Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hotpoint Ariston RST 601 W

Hotpoint Ariston RST 601 W отзивиHotpoint Ariston е световно известна и обичана от много марки, под която се произвеждат много добри и достъпни шайби. Ярък пример е пералнята Hotpoint Ariston RST 601 W, тя също е много привлекателна на външен вид и има доста добри технически характеристики. Предлагаме да разгледаме по-подробно тази техника, още повече, че голям брой отзиви от клиенти на нея могат да бъдат намерени в мрежата.

Мнения на мъжете

Евгений, Москва

Преди година и половина старата ми шайба се провали, която служи на семейството ни в продължение на 8 години. Все още можеше да бъде поправен, но решихме, че вече е грозен, морално остарял и неговото място в анализа.

Трябваше да вземем нещо в замяна, но факт е, че на пазара има много перално оборудване и аз съм далеч от експерт и не мога да избера подходящия модел. Съпругата ми и аз отидохме да пазаруваме, дълго време избраха кола за себе си и не можаха да изберат. В крайна сметка изплюх и реших да купя пералня Hotpoint Ariston RST 601 W. Защо тази конкретна машина.

  1. Доста евтино, поне не ми се струваше, че някак обтяга семейния бюджет.
  2. Той е атрактивен на външен вид, има цифров дисплей и интуитивен контролен панел.
  3. Не е много шумна. До такава степен, че ако затворя вратата към банята, забравям, че машината мие, а след това вечер намирам мокро пране в барабана и го вадя от жена ми, за да не го окача навреме за сушене.
  4. Измиването е доста стабилно, противодейства добре на центробежната сила, поне не скача в банята и дори не залита много по време на цикъла на въртене.
  5. И накрая, той перфектно изпълнява основната си функция: изтрива, извива и изплаква прането.

Съпругата искаше машина с функция за сушене, но по това време не можеше да си позволи.

Иван, Белгород

Използвам го от шест месеца, досега толкова добре. Понякога замръзва, докато се върти, когато миете якето или одеялото си. Не знам нищо за по-съществени недостатъци. Харесва ми машината!

Денис, ИвановоHotpoint Ariston RST 601 W отзиви

Тази машина е с няколко сантиметра по-малка от старата ми Zanussi, така че успях да я сложа в банята. Толкова е готино, толкова място в коридора се освободи (старата машина стоеше в коридора), имаше дори усещане за простор, за първи път от толкова време. Харесвам и оптималното управление на Ariston, добър набор от програми и тиха работа. Слагам 5 точки, тази пералня заслужава тази оценка!

Сергей, Дмитров

Добри, просторни, пухени якета, каре и одеяла добре изтриват, изглежда невероятно. Не мога да получа достатъчно от покупката, два месеца вече минаха Машината е много добра, ако я вземете, няма да е нужно да съжалявате.

Семен, Санкт Петербург

Много недоволен от придобиването. Hotpoint Ariston вече не е онзи сурогат, който е нит. Пералнята ми се развали след четири месеца, от сестра ми, след шест месеца. Заслужава да се закупи пералня LG FH2G6WDS7както първо исках. Е, както винаги, аз се уча от грешки.

Роман, Набережные Челни

След дълго и мрачно търсене успях да намеря шайба, която е почти перфектно съчетана по цена и качество - Hotpoint Ariston RST 601 W. За себе си не искам нищо по-добро. Следващата машина, която някога ще купя, ще може да изсушава и глади нещата.

Мнения на жените

Татяна, Новосибирск

Дълго време използвах пералнята LG с директно задвижване. След това продадохме апартамента заедно с обзавеждането и се преместихме в нов. Не миех, взех този модел като заместител. Какво мога да кажа за нея.

  • Първо, той е по-добър от прането на дрехи на LG и почти не ги смачка.
  • Второ, тя се отнася с нещата много по-внимателно.
  • Трето, тя има удобни и разбираеми програми, почти няма излишен боклук. Като цяло не съжалявам, че смених машината, може би трябва да я смените?

За разлика от LG, прахът на Аристон останал след прах за пране и дори доста голямо количество вода. Може би това е характеристика на модела, или може би разбивка, ще разбера.

Мила, Краснодар

Не ми хареса много тясната пералня от тази марка, въпреки че можете да я миете. Ще обясня защо. Най-важното е, че бравата й не работи добре. Още от първия ден затворих вратата на люка. Сега на практика я ритам с крак, мисля, че скоро ще се счупи напълно. Вторият минус на машината е приемникът за прах. Тя неохотно прибира праха, понякога дори по време на измиването е необходимо да отворите тавата и да изсипете вряща вода от чайника там, така че останалата част от праха да отиде в резервоара. Тя също приема климатика неправилно, твърде скоро, като цяло, не препоръчвам тази машина!

Hotpoint Ariston RST 601 W

Марина, Барнаул

Удивително компактна и просторна машина. Много се радвам, че сега дизайнерите си правят труда да направят оборудването си възможно най-малко и възможно най-функционално. Пералнята е много тиха, изтрива готино, не се мачка, не се мачка и не разваля прането, при условие че сами го поставите в барабана правилно. За две години експлоатация, никога не се провали. Пет точки!

Виктория, Курск

В продължение на 12 години използвах Аристошка с максимално натоварване. Харесвах я, въпреки че имаше механичен контрол, а натоварването беше само 4 кг. За съжаление, преди една година в кухнята възникна късо съединение и бърз пожар. Хубаво е, че бях вкъщи и бързо изплатих всичко, но, уви, трябваше да се сбогувам с машината, тъй като защитникът от пренапрежение се запали близо до кутията си.

Не мислех дълго, взех Hotpoint Ariston RST 601 W с предно зареждане. В началото исках да видя вертикалите, но в последния момент се отказах от тази идея. Измиването беше много добро. Особено ми харесаха програмите за миене, много компетентно бяха подбрани. Често използвам бързо измиване и супер изплакване. Много удобно е, че този модел има дисплей, на който се вижда напредъкът на програмата, добре е също така да има забавяне в стартирането. За нощно измиване е просто незаменим. Препоръчвам да закупите!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини