Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hotpoint Ariston RST 703 DW

Отзиви за Hotpoint Ariston RST 703 DWКак искате да си купите надеждна пералня, толкова евтина и с голям барабан. Вероятно много купувачи мислят за това, решили да получат нов „домашен асистент“ и е трудно да ги обвиним. Сега почти никой не се нуждае от усъвършенствани, пълнени с електроника миещи с изключителен дизайн и астрономическа стойност. В епоха на криза хората се нуждаят от проста и надеждна техника, която ще изпълнява добре функцията си и най-важното - да я изпълнява възможно най-дълго.

Производителите са добре запознати с желанията на своите клиенти и сега пред очите ви има нова пералня Hotpoint Ariston RST 703 DW. Тя има доста евтин монтаж, от това цената на модела не напуска бюджетния сегмент. В същото време производителят оптимизира потребителските нужди и разходите за производство, включени в моделните елементи, които са най-търсени от потребителите. По-специално, 7 кг голям барабан, информативен дисплей, 14 програми за измиване и таймер за забавяне. Нека да разберем какво мислят хората за тази шайба.

Положителни мнения

Людмила, Москва

Днес цената на един комунален апартамент е просто прекомерна. Колко трябва да дадете за светлина, за вода, за газ, за ​​събиране на боклук, просто е ужасно. За мен на пенсионер вече му е трудно в Москва, животът е скъп и тогава общинският апартамент расте. Преди месец пералнята ми се развали. В очакване на следващите значителни разходи бях много разстроен. За щастие, синко, моята надежда и подкрепа, подарих на майка ми подарък - Hotpoint Ariston RST 703 DW.

Той сам избра машината, аз дори не пипах по този въпрос. Идвам от къщичката, но тя вече е свързана.

Той работи чудесно, изтрива дори спалното бельо, така че да не можете да карате. Той е удобен и лесен за използване, и най-важното - помага за спестяване на електроенергия, вода и прах. Аз самият вече започнах да забелязвам разликата и тогава попаднах на статия в интернет, която казва, включително за моята пишеща машина и колко е икономична.

Измина един месец и аз скрупулно изчислих колко пари успях да спестя на вода, прах и електричество благодарение на пишещата машина. Оказа се 209 рубли. 22 рубли за ток, 65 рубли за вода и толкова 122 рубли за прах (защото го сложих сега наполовина). Може би тази сума е малка, но ако цялото оборудване в къщата е икономично, тогава в края на месеца във вашите портфейли ще има подредена сума, която може да се изразходва полезно.

Лариса, Перм

Срокът на използване на машината е 1 година. През това време го преживях по всякакъв начин и мога да кажа само добри думи за тази шайба. Ако ме помолихте да изброя нейните недостатъци, едва ли бих могъл. Защото не знам нищо за нейните слаби страни. За плюсовете мога да кажа много.Табла за горещи точки Ariston RST 703 DW

  1. Тънко тяло, с широк люк и вместим барабан от 7 кг. Невероятна комбинация.
  2. Много красив дизайн. Да, вие сами виждате това само като погледнете тази машина.
  3. Отлично въртене и изплакване, нормално измиване. Завъртането е регулируемо, изплакването също може да се направи по-интензивно.
  4. Значителни икономии на електроенергия, вода и перилни препарати.
  5. Удобна и лесна работа.
  6. Дигитален дисплей, който показва голямо количество полезна информация.
  7. Има защита срещу изтичане, деца, както и контрол върху нивото на пяна.

Както можете да видите, машината не е пълна с нищо, но има достатъчно функции и програми, които наистина ми трябват. Говорейки за програми, харесвам режимите: бързо измиване, програма за премахване на петна, супер изплакване и пране на детски дрехи. Много добри програми, всяка със свои уникални функции. Когато поставите супер изплакване, машината излива доста голямо количество вода, като значително увеличава консумацията му, но резултатът е невероятен. Прахът се изплаква перфектно, дори страдащите от алергия могат да оценят. Пет точки!

Алина, Мурманск

Нуждаехме се от шайба с тясно тяло и сравнително голям товар.Тесно тяло беше необходимо, за да се постави в кухнята под плота, и голям товар, за да се мият големи неща. Е, съпругът ми все още настояваше, че машината е надеждна, но е невъзможно да се провери в магазина, а сега няма надеждно оборудване.

Искахме също така горният капак да бъде свален от машината, тъй като височината е близка една до друга и ако отвиете краката прекалено много по време на подравняване, машината няма да отиде под плота.

Много скоро получихме това, което искахме. Специалистите по инсталирането донесоха и подготвиха за работа Hotpoint Ariston RST 703 DW. И сега стартира новият „домашен помощник“. Не можете да си представите колко бях доволен. Той има всичко необходимо, докато е доста атрактивен на външен вид и се вписва идеално в дизайна на нашата кухня. Тя е доста тясна, има удобни контроли и нормален набор от всякакви функции и програми. От целия този набор наистина уважавам функцията за супер изплакване. Когато го включите, качеството на измиването наистина се подобрява. Давам най-висока оценка!

Мария, Санкт Петербург

Отличен модел, когато си купих, реших, че ще е по-лошо. Работя с тази техника вече една година и я използвам професионално. Факт е, че имам малка пералня в непосредствена близост до хостела. Има 12 автоматични перални, четири Hotpoint Ariston RST 703 DW. Те са единствените, които не са се счупили за година. Резултатът от измиването е отличен, радвам се!

Юлия Москва

Просто добра пералня, която закупих на много атрактивна цена. Много пране се нахлува в него и ако искате да изперете нещо голямо, също няма да има проблеми. Препоръчвам го на всички!

Николай, Ижевск

Може би най-добрата пералня за парите, които няма да намерите, ако вярвате на отзивите на хората. Можете да вземете някои нещастни Indesit BWSA 61051, както ми предложи продавачът в магазина, но нейният дизайн и функционалност няма да са същите. Въпреки че ще успеете да спестите доста. Hotpoint Ariston RST 703 DW е много добре сглобен, не се мотае никъде и барабанът, въртящ се с високи скорости, не издава излишни звуци. Според мен можете да го вземете.

Ксения, Краснодар

Първият опит от моята „комуникация“ с Hotpoint Ariston RST 703 DW не беше много успешен. Много бучеше, тракаше и скачаше по пода. В допълнение, тя постоянно висеше, а дисплеят от време на време показва грешки. Всичко се оказа бързо. Оказва се, че съпругът ми при монтажа на машината забрави да развие транспортните болтове и дори не подравни случая. Майсторът, който дойде на помощ, направи всичко, както трябва, и машината веднага работеше добре.

Въртенето на барабана е плавно, миенето е супер и почти всяко бельо. Наскоро миех вълнени предмети и пише, че те не могат да се перат в машина. Резултатът е отличен, нищо не протегна, всичко беше куп. Машината много внимава за нещата, за което много й благодарят.

Отрицателни мнения

Иван, Волгоград

Първата ни пералня и веднага се сблъскахме с фабричен брак. Измити само 1 седмица, а двигателят изгоря. Всичко би било наред, но сега сме принудени да съдим сервизен център, който неоснователно забавя ремонта. Ужасна ситуация, ужасна машина!

Изминаха четири месеца и всички седим без пералня, чакаме ремонт и драскаме оплаквания.

Ирина, Екатеринбург

Hotpoint Ariston RST 703 DWЧудовищно шумна шайба, въпреки че ми се стори, че Аристон прави тихи коли. Понякога метален клат се смесва с обичайния шум, който ме притеснява особено. Ако не съм нарушил, не искам да се свързвам с господарите и службите. Недоволни от покупката!

Юри, Псков

Бях много изгубен с покупката на тази пералня. Изтрива се откровено лошо и всичко това, защото водата не изтича в съда за прах, добре, или не изтича добре. Почти целият прах, който изсипвам в тавата, остава на мястото си. Опитах се да излея праха директно в барабана, той помогна, изтрива се много по-добре. Но не може да продължи така.

Любов, Архангелск

Машината е много настроена. Изтрива се добре, ако само да сложи прането идеално вътре в барабана. Не всеки разтваря праха, така че трябва да го приемам скъп.Програмите за миене са много дълги, а електрониката е бъги от време на време. С една дума, пералнята е зле замислена и не е надеждна, едва се справя едва с функцията си!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини