Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit ITW A 5851 W (RF)

Indesit ITW A 5851 W (RF) отзивиПроизводителите на перални машини произвеждат голям брой шайби за предно зареждане, тъй като те са по-търсени на пазара на ОНД, но ситуацията бавно се променя. Някои потребители вече са разбрали, че машините за предно зареждане имат своите недостатъци, така че се отказват от тях в полза на вертикалните пръти. Машините за вертикално зареждане в повечето случаи са по-скъпи, но пералнята Indesit ITW A 5851 W RF е доста достъпна на цена, което означава, че трябва да й обърнем внимание.

Положителни мнения

Виктория, Владимир

За малък тесен апартамент е доста трудно да се намери подходяща шайба. Основната ми цел беше да пестя място до максимум, затова преди всичко обърнах внимание компактни перални машини с предно зареждане, Оказа се, че го направих напразно, тъй като компактното оборудване от този тип не спестява много място. Причината е проста, подобно на всяка шайба за предно зареждане, тя се нуждае от място пред тялото си, за да отвори люка. В резултат на това печелите няколко сантиметра, които не издържат на времето.

След много мисъл реших да проуча вертикалните шайби за зареждане. Те вече имат тяло, а отгоре е разположен люк, който ви позволява да поставите машината в ъгъл, където предната камера не може да стои. В процеса на изучаване на асортимента от перално оборудване попаднах на Indesit ITW A 5851 W. Самата пералня беше проста, нищо особено, но струваше само $ 320, беше идеално подходяща по размер и беше достъпна за мен. Не мислех дълго, купих го почти веднага. Използвам втората година, всички са доволни!

Машината се изтрива и печели добре, има частична защита срещу течове.

Алексей, Москва

Купих шайба чисто заради размера и цената си, но в крайна сметка изчислих погрешно. Факт е, че очаквах, че машината ще застане в ъгъл близо до стените, дори премахна дъската в ъгъла. Но по време на инсталацията се оказа, че приставките на маркуча не позволяват преместването на корпуса близо до стената, трябваше да оставя празнина от 3 см и да планирам отново размерите на кухненския комплект.

Indesit ITW A 5851 W (RF) с открит люкЗа съжаление живеем в апартаменти, където всеки сантиметър трябва да се вземе предвид при планирането на пространството. Разбира се, това е напълно и напълно моя грешка, не видях как се закрепват маркучите, но инженерите, които създадоха тази машина, можеха да мислят този момент по-добре, още повече, че не е трудно. Като цяло ми хареса измиването.

  • Можете да заредите 5 кг пране.
  • Размери 40 x 60 x 85 cm.
  • Завъртане със скорост до 800 об / мин. Винаги включвам максимума, по-добре се навива.
  • Наличие на предварителна промивка.
  • Огромен набор от подходящи програми.

Иля, Чебоксари

По принцип търсех пералня с горен люк. Друг не би ме устройвал. Бюджетът беше значително ограничен, затова купих най-евтината вертикала в магазина на марката Indesit и повярвах в положителните отзиви на хората. Шайба с ясен интерфейс, особено без шум. Има бързо измиване за 15 минути и най-важното е, че работи почти две години, никога не се е разпаднал и е влизал добре между мивката и стената. Внимавайте, тя няма барабанен паркинг. Натоварването също е малко - 5 кг, но достатъчно за мен. Нормален работен кон!

Елена, Москва

Купих тази шайба преди 3 месеца. Засега, възхитен, всичко е удобно, заема малко място, работи добре. За да заредите прането, не е необходимо да огъвате гърба си. Не ми харесва наистина, че първо трябва да отворите капака, а след това още един барабан, за да поставите нещата, но бързо свикнах. Натоварването е малко, но достатъчно. Цената е разумна. Машината не е супер, но е добра, солидна.

Отрицателни мнения

Артур, Серпухов

Плюс това, тази пералня вероятно е само с един размер. Останалата част от колата е мизерна.

  • Първо, много слаб капак на шахтата, случайно натисна ръка върху него и пластмасата вече се напука.
  • На второ място, по време на цикъла на въртене, машината скача и го прави доста силно, а шумът отново.

Шайбата се изстисква добре, но качеството на измиване може да е по-добро.

  • Трето, машината има капризна табла, прахът е лошо измит, климатикът като цяло е безполезен за изливане, тъй като се измива веднага с праха.
  • Четвърто, няма барабанен паркинг, модерна машина за горно зареждане трябва да има това.

Извод: шайбата не харесваше.

Indesit ITW A 5851 W (RF) контролен панел

Полина, Москва

Не можете да перете нищо голямо в тази машина. Машината отказа да извади дори сравнително малко детско яке. Разбира се, можете да правите без предене, но мокрите неща са много трудни за изваждане. Няма как да пере дрехи на 30 градуса, което по принцип е лошо, защото често избирам тази температура. Ако трябва да се измиете с белина - цял проблем, трябва да страдате дълго време, тъй като в приемника за прах няма отделно отделение за него. Разбира се, можете да свикнете с всичко по-горе, но защо. Ще потърся друга шайба, но ще я продам!

Татяна, Новосибирск

Машината е много, много ниско качество. Само 3 седмици той беше отстранен, а двигателят изгоря. С ремонта под гаранция, тампонът излезе, затова побързах да предам шайбата на продавача, нека той сам да се справи. От това научих два урока. Първо, трябва да вземете домакински уреди в големите магазини, и второ, не бива да спестявате, защото „скучно плаща два пъти“.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини