Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Hansa ZIM 426EH

Hansa ZIM 426EH ОтзивиНапоследък, под марката Hans, модели с тесен корпус и увеличен капацитет се търсят на пазара един след друг. Ярък пример е съдомиялната машина Hansa ZIM 426EH, която побира 10 комплекта чинии. Например, тесните съдомиялни машини на Bosch могат да поберат максимум 9 комплекта, което също не е толкова лошо. Бих искал да знам мнението на потребителите за тази машина. И можете да направите това, като прочетете техните рецензии, надяваме се да изяснят ситуацията.

положителен

Валери, Москва

Много дълго време избрах между вградената съдомиялна машина на Bosch и нейния пълен аналог на Hansa ZIM 426EH. Много лоши новини в интернет са написани за Ханс, дори изглежда, че привържениците на техниката на Bosch се занимават с антиреклама. Все пак реших да закупя Hansa ZIM 426EH и затова.

 1. Тя има нормален моментален нагревател за вода, който бързо загрява водата, намалявайки общото време за изпълнение на програмата за миене.
 2. Машината побира малко повече ястия от конкурентите. Разбира се, това е дреболия, но въпреки това.
 3. Hansa има добре изпълнени кошници, спринклерите работят отлично и могат да бъдат извадени за почистване.
 4. Моята съдомиялна машина има 6 програми, а Bosch само 4.

Особено се радвам, че има режим на предварително накисване. Без него миенето на супер мръсни тигани и тави би било проблематично.

 1. Hansa има всички същите звънци и свирки, както при скъпите модели: индикатори, дисплей, забавен старт, защита срещу изтичане. В същото време това струва с порядък по-евтино.

За една година работа миялната ми машина никога не ме е изпускала. Мисля, че това не е добре рекламирана марка като Bosch, така че конкурентите се опитват да ги смажат. Лично аз избирам Ханза и съветвам други клиенти да "гледат в корена" и да не бъдат измамени!

Тамара, Новосибирск

След пенсионирането си мислех, че да се занимавам с артрита си всеки път във водата, за да мия чиниите, това не е вариант. Реших да закупя съдомиялна машина Hansa ZIM 426EH. Страхотно нещо. Измива до блясък, особено стъкло. Няма ограничение за радост, благодарение на производителя!

Станислав, Оренбург

Търсих евтина миялна машина и продавачът ме посъветва да си купя точно Hansa ZIM 426EH. Преди това не попаднах на техниката на Ханс, но като реших, че 30% от рафтовете на магазините са заети с тази техника, реших. Ханза още не ме изпуска, тя мие перфектно, харчи минимум прах и се виждат икономии на вода. Основните ястия са чисти и без никакви усилия от моя страна. Това е страхотно!

Владимир, Саранск

Купих тази техника преди година и половина. Като, няма оплаквания. Всички детайли са направени здраво, вратата се отваря във всяко положение. Кошчетата могат да бъдат преместени вертикално, когато трябва да избутате тежък тиган. Всичко се отмива нормално на половин таблет, препоръчвам за покупка!

Марина, МоскваХанза ZIM 426EH

Приятелите ми решиха да направят смел подарък за домакинско парти - съдомиялна машина на Ханс. Добре е, че те попитаха предварително, не направиха изненада. Машината обикновено прави чиниите, без никакви капки. Таблетката се разтваря напълно, чашата е кристално чиста. В продължение на 7 месеца няма нито един случай, че машината е счупила някои чинии или е оставила чипс. Отношението е чисто внимателно, което ме прави много щастлив. Що се отнася до спестяването на вода и електричество не забеляза. Препоръчвам да закупите!

Хенри, Санкт Петербург

Използвах различни съдомиялни машини. Общият период на познанството ми с тях е 10 години. Наскоро взеха Hansa ZIM 426EH. Бюджетен модел с характеристиките на скъпото оборудване. Досега не съм намерил улов. Работи перфектно, с чиста съвест, която мога да препоръчам.

отрицателен

Катерина, Волгоград

След първото стартиране, миялната машина беше много шумна. Звукът сякаш някои движещи се части нараняват нещо. Няколко пъти проверявах спринклерите, но със сигурност не можеха да докоснат нищо. На следващия ден се обадих на господаря.Той пристигна бързо и когато стартира машината, тя се счупи точно пред очите му. Вътре нещо се хрупа, чу се чукане и машината висеше. Бях много уплашен и разстроен, но господарят каза, че той ще го оправи. По принцип заведоха моя Ханс в сервиза и го оправихме една седмица.

Татяна, Барнаул

Използвам Hansa ZIM 426EH от три месеца. Не харесвам особено начина, по който приема хапчетата. Прахът се разтваря перфектно, но таблетките частично се разтварят в най-добрия случай, което води до незадоволително качество на измиване. Докато разбера какво е, използвам пудрата.

Анна, Псков

Hansa ZIM 426EH, първите две седмици работи добре. Тогава машината започна да замръзва в режим на предварително накисване. Около месец се опитах да избегна тази програма и всичко беше наред. Наскоро машината започна да виси на експресната програма, която аз наистина обичам. Ще се свържа със службата, няма друг начин!

Прочетох в Интернет за тази неизправност, но не намерих интересна информация за тази повреда.

Светлана, Магнитогорск

След пет месеца безупречна работа открих това електрическа миялна машина, Съпругът каза, че инсталаторите не се смилат. Както е, сертифицираните специалисти са забравили от такова важно нещо като заземяване. Забраних на съпруга си да се катери на пишещата машина на Ханс, извика майстора, който направи инсталацията, нека го разбере. Не искам да умра от собствената си миялна машина!

   

2 коментара на читателя

 1. Граватар Наталия Наталия:

  Кажете ми, всички на този модел на съдомиялна машина нямат фиксирана врата?

 2. Граватар Олег Олег:

  Можете ли да изтеглите половината? Има ли такава функция?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини