Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit ITW A 51051 G

Indesit ITW A 51051 G мненияВертикалните товарачи стават все по-популярни. Те имат редица неоспорими предимства пред шайбите за предно зареждане. Цените за такива автомобили обаче като правило „хапят”. Пералнята Indesit ITW A 51051 G RF е ярък представител на евтините вертикални пръти, почти всеки може да си го позволи. Но какво се крие зад ниската цена, можете ли да се доверите на тази кола? Честно отговорете на този въпрос, ще помолим опитни потребители.

положителен

Елена, Уфа

И не искам да си спомням колко съмнения имаше от моя страна при закупуването на тази машина. Колко кръв изпих на продавача, който търпеливо се псуваше с мен, доказвайки ми, че тази шайба е доста добра. Хубаво е, че все пак го купих. Каква добра пералня е.

  • Тесният корпус ми позволи да го поставя между мивката и банята. Машината за предно зареждане никога не би влязла там и няма повече място за инсталиране на шайбата.
  • Прането се зарежда отгоре, което ви позволява бързо да се приближите до машината и без да се огъвате, хвърляйте мръсни неща.
  • Машината изтрива по-добре от всички тези, с които трябваше да се справя. В същото време пералнята има достатъчно натоварване, което е 5 кг.
  • Много режими на пране.
  • По време на работа шайбата почти не се чува, освен това не скача и не вибрира.

Машината е инсталирана от съпруга. Той каза, че всичко е много просто, за максимум един час всеки може да се справи.

Алена, ПермIndesit ITW A 51051 G табла

Удивително е колко тиха е машината, няма излишен шум и вибрации, дори при въртене. Доволен от наличието на допълнително зареждане и забавен старт. В началото бях малко изгубен, защото такава машина има специален контрол, зареждане на дрехи, както и зареждащи препарати. Но бързо научаваш всичко и сега правя всичко на машината. Машината работи безпроблемно в продължение на година, така че мога да кажа, че е надеждна.

Арина, Сочи

Моята машина е уникална по свой начин и има натоварване отгоре. Можете да изтриете всичко в него, в този смисъл той не се различава от пералните машини, които имат люк отпред. Огромен набор от режими, възможно е да изхвърлите забравено пране в средата на прането. Има копче за настройка на температурата, така че потребителят да може да настрои интензивността на отоплителната вода.

Всъщност е много важно самият потребител по свое желание да настрои температурата на водата. И в много съвременни игри температурата на водата се задава автоматично, когато изберете програма и не можете да я промените. Мисля, че това е много лошо и се отразява на качеството на измиването. Indesit прави оборудване за хората, бях убеден в това, освен това цените на пералните машини са много достъпни. Пет точки!

Иван, Красноярск

Доста доволен съм от пералнята. Измива третата година без повреди. Спалното бельо не се разкъсва, не мига, докато петната се измиват добре. От него има малко шум, консумацията на вода и електричество е нормална, но на барабана можеше да се направи повече. Хубав модел.

отрицателен

Юри, Томск

Купих автомобил през онлайн магазин, ден след доставката издадох възстановяване. Първо, пластмасовият калъф имаше значителни повреди, може би колата е изпусната по време на доставката. Материалите, от които е изработена машината, са с лошо качество. По-специално люкът се отчупи почти веднага, изглежда, че пластмасовите панти също са били повредени по време на транспортиране. Не препоръчвам тази машина.

Indesit ITW A 51051 G

Карина, Псков

Четох много отзиви за тази машина по форумите, разговарях със социални. мрежи. Непрекъснато питаше хората за мнения и колкото повече го правеше, толкова повече се съмняваше дали си струва да си купи пералня. Мислех, помислих, после махнах с ръка на всичко и го купих. Е, напразно го направих. Машината е гадно, по-лошо е, че просто не можете да мислите за нищо. Първия път, когато отворих люка, пластмасовата панта се отчупи веднага. Капакът на шахтата на практика остана в ръцете ми, както в лош анимационен филм на Дисни. Тази пералня струва само на едно място - кофи за боклук!

Стартирайки измиването, чух силен метален клак.

Елена, Тоглиати

Мечтаех за добра перална машина с най-високо зареждане. Indesit купи, мислеше, че мечтата се сбъдва, но не, чисто разочарование. Големи предмети в тази машина не могат да се перат. Тя е много шумна и отскача. Освен това барабанът е бил заседнал два пъти, тъй като дизайнът не е обмислен. Две точки максимум за тази шайба! Мама работи пералня Indesit IWSC 61051така че е 100 пъти по-добра и по-надеждна

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини