Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit IWSC 5105 (CIS)

Indesit IWSC 5105 (CIS) отзивиКомпанията Indesit е специализирана в производството на достъпни за обществото перални машини. Техните конкуренти предлагат в най-добрия случай няколко три евтини модела, компанията Indesit отиде много по-далеч, превръщайки производството на достъпни автомобили в отделна индустрия. Впечатляващ представител на бюджетната серия шайби наскоро беше тясната пералня Indesit IWSC 5105 CIS, нека да попитаме собствениците колко харесват или не харесват тази техника.

Мнения на мъжете

Алексей, Ростов на Дон

Преди четири години пералнята на марката Beco беше напълно „мъртва“ за нас. Съпругата му много я хареса, но няма какво да се направи, дори много добро оборудване рано или късно отива на сметището. Беко работи общо 15 години. Възникна въпросът какво да вземем в замяна на ограничен бюджет? Открихме отговора в сайта за продажба, избрахме пералнята Indesit IWSC 5105, защото имаше много положителни отзиви за нея. Изборът беше правилният.

  • Пералнята е много евтина, влязоха в бюджета и все още са останали малко да мият.
  • Почиства мръсотията от нещата нормално, докато не дъвче и не разваля нищо.

Казват, че някои машини се измиват, така че да се образуват ворсини и макари по нещата, това очевидно не е за нашия Indesit.

  • Барабанът е нормален, изработен от неръждаема стомана, гладък отвътре, без вдлъбнатини, ребулерите се държат здраво.
  • Натоварването е средно, 5 кг, някои казват, че е малко, но достатъчно за нас.
  • Управлението е просто, дори примитивно, съпругът разбира без проблеми.
  • Свързани "без проблеми", но маркучите са малко къси.
  • Прахът се разтваря перфектно, въпреки че съдът за прах е направен някак странно.

Излишно е да казвам, че много харесвам пералнята. За 4 години свикнахме и дори не забелязваме много проблеми по дреболии. Въпреки че са, къде без тях. Пет точки, без да говорим!

Дмитрий, Кострома

Машината беше закупена от мен преди две години, добри впечатления. Изглежда доста неясен, но това е само първото впечатление. Ясно е, че са го направили от най-евтините материали, но работи. Не ми трябва нищо друго, можете да го измиете и добре. Приятно ми е!

Indesit IWSC 5105 (CIS) контролен панел

Иван, Москва

Тази техника не ме привлече веднага, ако има пари, щях да взема нещо друго. Е, тъй като не изчислих бюджета, но не исках да взема кредит, трябваше да взема Индезитка. Шест месеца работи добре, въпреки че люкът не се отваря добре, залепва. Долната кутия започна да става ръждясала, тъй като банята ми беше влажна. Изглежда, че след още една година пералната машина ще бъде напълно ръждясала отдолу, ако не се разпадне до този момент.

Прането се справя добре, но изплакването и въртенето може да бъде по-добре. Имам конкретни оплаквания от въртене. Ако миете големи неща, Indesitka отказва да ги изтръгне изобщо, изтръгва останалите, но нещата са мокри. От плюсовете все още мога да отделя 15-минутната програма за измиване, която използвам много често. Приет!

Олег, Тюмен

Няма да препоръчам тази пералня, има твърде много проблеми с нея. Независимо от това, каквото и да каже някой, евтините неща са евтини неща. Първо, имаше проблеми с маншета на люка, който постоянно се стремеше да излезе, което попречи на вратата да се отвори и затвори. Второ, ръжда, която е бичът на тази машина. Тъй като металът, от който е направен, в никакъв случай не е неръждаема сплав. Трето, капризен барабан, който не иска да пере дрехите, въпреки че минава по тегло.

Защо производителят посочва максимален товар от 5 кг сухо бельо, ако всъщност машината не може да измие дори едно яке, което тежи значително по-малко в суха форма.

Четвърто, „домашният помощник“ е много шумен. В банята имам солидни стени, оттам дори може да се чуе доста писък, но шайбата може да се чуе перфектно.Ако дойда от нощната смяна и жена ми започна пералнята, тогава е по-добре да не си лягате, няма да заспите! Съпругата някак свикна и съжалявам, че избрах тази техника, трябваше да помисля, преди да изразходвам пари за тази боклук.

Александър, Ярославъл

Не смилам перални машини с органично пълнене. По някакъв начин водата и чувствителните електронни табла не са много съвместими. Измиването трябва да е просто и надеждно, Indesit е нещото за мен. Живея сам, не искам да купувам скъпо оборудване в жилища под наем. Изтрива се нормално, в продължение на 10 месеца не се е счупил. Погледнах в мрежата, десетки клиенти са доволни. Ще сложа пет точки.

Мнения на жените

Светлана, НовосибирскIndesit IWSC 5105 (ОНД)

Нашата пералня Indesit е най-разумният избор, тя работи от пета година и поне това. Съпругът казва, че има лагери на изхода, изглежда, че това е вярно, защото по време на миенето чувате някакво шумолене. Е, ако това, нека се обадим на господаря, имаме много познати майстори, те ще се справят добре. Свекърва ми пералня Candy GVW 264 DC-07, така че с нея много повече проблеми. Тя го ремонтира вече два-три пъти. Лично аз съм доволен от избора, Indesit е добра марка, а пералнята ни струва много евтино.

Маргарита, Москва

Ненадеждна технология, изключително ненадеждна. Частите и корпусът са с лошо качество, поради което експлоатационният им живот е кратък. Случи се така, че купихме веднага три шайби от тази марка, себе си, баба в селото и кръстница. Излезе експеримент, чиято кола ще се счупи по-бързо. Резултатът е тъжен, след като три месеца шайбата на Кумов беше покрита без възможност за възстановяване, след това нашата година по-късно, само машината на бабата е в безопасност, тъй като тя почти никога не я използва. Не се доверявам на Marche Indesit и не ви съветвам!

Лагерът ни се срина и резервоарът не се отделяше, казаха, че няма смисъл да се ремонтирам, трябваше да купя нова пералня.

Нина, Рибинск

Indesit има най-добрият набор от програми за миене, в това се убедих от личен опит. Около 2/3 от програмите, които използвам постоянно, в зависимост от нещата, които изтривам. Прочетох в интернет, че това е ненадеждна машина, може би е така, ползвам я от 3 месеца досега и не съм имал проблеми. Пералнята изглежда примитивна, но за мен няма значение, тъй като е в мазето, там оборудвахме малко перално помещение. Ще го използвам по-нататък, ако открия нещо друго интересно, определено ще напиша.

Анна, Иваново

Купих си кърпа през октомври 2016 г. Тихо е, добре изпира мръсно пране, удобно, пасва в бордюр. Нейният външен вид за мен е маловажен, тъй като е на пиедестал и е затворен от врата. Не е твърде просторен, извиквайте нормално, набор от режими точно. Не открих никакви минуси!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини