нека продължава да работи, доволен съм.

Оксана, КиевIndesit IWSC 61051 прахоуловител

Изтриваме много. В продължение на три години вероятно се търкаха тонове 20 лена, все още четири деца. В същото време машината дори не висеше, което ме изненадва, защото старият Electrolux периодично се счупва. Честно казано не мислех, че евтината шайба ще се окаже по-добра от скъпата по качество, вероятно не разбирам нещо в този живот. Може би просто късмет. Много добра пералня, марка Indesit, на която сега се доверявам! Предимствата на нашата шайба са следните:

  • 6 кг барабан за обем;
  • удобно управление;
  • невероятен набор от режими на пране;
  • добро завъртане, което при желание може да се стартира със скорост 1000 об / мин;
  • Еко време функция.

Мария, Лвов

Взех колата заради ниската цена и поради факта, че беше подходящ по размер, по-точно в дълбочина. Подобно на управлението е лесно и позволява много неща на домакинята. Със същия термостат, ако трябва да го измиете със студена вода, просто поставете дръжката в положение „снежинка“, ако трябва да доведете водата почти до кипене, след това я настройте на 90 градуса. Същото е и с въртенето, можете да го поставите без завъртане и можете да изберете скоростта, до 1000 об. / Мин. Грижа се добре за машината, така че вътре няма плесен или мръсотия. Пет точки за качество!

отрицателен

Владимир, Ростов на Дон

След два месеца работа, тази машина веднага получи проблем, тя започна да приема вода за дълго време. Когато започнах да се занимавам с проблема, се оказа, че входният й клапан не се отваря добре, трябваше да го заменя. Шест месеца по-късно пералнята отказва да източва водата поради факта, че помпата е покрита.

След известно време смених устройството за заключване на люка.

Сега мога да имам образователна програма за повреда перална машина IndesitНо имам ли нужда от това? Бих се радвал да си купя не дизайнер, а нормална кола.Пожелавам на производителите на такова оборудване да измият целия си живот на такава машина, може би тогава ще се научат да мислят не само за джоба си, но и за хората.

Indesit IWSC 61051 контролен панел

Ярослав, Киев

Гръмоти ужасно, ако сложите въртене при 1000 об / мин, мебелите, стоящи около шайбата, започват да "говорят различни гласове". Качеството на измиване е средно, но имаше инциденти, преди месец машината разкъса нова завивка. И дори не разбрах как се случи това. Съпругата се кълне, кара колата да се продава, изглежда, че ще трябва да го направи, но тя не е работила цяла година. Така те спестиха, спестиха семейния бюджет, надхитряха се.

Катрин, Киев

Отначало много ни хареса машината, изглежда, че контролите са прости, изтрива се добре и натоварването е голямо. Цената отново е ниска. Шест месеца по-късно обаче започнаха проблеми. В началото по време на цикъла на въртене звукът от желязо върху желязо започва да се различава. Тогава това почукване стана постоянно и наскоро въртенето на барабана придружава ужасен метален клак. Обади се бригадирът и той ни каза, че лагерите са се сринали и стигнахме до скъп ремонт. Сега мислим какво да правим със съпруга ми, изглежда по-евтино да сменим машината. Много съм разочарован, пиша отрицателен отзив!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини