Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Indesit BWSA 51051 S

Indesit BWSA 51051 S мненияПералните машини Indesit са сред най-евтините, поради което привличат купувачи. Те отиват в Русия, към която някои са скептични. Каква е тази техника на практика, струва си да попитате хората, например, ще разгледаме отзиви за пералнята Indesit BWSA 51051 1.

Характеристики на машината

Тесната перална машина Indesit BWSA 51051 S има дълбочина само 43 см, което означава, че може да бъде инсталирана в малка баня, Натоварването на агрегата е 5 кг, това е достатъчно за малко семейство. Машината няма дисплей, но има голям брой индикатори, които ще кажат на потребителя коя програма или функция е активирана в даден момент. Изборът на програми за пране е доста богат. Смятаме, че всеки потребител ще може да вземе 2-3 любими и винаги да ги използва.

Съдейки по характеристиките, машината е доста шумна. Когато барабанът се върти със скорост 1000 об / мин, той произвежда до 83 dB.

С въртенето също не всичко е ясно, защото производителят честно посочва, че остатъчната влажност на прането е 62%. За да знаете, че на 75% прането вече е мокро до такава степен, че можете да го стиснете с ръце. Така че 62% е почти незадоволително въртене. Какво друго има в арсенала на пералнята?

  1. Забавяне старт до 9 часа.
  2. Режим, който предотвратява нагъването.
  3. Контрол на пяна, който спира въртенето на барабана в случай на прекомерен растеж на "капачката на пяната".
  4. Принудително изхвърляне на вода.
  5. Защита срещу детска намеса и изтичане.

В това няма нищо по-специално, тъй като този модел все още е бюджетен. Можете също така да добавите, че дизайнът на машината, макар и прост, но доста атрактивен, в допълнение, той се вписва в почти всяко интериорно решение.

Обратна връзка от потребителите

АняIndesit BWSA 51051 S

Третата седмица вече започна, тъй като започнах да използвам тази машина, като цяло, нормално. Да, всъщност не очаквах нещо специално от машината. Просто не разбирам някои хора. Те ще си купят пералня за 220 долара и ще започнат да се оплакват, тогава тя няма дисплей, тогава изглежда твърде тромава. Е, какво искаш, най-бюджетният модел, се изтрива автоматично и благодаря за това.

Доста съм доволен от моя Indesit BWSA 51051 S, въпреки че виждам недостатъци, не съм без очи. Първо, машината много дрънка, ако настроите въртенето на 1000 оборота в минута. Понякога тя също скача, така че никога не задавам максималната скорост на барабана. Машината изплаква нещата доста дълго време, въпреки че ако не стоите наблизо и не се притеснявате, това не се забелязва. По принцип шайбата не прави нищо, за което не може да се прости, така че имам четири от пет точки. За пералня за 220 долара, никак не е лошо.

Олга

Машината се използва от два месеца, досега не се е счупила, по принцип няма оплаквания. Машината побира много бельо, има красив панел, работи тихо. Изтрива се перфектно, доволен съм от такава работа. Има машина на специални силиконови крака, може би затова има по-малко шум. Удобен режим на "бързо" измиване, който продължава около 45 минути.

Роман

От 4 седмици използвам пералнята Indesit. Пред този модел беше и пералнята Indesit, само на италианска сглобка. Това се отрази на безпроблемната работа в продължение на 15 години, след което я изпратих все още в добро състояние до вилата. С новата кола едва ли ще има толкова късмет. Въпреки че съм доволен от него, има много програми и функции, компактен размер. Особеността е, че резервоарът е изработен от пластмаса и в същото време работи много по-тихо от стария, в който резервоарът е направен от неръждаема стомана. От месец не видях никакви недостатъци, никакви оплаквания.

Алла

Прочетох коментарите за тази машина, също реших да купя. И по принцип не съжалявам, доволен съм от покупката, въпреки че все още нямах време да опитам. Изтрива се елегантно, но се изплаква твърде дълго, но не е страшно, по-добре е да изплакнете.Накратко, достъпна и проста техника, която е лесна за инсталиране самостоятелно, дори не е трябвало да използвате инструкции. За всички предимства поставих пет точки.

Олег

Свикнал съм с пералнята на Samsung, но трябваше да се разделя с нея. Ще бъде трудно да свикнете с факта, че Indesit няма дисплей и звук за края на измиването. Защо избрах именно тази марка, тъй като над 10 години продажби на едро в голяма компания разбрах, че тази компания има най-нисък процент дефектни стоки. Това бе потвърдено в сервизния център на капитана, предвид големия обем продажби на тази марка. Заслужава да се отбележи, че в нашия район не е най-добрата вода.

Стейси Уинтерсън

Купих пишеща машина преди около три месеца. И вече успя да я транспортира от едно място на пребиваване до друго. Мисля, че имаше късмет да си купиш такава машина за такава цена. Най-важното е, че изтрива хладно и извира перфектно. Но има недостатък, малко прах остава в тавата. Бих искал също, разбира се, сушене, но машината е бюджетна. По принцип всичко изсъхва за 6 часа, а спалното бельо от 3 часа изсъхва. Мисля, че дори дете може да се справи с управлението. И най-готината функция за премахване на петна.

пералня Indesit

Прохор

Фактът, че машината е евтина и дори руската сглобка ме обърка, честно казано. Страхувах се, че ще има дефекти и неизправности. Противно на очакванията, всичко се оказа точно обратното. Изтрива се перфектно, не разкъсва неща, всичко е толкова добро, колкото ново на изхода, готино е да миете якета. Преди да опитам машината върху старото пухо яке, така че не беше жалко да го изхвърля. Но резултатът беше такъв, че промених решението си, „отпишете го“ в гаража, реших да го оскверня още малко. Сега ще измия връхните дрехи у дома, надолу със химическо чистене. След само няколко измивания машината ще се изплати, само на пухени якета.

Елена

Роди се ново семейство и ще имаме бебе съвсем скоро. Като грижовна майка реших внимателно да избера пералня и да се възползвам от офертата в магазина. Купих няколко артикула големи домакински уреди наведнъж, Indesit избра марката, тъй като е сравнително евтина, висококачествена и изглежда стилно. По-конкретно, в тази машина ми харесаха програмата за бързо измиване и „спорта“, което е много важно за нас.

Програмата „Без мирис“ привлече специално внимание.

Опитахме се да изперем пухеното яке в колата. Измити перфектно, сега ще спестим на химическо чистене, тъй като пухеното яке изобщо не се влоши и изсъхна много бързо. Често използвайте забавен старт. И да, изобщо не е шумно, не пропуска по време на цикъл на въртене. Машината е в банята и затова се превърна в интериорна декорация. Разбира се, ако има пари, тогава Bosch ще бъде добър. Но за младите семейства с бюджет, пералнята Indesit BWSA 51051 е богиня, която винаги ще дойде на помощ. Препоръчвам го.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини