Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS

Отзиви за Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CISОсновната характеристика на пералните машини Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS, която привлича купувачите, е дизайнът на предната стена на купето и обмисленият капак за зареждане. Експертите казват, че товарните люкове на машините Ariston са най-сложните по отношение на ергономията и инженерството. Е, да не задълбаваме в теорията, но внимателно да разгледаме истинските отзиви на хората за тази машина.

положителен

Елена, Тамбов

Успях да купя тази машина на разпродажба в онлайн магазин преди месец само за 216 долара. Доставя се бързо, но трябваше да се свържем. Няма нищо сложно, така че съпругът направи всичко сам. Машината изглежда много благородна за разлика Indesit IWSD 51051че майка ми взе миналата година. Дори не знам защо машината изглежда скъпа, най-вероятно поради дизайна на люка, контролния панел и дисплея. Харесвам Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS повече от Indesit, защото:

 • има надежден капак на люка, който се отваря лесно и удобно;
 • тя има люк за дълбоко натоварване с маншет, разположен с наклон, който не позволява на дребното бельо да се впива в бучка при люка или да се придържа към него;

Маншетът е проектиран така, че да не натрупва вода. Не е нужно дори да го избършете след измиване, просто оставям люка отворен за 2 часа и дъвката изсъхва.

 • Тя има мощни и тежки противотежести, разположени компетентно вътре в кутията, което прави машината по-стабилна и по-малко шумна.

Мама Индеситка скача из банята като сайгака, моят Аристон стои мъртъв в следите си, дори когато включвам въртенето при 1000 оборота в минута. По принцип мълча за шума, защото моята работи много по-тихо. Там имаш разликата. Много съм доволен, че не си купих Indesit, Hotpoint Ariston е прекрасна техника!

Андрей, ИжевскТабла Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS

Използвам тази пералня повече от година и съм доста доволен от нея. За тази машина можем да кажем: „качество във всеки детайл“ и няма да е далеч от истината. Много харесвам набора от програми, всички те са ясно проектирани, като се вземат предвид мненията на потребителите. Най-често използвам режимите: експресно измиване, програма за премахване на петна и предмиене. Препоръчвам да закупите!

Юри, Саратов

Има усещане, че в тази машина всичко е обмислено до най-малки детайли. Краката са гумирани от фабриката, което означава, че потребителят няма нужда да купува гумени стойки отделно. Дръжката на капака на люка е голяма и здрава, достатъчно е лесно да я издърпате и люкът се отваря. Външните елементи на кутията са идеално приспособени един към друг, без неоправдани пукнатини или издатини. Все още не съм поглеждал вътре, но мисля, че там е същото. Изтрива страхотно, няма за какво да се оплаквам, затова поставих първите пет!

Яна, град Серпухов

Всичките ми стари пишещи машини съгрешиха зле, така че трябваше да взема съветската центрофуга от балкона и да я изстискам на сухо. Представете си как се измъчвах. Сега имам Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS и съветската центрофуга най-накрая замина за гаража, където вместо кола имаме склад от стари неща.

В тази машина харесвам не само въртене. Тя също изтрива доста добре, поне слага малки неща в нея, поне два комплекта пастелно бельо. Резултатът ще бъде страхотен. Тя има удобен дозатор и най-важното - разбираем. Отваряте го и веднага можете да видите къде да излеете праха, къде да избелите и къде да излеете климатик. Има добра програма, наречена “Prewash”, използвам я, когато трябва да измия нещо много мръсно. Мога да говоря за любимия си „домашен помощник“ дълго време, но не искам да ви отегчавам. Повярвайте ми, машината е прилична, макар и евтина.

Иван, Москва

Ariston - добра кола, купена преди година, цената е достъпна, изтрива добре, сигурно е сглобена, не се счупи. Свързах го сам на пречка, без да чета инструкциите и няма проблеми. Пет точки!

Алена, Москва

Досега не съм виждал толкова добра евтина пералня, просто страхотно. Къде да не се хвърлят, навсякъде солидни плюсове. За да не бъда неоснователен, ще изброя тези предимства.

 1. Тънко тяло и красив външен вид.
 2. Здрави дори по време на цикъл на въртене и нисък шум.
 3. Има набор от най-необходимите програми.
 4. Силно спестява прах.

Изсипвам половината от праха, колкото препоръчва производителят, резултатът е абсолютно същия. Така че защо да превеждате продукта.

 1. Програмите за пране по време на внедряването могат да бъдат поставени на пауза с натискане на бутон или коригирани.
 2. Сглобява се надеждно от добри материали.

След като купих тази машина преди осем месеца, бързо се превърнах в нейния верен фен. Мисля, че същото ще се случи и с теб.

отрицателен

Катрин, Липецк

В началото бях доволен от новата тясна пералня, буквално докато не започнаха проблемите. Отначало програмите просто понякога висяха, след това електрониката започна да открито да блъска. Четох по форумите, където майсторите за ремонт на перални машини комуникират и се оказа, че не съм единственият. Много Aristons имат слабо място в електрониката. Давам на пералнята най-ниската оценка!

Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS

Людмила, ж, Москва

Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS придоби преди половин година. Тази машина не ме удовлетвори. Тя има проблеми с приемника за прах. Мисля, че трябва да се обадим на господаря. Отначало тя отмила праха частично и останките му можели да се наблюдават в отделението. Сега има случаи, че прахът в отделението остава почти напълно сух, тоест водата изобщо не пада върху него, ужасно е! Машината се изтрива отвратително и какво мислите, беше измита без прах. Много съм разочарован от покупката!

Александър, Псков

Купих дизайна на машината и нейната цена, много ми хареса от пръв поглед. Но по време на работа всички недостатъци изпълниха. Отначало помпата се провали, бързо бях сменена под гаранция. Сега двигателят е изгорял, мисля, че ще отнеме много време за ремонт. Измиването е ненадеждно, не ми хареса!

Семен, Санкт Петербург

Това не е техника, а глупости в празничен пакет. Изглежда производителят умишлено инвестира в дизайна, за да маскира недостатъците в дизайна. Лично моята машина се повреди за трети месец, защото лагерите бяха унищожени. Как биха могли да се срутят толкова бързо, ако миех само 10 пъти. Не купувайте тази машина!

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар Антон Антон:

  Също се счупи, спря да се затопля. Само месец след гаранцията. Използвайте филтър за смекчаване веднага след покупката.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини