Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hotpoint Ariston RSM 601 W

Hotpoint Ariston RSM 601 W отзивиМощната, атрактивна автономна пералня Hotpoint Ariston RSM 601 W може да се превърне в най-масовия модел от Ariston, успешно продаван в Русия през последните три години. Достатъчно е да погледнете в Мрежата и да видите какъв вид свръх се случва около този модел. Ще се потопим и в този „водовъртеж“ от рецензии и ще се опитаме да разберем защо хората харесват тази машина.

положителен

Елена, Орел

След пожар в апартамента трябваше да направя основен ремонт и напълно да актуализирам ситуацията. Точно до всичко, аз също трябваше да изпадна в дългове, така че дори не мислех да си купя скъпа кола, въпреки че наистина исках. И така, дойде денят, когато съпругът ми и аз отидохме да изберем „домашен асистент“. Съпругът хареса пералня Indesit WIUN 105, очевидно защото е евтин и специалистът по продажби упорито я съветва.

Не се съгласих. Съдете сами, натоварването на тази машина е само 3,5 кг и дори да е малко, изглежда жалко. След много мисли, изборът падна върху Hotpoint Ariston RSM 601 W. Дори и бегъл поглед към него е достатъчен, за да разберем, че тази машина е по-добра от Indesit. Когато го лансирах, разбрах, че съм 100% прав. След три месеца употреба вече мога да ви кажа нещо за това.

  • Барабанът е просторен, дори големи неща могат да се мият, въртят се плавно и без много шум.
  • Почти няма вибрации, дори когато включите въртенето до максимум. От тази машина работи по-тихо от същия Indesit.

Тя проведе експеримент, като в реклама, сложи халба, пълна до ръба с чай върху капака на пишещата машина. В същото време пералнята работеше и не разливаше капка, като тази.

  • Има екран и нормално електронно управление, без никакви крушки, както на съветската телевизия Record.
  • На пишещата машина е инсталирана удобна и ясна система за защита срещу деца; бебето няма да я изключи толкова просто.

Като цяло някак. Машината струва малко повече от Indesit, но не от много, но по отношение на функционалността се различава много значително. По принцип мълча за външния вид и качеството на изграждането, това е просто небето и земята.

Олег, Москва

Това е просто страхотен модел. Дори ми се струва, че цената му е леко подценена. Сглобяването е много добро, видимо е както отвън, така и от работа. Това е същото като пускането на „Лада Копек“, а след това и „Мазда 6“ и слушане как работят двигателите за тях. Тя просто не е сравнима. Така е и с Hotpoint Ariston RSM 601 W, мисля, че може спокойно да се постави наравно с шайбите от бизнес клас. Жена ми харесва как изтрива големи неща, никога не е закачала, въпреки че натиска барабана с цялото си сърце. Пет точки!

Надежда, Краснодар

Hotpoint Ariston RSM 601 W заслужава най-висок резултат, без съмнение. Тук имате дизайн, монтаж и работа. Преди това никога не бях виждал машина да върти барабан със скорост 1000 оборота в минута и беше тихо. Разбира се, далеч не съм майстор, но вярвам, че инженерите са работили добре по този модел. Браво, направиха пишеща машина за хора!

Катрин, БорHotpoint Ariston RSM 601 W

След четири месеца миене най-накрая се влюбих в пералнята си. Получих го евтино, така че не очаквах нищо специално от тази машина. Но тя ме зарадва толкова много, че просто няма думи. В него, както и при скъпите модели, има презареждане на спално бельо и то винаги работи. Той има куп функции, освен това няма нищо излишно, всичко е необходимо само. Той е тих, перфектно почиства мръсни неща и не изисква голямо количество прах. Ще излея половината от дозата, която е посочена на опаковката. Много се радвам да го купя и да го препоръчам на всички!

Максим, Ростов на Дон

Купих го миналата година, използвам го 2-3 пъти седмично. Мога да кажа само добри неща за тази тясна пералня. Тъй като нищо друго освен топли думи, тя заслужава. През годината на „живеене в къщата ми“ тя посети няколко беди. Веднъж я закарах в страната, така че нейните товарачи я изпуснаха по време на транспортиране.Втория път тя преживя напрежение, което ме уби с компютър, хладилник и съдомиялна машина. Пералнята работеше в този момент, но скокът не се отрази фатално. За парите ви това е просто чудесен вариант, вземете го, няма да съжалявате!

След случай с пренапрежение, поставих скъп стабилизатор, далеч от греха, иначе е твърде скъпо да сменяте цялото оборудване наведнъж.

Алина, Москва

За наемане на апартаменти бяха необходими три перални. Критериите за подбор бяха прости: неразрушимост (в противен случай всички видове наематели), ниска цена. Взех Hotpoint Ariston RSM 601 W и поръчах три наведнъж, за които получих 15% отстъпка като добър купувач. Година и половина вече мина. През това време автомобилите напълно са си платили, но те продължават да работят и външният им вид все още е много приличен. Когато се свържа с този бизнес, ще ги продавам на някакъв бълха пазар. Добра покупка!

Иван, Серпухов

Основната задача на всяка машина е да мие, другата не ме интересува. Когато взех от магазина Hotpoint Ariston RSM 601 W, директно попитах продавача: машината мие нормално или не. Той дори не можа да ми отговори, той разглежда характеристиките и ми чете какво има в тази пишеща машина. Мога да го прочета сам, да ми каже как работи техниката. Като цяло не бях доволен от продавача, но машината беше добра, мие се, изстисква се и се изплаква перфектно, което означава, че тя вече е заслужила своите пет точки!

Мария, Кемерово

Обичам го, когато машината има много програми за миене и има какво да избирате. Програмите на Аристон вече са му погледнали, с всичко необходимо. Особено ми харесва режимът на допълнително изплакване, защото купувам евтини прахове и не можете да ги извадите наведнъж от прането. Тази машина като цяло е много икономична, забелязах я по сметките за ток и вода. За да добавите тук спестяванията на праха, се оказва направо "златна шайба". Много доволен от избора!

Hotpoint Ariston RSM 601 W отзиви

Лариса, Казан

Измивам много, но в голямото ни семейство е невъзможно по различен начин. Преди година съпругът ми, без да се консултира с мен, закупи евтин Hotpoint Ariston RSM 601 W. Нищо не й се прави и бельото винаги е безупречно чисто. Поставих петте на пишещата машина!

Дмитрий, Томск

Наскоро закупи тази шайба в ергенския си апартамент. Вариантът е евтин и ядосан. Машината е доста надеждна, изтрива много добре, има всякакви функции, но те са ми ненужни. Дизайнът на машината е модерен, но работи неразбираемо. Почти няма от какво да се оплаквам. Няколко пъти забелязах, че в тавата е останало малко прах, но, мисля, това стои зад всички колички. Пет точки!

отрицателен

Владимир, Магнитогорск

Незначителните недостатъци в тази машина просто ме вбесяват. Същите транспортни болтове се развиват с рак, едно невнимателно движение и шайбата ще се издърпва от червата на корпуса за половин ден. Краката също са усукани „на китайски език“, дори няма копчета. Наистина ли е жалко производителят да постави два фиксатора, така че краката на машината да могат да бъдат фиксирани правилно. Не ми хареса, резултат 2!

Александра, Санкт Петербург

В началото, когато за първи път купиха машината, бях много щастлив, но след това радостта ми изчезна от само себе си. След два месеца измиване установих, че бравата на люка не се затваря. Трябваше да чакам един месец за безплатен ремонт под гаранция. Ужасно обслужване, ужасна машина!

Оксана, Новокузнецк

След като прочетох куп похвални мнения в Интернет, реших да купя Hotpoint Ariston RSM 601 W. Оказа се, че в тази шайба няма нищо забележително. Последният път дори ми разкъса нова калъфка. Как се случи, дори не мога да си представя. Машината е много лоша, не ви съветвам да я вземате!

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Юри жури:

    Машината е отвратителна, при миене прахът не се вдига, а започва да се вдига само при изплакване. Той мисли дълго време. Не съветвам да приемате.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини