Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hotpoint Ariston VMUL 501 B

Отзиви за Hotpoint Ariston VMUL 501 BМоже ли пералня, произведена под марката Hotpoint Ariston, да бъде много достъпна? Едва ли, особено когато вземете предвид текущия курс на щатския долар. Но не, почти всеки ще може да си купи пералня Hotpoint Ariston VMUL 501 B и ако продавачът все пак направи малка отстъпка, тя като цяло ще бъде великолепна. Нека видим какво казват купувачите за тази машина и вече помислете как да освободите място в банята под новия „домашен асистент“.

Мнения на мъжете

Максим, Мурманск

Когато взех машината, всъщност не мислех за техническите й характеристики, защото бях убеден, че всички са еднакви. Той дойде в магазина, обади се на специалист по продажбите, пъхна пръст на пералнята, която ми трябва, проектира я и закара до вкъщи да изчака доставката. При избора на кола разгледах три неща: марка, цена и външен вид. Hotpoint Ariston VMUL 501 B се появи перфектно, защото има:

  • приятна цена, дори много приятна;
  • готин дизайн;
  • повече от добре позната и доказана марка.

В пишеща машина всичко ми подхожда. Инсталирах го сам според инструкциите от Интернет. Някои приятели обвиняват, че тя няма дисплей, но според мен това са дреболии, свикваш бързо. Радвам се, че направих покупка без болката от избора и караницата и най-важното бързо. Ако отидох със съпругата си, щяхме да загубим половин почивен ден, сбогом на бирата и футбола.

Иля, Новосибирск

Пералнята е невероятно тиха, специално взех такава, за да не плаша бебето си. Добре е направено, всички детайли са на мястото си, нищо няма да се държи заедно и не свирка. Хубавото е, че всички програми за миене работят правилно и всички те са доста функционални. Много доволен от покупката, препоръчвам го на всички!

При покупката беше възможно да се спестят 15% от разходите поради продажбата.

Борис, Улан Уде

Тава за гореща точка Ariston VMUL 501 BHotpoint Ariston VMUL 501 B има широка товарна врата с много удобна дръжка, която е направена изцяло, няма да излезе. Съпругата мие всички видове пране в нея и засега се задоволява. Измих спортната си униформа няколко пъти, всичко е наред. След това отделно измити маратонки вътре чанта за измиване на обувки, Те са толкова добри, колкото нови. Хубаво е, че имаме такава техника в нашата къща!

Сергей, Москва

Съпругата ми и аз започнахме ремонт в банята и почти се скарахме по проекта. Факт е, че жена ми искаше да сложи нова пералня в банята, а аз настоях новата машина да бъде заменена със старата в коридора, защото няма да се побере в банята. Всъщност, без значение как сме планирали вътрешното пространство на стаята, всичко се решаваше по сантиметри. Дълбочината на случая беше много важна, така че изборът ни падна върху Hotpoint Ariston VMUL 501, в който случаят беше необходимия размер. Намерихме този модел благодарение на отзивите на клиентите.

Машината влезе в банята като ръкавица, по-добре не струвайте нищо. Изтрива добре, но съпругата му има претенция да се върти. Работи не шумно и почти няма вибрации от него. Може да се поставят пет точки!

Евгений, Ростов на Дон

Първите два месеца тествахме новата си шайба Ariston без милост. Изтриха всичко и много. След като успешно премине тигела на нашите тестове, машината работи успешно и до днес. Сред основните му предимства ще отбележа тиха работа и отлично измиване със значителни икономии на прах. Пет точки!

Мнения на жените

Вероника, Москва

Когато купувах, се изненадах защо машината на такава известна марка като Hotpoint Ariston е толкова евтина. Очевидно това е бюджетна серия шайба без звънци и свирки, но всъщност защо им трябват тези звънци и свирки. Тя изтрива невероятно, особено ако не забиете три барабана от пастел в барабана. Перилните препарати започнаха да излизат по-бавно, което съм особено доволен. Тя заслужава най-високата похвала!

Оксана, Тамбов

Изтривам тази машина вече една година. В началото се разстроих, че взех оборудването без дисплей, но след това свикнах, защото дори и без дисплей индикацията за хода на измиването е напълно разбираема.Дизайнът е необичаен, въпреки че не бих направил толкова ярка тъмна обшивка на люка. Измиването е надеждно, изпълнява функцията си перфектно - това е най-важното.

Наталия, Бийск

Съпругът ми ми подари тази пералня за рождения ми ден и веднага я свързах. Много съм доволен от нейната тиха, безупречна работа. В сравнение с Indesit, написан от нас преди месец, новата технология е просто приказно добра. Все пак чужденците знаят как да правят перални!

Hotpoint Ariston спестява енергия, прах и вода - мечта, а не машина.

Карина, Киров

Машината е направена на ум, това веднага е очевидно. Макар да изглежда селски, но като цяло е божествено, като цяло, без да се замислям два пъти, го купих и вече втора година се радвам на плодовете на нейния труд. Със старата пишеща машина нещата се износваха по-бързо, пастелът се разкъсваше толкова общо, но Hotpoint Ariston VMUL 501 се отнася към нещата много по-внимателно. Много обичам моята стилочка!

Яна, ЛипецкHotpoint Ariston VMUL 501 B

В тази машина има само супер-дупер режим „Антиалергия“. Имам син на алергия, така че преди това миех нещата му само с хипоалергенен сапун и само на ръка. Сега, с появата на пишещата машина на Аристон в къщата, изтривам неговите неща заедно с моите, но в режим на борба с алергията. Много удобно и бебето е здраво. Благодаря ви за такава техника!

Мария, Санкт Петербург

Този модел пералня Ariston е идеална стойност за парите. Вероятно затова говорят толкова много за нея. Наистина струва малко, но работи много добре. Между другото, на тази машина бързо измиване работи правилно, дори можете да измиете нещо по тази програма. Радвам се да купя, пет точки за производителя!

   

Коментар на 1 читател

  1. Граватар Петър Петър:

    При сглобяването, монтирането на маншета върху предната стена, скобата на маншета е свалена от пружина. Поради пролетта, маншетът не прилягаше плътно (не херметично) и стената ръждясаше под маншета. Само в Русия можеха да го съберат. Щеше да има пружина в горната позиция, би било различно. Необходим адрес на производителя Не мога да намеря предната стена на ARMXXL105 никъде.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини