Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit BWSA 61051

мнения за Indesit BWSA 61051Избирайки пералня, обръщаме внимание не само на техническите й характеристики и външен вид, но и на коментарите, които клиентите пишат. И това е разбираемо, тъй като е важно да знаете колко добра е машината в бизнеса, няма да разберете много в магазина, така че разбрахме какво мислят хората за шайбата Indesit BWSA 61051.

Характеристики на машината

Пералнята на бюджетната марка Indesit има сравнително добри характеристики. Този модел BWSA 61051 е свободностоящ, височината му е 85 см. Независимо дали горният капак е отстранен в описанието на машината, не е посочено, следователно, дали може да бъде поставен под плота, ще трябва да разглобите магазина, като внимателно инспектирате машината. Барабанът на машината е проектиран да зарежда не повече от 6 кг сухо пране.

Консумацията на вода и електроенергия е малка, е 49 л и 0,17 кВт / ч. Машината може да се натисне при 1000 об / мин, това е максимумът. В този случай скоростта на въртене може да бъде настроена независимо. Има 16 програми за пране, сред които има:

 • деликатен;
 • предотвратяване на смачкване;
 • спорта;
 • измиване на продукти;
 • премахване на петна;
 • допълнително изплакване;
 • бързо.

Що се отнася до безопасността, са осигурени частична защита от течове, защита срещу натискане на бутони от деца и контрол на пяната.

От допълнителните функции производителят е предоставил функцията за премахване на миризми и забавяне на старта на програмата за 9 часа. Що се отнася до шума, той е доста висок и със завъртане е 83 dB.

Отзиви на потребителите

Сашарус, Уфа

Добра пералня Indesit BWSA 61051, която се счупи само веднъж на 5 години експлоатация. Повредата беше в изгорял нагревател. Ремонтът струва само 1200 рубли. Машината се изтрива ефективно и има много режими за това. Накратко, чудесен вариант, цялото бельо не е скъсано. Да, и изглежда приятно на външен вид, успешна покупка.

Послепис Когато го купих, струваше само 15 000 рубли. Сега вероятно е по-скъпо. Като цяло ви съветвам да вземете точно такава, няма да ви подведе, надеждна.

Дасан, Мариинск

Добър вечер на всички! Преди три седмици жена ми и аз купихме нова пералня, тъй като старата беше покрита. Веднага реших да оставя мнението си за нея, може би по-късно ще напиша повече за нея, но засега някак. По време на покупката имаше само 19 000 рубли, те не искаха да вземат нищо на кредит, докато пазаруваха, стигнаха до извода, че машината Indesit е най-подходяща. Освен това старият също беше от същата марка.

Машината веднага хареса външния вид, красива, като солидна, компактна. Всички необходими функции в този модел са налични и без преувеличение искам да кажа, че той е най-добрият в тази ценова категория. Подходящ дори за голямо семейство, тъй като барабанът държи много неща. Когато работата не скача, тя е стабилна. Харесвам такива допълнителни функции като:Indesit BWSA 61051

И ако имате малки деца, тогава не се колебайте да включите защитата на детето, никакви бутони няма да работят. Като цяло, не съдете строго, грижете се за себе си, докато не се срещнем отново!

vikyK, Ярославл

Купихме тази пералня и я инсталирахме сами според инструкциите, майсторите не поканиха. Голям брой програми и бърз старт са предимствата на тази машина. Ако светлината в апартамента внезапно се изключи, шайбата запомня програмата и продължава да се мие след включване. Ако сложите малко бельо, тогава времето за измиване ще се намали поради автоматично претегляне. Бързо измиване трае 20 минути, това е достатъчно, за да освежите тениска след бягане.

Колата управляваме вече втора година, въпреки факта, че имаме малко дете. Включваме го често и не открихме недостатъци. Единственото, което бих искал, е дисплей с време за измиване. По принцип препоръчваме да купувате.

Маряшейн, Челябинск

Ще кажа малко за тази пишеща машина, тъй като тя беше купена само преди седмица, но вече има впечатления, тъй като изтриваме много.Въпреки отрицателните отзиви в мрежата, все пак купихме тази шайба, надявам се всичко да е наред. Мисля, че той оптимално се вписва по размер, функции и цена. В нашата баня тя се изправи близо. Обемът на барабана позволи дори да се измие пухкаво одеяло.

Има много функции, но мисля, че най-често ще използвам само няколко, но ако изведнъж ги имам нужда, тогава се предлагат лесно гладене, бързо стартиране и други допълнителни функции. Машината издава шум, подобно на много други, главно при източване и въртене, но това не е критично. Завъртането е отлично, нещата са почти сухи.

Има минус - мирис на гума, но може би ще мине с течение на времето. Макар да няма оплаквания, аз се радвам на такова измиване, ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъщ dalje * ...

mursik27, Москва

Основните критерии за избор на пералня бяха:

 • товарене, не по-малко от 6 кг;
 • малък размер, или по-скоро ширина, тъй като в банята няма достатъчно място;
 • разумна цена.

Този модел Indesit подходи във всички отношения. Не се мие много тихо, но не се притеснява. Основното е да премахнете всичко от горния капак. Забелязвам голям люк и барабан; бельото се изважда без проблеми. Удобно е да се контролира, можете да регулирате както температурата, така и скоростта на въртене. Жалко е, че няма сушене, иначе нямаше да има цена.

Киселна язва

Купих тази пералня като подарък на съпругата си на годишнината от сватбата си, още повече, че старата машина вече беше в лошо състояние. Съпругът не се радва на новия „помощник“. Има много програми, и то не много време. Не вдига много шум, като комар сутрин. Съветвам ви да купите.

Book1те

Той не е платил за марката и между Bosch и Indesit избра последната. Отбелязвам само нюансите, сами ще намерите информацията за характеристиките. Като цяло, премахвайки транспортните болтове, трябва да внимавате пластмасовите втулки да не попаднат в тялото на машината. Има недостатък, захранващият проводник е твърде къс, а входящият маркуч също не е дълъг само 1,3 м. Трябваше да увелича маркуча и да се свържа чрез удължителен кабел. Краят на измиването не е придружен от звуков сигнал. Водата остава във венеца на вратата, което също е минус. Останалото е удобна машина.

Indesit BWSA 61051 панел

Мария Васюта

За такава цена много добра пералня с модерен набор от функции. Друга марка подобна машина за същата цена не може да се купи. Функциите и режимите са много удобни, особено ми харесва системата за отстраняване на миризми, режимът на измиване на петна, с малко дете това е вярно. Качеството на измиване е отлично, мия кецове, пухени якета, одеала. Всичко е в отлично състояние, препоръчвам този модел.

Соколова Ася

Като тази машина, която съпругът ми и аз купихме само преди 5 месеца. Не е лош вариант. Всичко, от което се нуждаете, е там и защита от деца, така че измиването няма да се обърка. Включени са много неща, тъй като барабанът е 6 кг. Изглежда стилно, а не обемисто. Измийте без оплакване, почистете. Ето само сушене, разбира се не. И за такава цена какъв вид сушене може да се обсъжда.

Зирянов Владимир

Когато включих машината за първи път, в края на програмата източването не се включи. Както се оказа, проблемът беше във въздушната тапа във филтъра. Развих капака, всичко започна да работи добре. Все още не съм открил никакви недостатъци.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини