Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit IWSB 50851

Indesit IWSB 50851 ОтзивиВ търсене на по-евтина пералня, потенциалните купувачи често се натъкват на пералнята Indesit IWSB 50851. Пералните машини Indesit IWSB са наистина много достъпни, но има постоянни слухове, че това е изключително ненадеждна техника. Освен това има дори статистически данни, които показват, че машините на Indesit по-често от другите стигат до сервизни центрове с различни повреди през първите 3 години на работа. Колко точни са тези данни, питаме собствениците на тези перални машини.

Положителни мнения

Мария, Самара

Доста доволен е от тази пералня, тъй като ми струва доста евтино и се справя много добре. Измих го само 10 пъти, така че няма да кажа много, но цялостното впечатление е благоприятно. Машината е с ниско ниво на шум, има много оптимални програми, които ви позволяват да перете проблемни дрехи. Най-вече уважавам Спортния режим.

Харесва ми и режимът, който ви позволява да миете дрехи за 15 минути. Ако няма специална мръсотия, тя е добре подходяща.

Ирина, Тюмен

Машината работи чудесно, ползвам я от шест месеца и я използвам конкретно, пускам я около 2 пъти на ден. Купено след раждането на бебе, с малко дете и без машина в момента е невъзможно. Използвам памперси за измиванеПране прашни ученички и задайте режим "Ръчно измиване". Натоварването на барабана е малко, което по принцип не създава проблеми, в края на краищата, пет килограма са достатъчни. Големи неща като якета все още не са се опитвали да перат. Поставих пет точки за добра техника.

Юлия, Кострома

Преди година тя започна малък семеен бизнес. В пристройката към къщата, която има отделен изход, поставих малка пералня. Съпругът ми и аз купихме шест перални Indesit IWSB 50851, свързахме ги сами, закупихме консумативи и ги пуснахме в експлоатация.

Първите два месеца имаше малко клиенти, но с течение на времето хората се сринаха, така че колите всъщност бяха в постоянна експлоатация. Имаме голямо студентско общежитие наблизо, така че когато студентите подушиха, че имат пране наблизо, започнаха да ни посещават постоянно. Сега бизнесът върви много добре. За една година една от шест машини се повреди и беше възможно да се поправи безплатно, под гаранция. Господарят успял за 1 час и отново машината започнала да печели.

В интернет видях много неувлекателни отзиви за Indesites. Често се пише, че са ненадеждни и се счупват бързо. Но на практика разбрах, че тези машини не са по-лоши от другите, а в някои отношения дори и по-добри, защото за нашите клиенти е по-лесно да се справят с тях. И тяхното управление е много просто.

Владислав, Москва

Използвам машини Indesit от 17 години. Всъщност през това време имах само два от тях. Първият работеше 15 години, след което го предадох за части, въпреки че все още можеше да работи. Придобих този модел преди 2 години и го изтрих „за сладка душа“. Преценете сами, машина:Люк Indesit IWSB 50851

  • лесен за работа;
  • струва стотинка;
  • рядко се счупва, но дори и да се счупи, поправя се евтино;
  • Тя няма излишни търговски звънци и свирки, които само подвеждат потребителя и нищо повече.

Отрицателни мнения

Татяна, Санкт Петербург

Отвратителна, ужасна машина. Няма да вдигам цензурни епитети, за да опиша тази глупава техника. Правилно умни хора, които казват: "авариен плаща два пъти." Ето още едно потвърждение на това мъдро правило. Лично моята машина работеше месец и половина, след което двигателят й изгоря. Специалистът се обади, каза, че ремонтът струва 2/3 от цената на машината Indesit, тук имате евтино оборудване. В резултат на това дадох колата за резервни части и си купих кола LG.

Илона, Калининград

Имам много топли отношения с колите Indesit. Старата ни Работничка Индеситка ореше за нас 14 години, без никакви щети. Преди година реших, че е остаряла и че трябва да сменя машината.Индезит купи този модел и даде на "старата жена" да бъде разкъсана на парчета от самонаправения си съпруг, той изби мелница за хранене от нея в продължение на седмица.

Новата машина беше ужасна, ще е по-добре, ако оставя старата. Качеството на измиване и не експресно, усещането, че машината с прането не прави нищо, остава мръсно. Някои програми замръзват след началото на измиването, а някои изобщо не работят. Максимум две за новия модел.

Спортният режим винаги виси в третата минута на изпълнение на програмата.

Светлана, Новосибирск

Преди два месеца бях съблазнен от убеждението на продавача, който ми „даде“ тази машина. Виждайки ценоразписа, се стопих, но трябваше да мисля с глава. Измиването изглежда работи, но качеството на измиване, предене и изплакване е просто ужасно. Чудя се дали съвременните перални машини могат да работят толкова отвратително. Според мен, ако просто накиснах нещата си в леген с чиста вода за 30 минути и след това леко „разтърсих“ ръцете си, ефектът би бил по-добър. Приятели, не вярвайте на продавачите, мислете със собствената си глава!

Indesit IWSB 50851 Контролен панел

Яна, Калуга

Машината Indesit на майка ми работи от 7 години и е щастлива. Реших да спестя и аз и когато съпругът ми и аз накрая се преместихме в нов апартамент, купих пералня за този модел. В резултат на това, след месец комуникация с този „помощник“, открих адресите на всички сервизни центрове в град Калуга. Защото когато машината се повреди, започнаха да ме „ритат“ от сервиз на сервиз. И навсякъде ми казваха, че няма да поправят машината безплатно. Подобно, повредата на лагера не е гаранционен случай и такива неща. Ще трябва да наемем адвокат.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини