Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit IWSC 51051 B CIS

мнения за Indesit IWSC 51051 B CISЕвтините шайби за предно зареждане винаги ще бъдат търсени от клиентите, дори и по време на криза. Ето например перална машина Indesit IWSC 51051 B CIS. Приемат го за вкъщи, за подарък, като подарък за роднини и приятели, защото цената на тази пералня е повече от достъпна. Колко добра е тази техника? Можете ли да й се доверите или е по-добре да обърнете внимание на друг модел? Попитайте собствениците за това.

положителен

Дмитрий, Белгород

Напълно съм доволен от машината. Най-важното е, че се изтрива перфектно и няма значение какво струва стотинката, преди кого да „пиша“. Използвам го вече трета година и не мога да кажа нищо лошо. През това време нищо не се счупи.

Генадий, Киев

За парите си машината работеше на 100%. След 3,5 години смених помпата. По принцип прекарах малко, защоторемонт на помпа за перални машини направете го сами. По едно време, поради факта, че много спестих от покупката на пералня, успях да си купя и съдомиялна машина. До ден днешен жена ми благодари сърдечно, защото оттогава започна да ходи на маникюрист по-рядко. Горещо препоръчвам тази шайба!

Резервните части и компоненти за тази машина са доста скъпи, за щастие често не е необходимо да се ремонтират

Наталия, Одеса

Купих пералня Indesit 51051 B, за да заменя стария Ardo, който обслужва семейството ни в продължение на 11 години, въпреки факта, че го занесохме на използван бълха пазар. Бих искал пералня не по-малко надеждна, но с пари, както винаги, напрегнати.

Хареса ми новата машина. Компетентната селекция от програми и въртене е особено впечатляваща; изваждате прането почти сухо. Те смятаха, че на толкова ниска цена ще трябва да купят допълнителни компоненти за свързване на машината, но нищо подобно, всичко, което беше необходимо, беше в кутията. Пет точки към производителя!

Ирина, Стари Оскол

Наскоро изчислих, че се оказва, че имам тази пералня почти 4 години, но изглежда, че я купих едва вчера. С този домашен помощник животът ми стана не толкова рутинен. Напоследък като цяло спрях да мия на ръка, вярвам на всичко в пишещата машина. Пиша ревю отчасти от благодарност, а отчасти с цел да убедя съмняващите се хора да си купят тази машина, защото тя наистина е добра. Ето няколко причини да направя покупка.Indesit IWSC 51051 B CIS приемник за прах

  1. Машината е много евтина, дори без отстъпки я приемате сякаш на половин цена.
  2. Работи добре и е доста надежден, въпреки че материалите на случая можеха да са по-добри.
  3. Пералнята е много лесна за работа.
  4. Той има универсален дизайн.
  5. Той има достатъчен брой универсални програми и функции.

Не знам за вас, но сега с усмивка разглеждам всякакви скъпи Electroluxes, Miles и Coopersbuchi. Те се купуват само от тези, които искат да се „покажат“ пред съседите си, но имам нужда от машина за измиване и е по-добре да не намеря Indesit тук.

Лариса, Киев

Когато току-що купих тези шайби, не можах да разбера защо измива нещата и водата вътре не се виждаше. Тогава тя спря да се притеснява, защото основният резултат. Но все пак се чудя как успявате да изплакнете толкова добре в минимум вода?

Срокът на използване на машината е 1 година. През това време с нея се случиха различни спешни ситуации, но пералнята не се счупи. След като спадът на напрежението изгори хладилника в кухнята. В същото време машината се изтри, но разликата остана. След това, след няколко месеца, двегодишната дъщеря изля сок върху контролния панел, аз си помислих всичко, нещо сигурно ще се затвори, но не, се получи. Техниката е супер, изтрива се перфектно, препоръчвам я!

Алина, Лвов

Придобива машина в студентските си години. Тя честно работи 2 години, след което я предадох „по наследство“ на първокурсници. Впечатленията от употреба са добри. Измила хубаво дрехите и не съсипе нищо. За всички времена никога не се е счупил, може би това е най-важното. Управлението е най-примитивното, а външният му вид не радва. Но изглежда няма значение.

отрицателен

Иля, Воронеж

Наистина не обичам да казвам отвратителни неща за никого, но тук производителят надмина себе си.Вече трябваше да се справя с „висококачествената“ технология на тази марка, но след това разбрах, че майка ми си купи такава шайба.

След 4 месеца машината се оказа не най-добрата. Първо, металните части на тялото започнаха да се разяждат. На второ място, маншетът на люка, покрит с мухъл, и от люка започна да мирише на мухъл. Трето, по време на извличане от люка започна да се чува неприятно метално чукане, засега едва ли е забележимо, нека видим какво ще се случи в още 4 месеца. Мама не ме слуша и аз ще се опитам да върна шайбата обратно в магазина.

Яна, ИжевскIndesit IWSC 51051 B CIS контролен панел

Неудобно управление, окаян външен вид и напълно незадоволителна грижа за нещата. Купих пишеща машина, сега трябва да я мия на ръка. Не знам дали сте го имали или не, но в моя случай е така: машината изглежда е там и работи, но не искам да я мия. Бельото в него вече на няколко измивания се превръща от бяло в сиво, ризи също губят цвят. Какви филцови реакции има? Категорично не харесвам машината!

Нели, Нижневартовск

Маркучите, които се доставят с машината са ужасно къси, малко повече от метър, трябваше да си купя по-дълги. В резултат на това платих за монтажа на шайбата 1/4 от цената й - ужас. Измиването е взискателно на прах. Тя не взема никакъв продукт от тавата, затова използвам само скъпа пудра, която, както знаете, е достъпна.

Друго лошо нещо е, че машината, заедно с праха, веднага поема средствата за изплакване, което не бива да се случва при нормална ситуация.

След 8 месеца работа, ключалката на люка се счупи при шайбата. За щастие съпругът сам го смени, в противен случай ремонтът ще бъде "златен". Не съм много доволен от машината, но за да бъда честен, шайбата е гадна!

Евгений, Мариупол

След година на работа пералнята спря напълно. В същото време някои светлини на контролния панел светват и случаят бие ток. Мастърс каза, че двигателят дойде капец, че е необходимо да се поправи. Страхотна пералня, не се препоръчва!

Дадохме истински отзиви на собствениците на перални машини от тази марка. Ние не се задължаваме да преценяваме степента на тяхната искреност, но изглежда, че мненията са независими. Направете изводи!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини