Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit BWSB 51051

мнения за Indesit BWSB 51051Доста изразителен на външен вид и все още същата достъпна перална машина Indesit BWSB 51051 S привлече вниманието ни сравнително наскоро. Независимо от това, феновете на тази машина вече са в изобилие, така че нямаше как да не проучим потребителските отзиви за нея и да не включим най-илюстративните от тях в нашата публикация.

положителен

Маргарита, Санкт Петербург

Нашето семейство използва технологията Indesit от много години. Конкретно тази машина е купена преди година и половина, а най-старият представител на тази марка в нашата къща е хладилник, той е на 7 години. Искам да кажа особено ласкателни думи за машината, защото тя се справя перфектно със задачата си и не позволява неизправности. Започвам измиването, както казва съпругът ми, че е необходимо и не е необходимо. Изтривам всичко в автоматичен режим, тъй като мразя миенето на ръце в утробата. Всякакви неща, от бельо до маратонки, машината се мие добре и внимателно.

  • Машината не издава много шум по време на цикъла на въртене и изобщо не можете да я чуете по време на измиване и изплакване.
  • В машината са вградени много добри програми, които наистина оптимизират грижата за прането.
  • Барабанът е достатъчно просторен, за да измие дори големи предмети като якета.
  • Функцията на лесно гладене, не дава много бръчки. Не знам как, но работи.

Съпругът ми и аз сме много щастливи с тази шайба. Нека Бог да й даде да не се къса много години и да се мие, за щастие, не ти трябва много.

Максим, Киров

Нормална пералня, без звънци и свирки, но и без скрити „изненади“. Харесва ми факта, че за всяко зареждане на спално бельо можете да изберете оптималната програма. Има общо 16 програми и всяка от тях е уникална по свой начин. Срокът на използване на машината е 1 година. Засега всичко ми харесва.

Пералнята се грижи за спортно облекло с високо качество. След измиване не губи цвят и не се търкаля.

Катрин, ТоглиатиIndesit BWSB 51051 прахоуловител

Хареса ми машината. Не вдига много шум, има ключалка, която спестява от малки деца, държи много мръсно пране и е евтина. Цената е може би основното предимство, тъй като за толкова нелепо количество не може да се купи друга нова пералня с такива характеристики.

Има подозрение, че шайбата е направена от най-евтините компоненти. Може би това е вярно, но засега не се притеснявам, тъй като машината работи без проблеми вече втора година. През този период тя малко поскъпна, но все още остава на разположение. Купете, не съжалявайте!

Анна, Москва

Търсех пералня с нормални програми за пране. Бях много изненадан, когато разбрах, че всичко, което исках, беше само за евтиния BWSB 51051 S. По това време имаше пари за много по-скъпо оборудване, но все пак реших да купя този конкретен модел и не сбърках. Вече две години се наслаждавам на общуването с тази техника и сега определено го гледам с различни очи. Препоръчвам го!

отрицателен

Антонина, Перм

Купих това техническо чудо преди седмица. Счупи се веднага, никога не беше възможно да се измие, защото барабанът отказва да се върти. Усеща се, че е задръстен. Продавачът отказва да вземе обратно пишещата машина, направи оплакване, тук чакам отговор. Внимавайте, когато купувате оборудване!

Михаил, Воронеж

За два месеца употреба машината напълно ме разочарова. Всъщност е невъзможно да се регулира температурата. Той може да бъде намален само в сравнение с посочения от програмата, но е невъзможно да се увеличи. Завъртане дори при 1000 оборота в минута с ниско качество, в допълнение, шайбата е много шумна. Ако има финансова възможност, по-добре е да разгледате друга техника.

След измиване люкът се отключва за много дълго време и след това се отваря трудно.

Indesit BWSB 51051 контролен панел

Елена, Новосибирск

Сериозно се уплаших по време на първото пускане на новата ми пералня. Усеща се, че съм в космодрум и това не е шайба, а ракета, която се подготвя за изстрелване. Ужасът е прост.Погледнах в паспорта, оказва се, че максималното ниво на шум машината прави 83 dB. Чувства се много повече там, съседите всички ме чуват да се разтривам. Вкарайте две точки от пет.

Алена, Москва

Тази пералня трябва да се купува само ако нуждата е много силна. Това е много ненадеждна техника, мястото на която е в най-близкото сметище. Ако притежавах магазин за домакински уреди, никога не бих поръчал такива машини, репутацията ми е по-скъпа. За шест месеца мъки не можах да намеря нищо добро в него, така че не мога да го препоръчам, съвестта не го позволява. По-добре купувайте пералня LG F10B8MDкато брат ми Няма да се притеснявате с нея.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини