Всичко за пералните машини

Мнения за пералня Hansa WHC 1246

Hansa WHC 1246 отзиваОтговорете на един прост въпрос: възможно ли е днес да купите пералня с информативен дисплей, 7-килограмов барабан, въртене на 1200 оборота в минута, куп полезни функции и програми за 330 долара? Някои ще отговорят на този въпрос отрицателно, други ще поклатят глава, а други ще се смеят открито. Напразно! Представяме на вашето внимание пералня Hansa WHC 1246 с отлични характеристики и минимална цена от едва 300 долара. Слушаме отзиви на хора за нея.

положителен

Иван, Москва

За да избера този модел, моят съсед ме реши. Преди дори не знаех, че пералните машини се произвеждат под марката Hansa. Разсъждавах просто, в кухнята имам електрическа печка на Ханс. Тя е доволна. Така че машината трябва да бъде поносима. Накратко, купих го. 310 долара, заложени за нея. Характеристиките на машината са наистина готини, особено за толкова малко пари.

  1. Широк люк и барабан с товар от 7 кг.
  2. Интересен дизайн на калъфи.
  3. Голям екран, на който просто не гледате филм, всичко се показва.
  4. Регулируемо въртене, дори 1200 об. / Мин.
  5. 16 режима на измиване и защита срещу течове.
  6. Изперете добре дрехите.
  7. Защита срещу пяна, деца, дисбаланс.
  8. Много слаб шум, машината не работи и шепне.

Никога не съм мислил, че пералня може да работи толкова тихо. Шумът се добавя само по време на цикъла на въртене при максимална скорост.

О, не съм сигурен в тази машина, но засега работи. 7 месеца без проблеми, надявам се, че отсега нататък всичко ще е нормално, само и само да не го премествам. Оценявам машината за пет точки.

Татяна, Санкт Петербург

Изобщо не е лоша машина. Купих склад много евтино. Барабанът е много просторен, което ви позволява да миете одеяла и якета. Изстисква се така, че дрехите да станат почти сухи. С такава машина и сушенето не е необходимо. Много доволен от покупката!

Сергей, УляновскHansa WHC 1246 изглед отпред

Към самата машина, няма оплаквания. Изтрива се добре, целият прах се отделя, можете да избелите нещата, ако е необходимо. Има много функции и режими, като скъп модел, но това струва доста малко. Единственият отрицателен е инструкцията. Той беше съставен от някакъв игнорам, дори има граматически грешки. Много важни моменти не са описани в него, но по същество, с наличието на интернет, инструкциите не са необходими. Тестова машина!

Елена, Самара

Купувачът на мен е още един. Избягвам всяка голяма покупка, ако наблизо няма син или внук. Дълго време синът ми избрах пералня и накрая решихме да закупим Ханс. Не можете да си представите колко съм щастлив, че имам машина, която може да пере много спално бельо и големи неща. Пътят за пране е забравен и всичко това благодарение на тази машина. Много щастлив!

Ърнест, Ростов на Дон

Преди година дойдох в магазина с твърдото намерение да закупя пералня Bosch WLG 20061 OE, тъй като прочетох отзиви за нея в Интернет, проучих предварително нейните характеристики. Почти направих покупка, но един познат специалист, когото срещнах точно там в магазина, ме убеди. Вместо Bosch купих шайба Hansa. Не съжалих за стореното за минута. Ханза наистина е по-готина, във всеки случай изтрива перфектно и издава малко шум. Характеристиките й са по-добри, а цената е по-ниска. Като цяло ползите са очевидни.

Юлия, Иваново

Нормална машина и изглежда красива. Работи и не се чупи втора година. Много съм щастлив от това. Съветвам ви да купите!

отрицателен

Александър, Твер

Бях щастлив от евтината пишеща машина точно пет месеца, докато двигателят й „не лети“. Шест месеца ремонтирах услугата й безплатно. Пет месеца в очакване на нова резервна част и месец го направиха. Към самата машина също имам оплаквания, тъй като е сглобена от неизползваеми части с криви ръце. Не съм доволен от покупката!

Алена, Тула

Използвах пералнята на Bosch 20 години, но не взех Bosch в замяна, защото знам какво правят в Русия сега. Нямаше допълнителни пари, затова си купих пишеща машина Hansa. Компанията е някак загадъчна, но напоследък се чува много, така че се доверих на нея.Моделът е красив, но изтрива ужасно и можете да сложите край на това, тъй като това е господин Но в красив пакет, трябваше да изберете Bosch.

Hansa WHC 1246 контролен панел

Юлия, Ижевск

Машината не е добра. При покупка смених един поради скъсан маншет на люка. Втората инстанция беше със скрити дефекти. Електронният модул се счупи, който беше ремонтиран много дълго време. Тези перални са евтини, но с лошо качество. По принцип веднага бихте могли да се досетите защо го купих!

Точно една година пералнята, докато 4 месеца се ремонтира, и я миех с майка ми.

Яна, Хабаровск

След месец употреба люкът започна да тече вода. По време на измиването и изплакването от люка с тънка струя вода се стичаше по предната стена. Майсторът ремонтира безплатно, тъй като беше гаранционен случай. След ремонта люкът започна да се затваря много здраво. Необходимо е да му се оказва натиск, за да го затвори. Страхотна пералня, не се препоръчва!

Андрей, Москва

Не е добра машина. Мирише на каучук и пластмаса от барабана, след първото измиване възстановителят отскочи. Съдът за прах вътре се напука. Каква цена, такава машина.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини