Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hansa WHC 1038

Hansa WHC 1038 отзиваНякои купувачи отдалеч вземат тази шайба за най-добрия „домашен асистент“ на марката LG, тъй като по дизайн са много сходни. В допълнение към дизайна тези машини са сходни по технически спецификации, но разликата в цената е значителна. Това е пералня Hansa WHC 1038, средната цена на която е 315 щатски долара. Нека да видим какво мислят хората, които вече са успели да оценят качеството на автомобилите на Ханс.

Мнения на мъжете

Иля, Стерлитамак

Купих миеща машина миналата година, сложих я в кухнята на дъската. Дъските на пода вече са вдигнати, така че не е идеално да се монтират, това прави машината малко шумна и се люлее по време на въртене. Изтрива както дребни предмети, така и връхни дрехи. Наскоро той изми голямо голямо одеяло, измиването, изплакването вървеше добре и на въртенето машината беше малко "палава", но си свърши работата. Все още не се счупи, работи правилно. Външно изглежда скъпо и красиво, отново куп заслуги.

 1. Работи по-тихо от LG, Electrolux и Bosch, знам със сигурност, защото LG и Electrolux са у дома с моите братя, ипералня Bosch WLG 24060 OE Имах, но бързо се счупи поради фабрични дефекти.
 2. Товарната врата е много голяма, дори големи неща летят в нея от ускорение.
 3. До 16 полезни програми, сред които е трудно да се намери това, което не се изисква всеки ден.

Особено харесвам програмите: бързи 15 минути, ръчен, спорт, комфорт и цветни материи.

 1. Голям дисплей, който показва всичко, което машината прави. Честно казано, за да се отървем от коли с крушки, които не живеем в 21 век, вярвам, че всяка модерна шайба, дори много евтина, трябва да има екран.
 2. Защита срещу пренапрежения на тока, деца, дисбаланс и други. Изглежда, че машината е добре защитена.
 3. Машината е икономична по отношение на консумацията на енергия и вода, особено на електричеството.

Засега съм доволен. Всичко работи като часовник, не се проваля. Спокойно мога да го оценя за пет точки, тогава ще видим какво ще се случи.Hansa WHC 1038 изглед отпред

Сергей, Чита

Машината се оказа с малко по-големи размери, отколкото очаквах, заради нея трябваше да препланирам банята. Свързах се без проблеми, не се наложи да купувам никакви компоненти. Спомням си, че когато монтирах първата си перална машина Indesit, трябваше да си купя специален удължен маркуч. Изтрива добре, особено ми харесва начина, по който изтрива обувките. За такива пари машината е просто перфектна!

Виктор, Самара

Шайбата изглежда точно като космически кораб, всъщност заради футуристичния дизайн, взех го, много добре се вписваше в моята кухня в хай-тек стил. Изтрива се добре, докато въртенето се люлее малко. Люкът се отваря и затваря свободно, закрепванията на капака са нормални. Електрониката работи без проблем. Без оплаквания!

Владимир, Мирни

Тихо, държи много спално бельо, изглежда много привлекателно с голям люк и евтин. Веднага ми хареса. Вероятно надежден, въпреки че не знам, използвам го вече четвърти месец. Засега всичко ми харесва.

Александър, Киров

Работи нормално, не дрънка и не се опитва да галопира. Изтрива се тихо, без дръпване и чукане към вас, като цяло, солидна нова машина. Пет месеца я експлоатираха безмилостно, не се проваля, нито провали, нито сривове. Натоварването е прилично, не виждам недостатъци, можете да си купите!

Мнения на жените

Ирина, Новосибирск

Седмица след покупката ключалката се счупи на пералнята. Измиването свърши, но люкът не се отвори, аз започнах да го издърпвам, а той не. Страхувах се да дърпам силно, за да не счупя още дръжката. Съпругът предложи да вземем с отвертка, но аз го изпратих от греха, иначе новата машина, бране по някакъв начин не беше удобна. Обадих се на специалист по гаранции, той го ремонтира безплатно за 15 минути. Той каза, че UBL е лошо фиксиран. Сега всичко работи добре, от една година шайбата носи само радост.

Джулия, Красноярск

Няма да кажа много, в противен случай рецензията ще бъде тромава.Веднага избройте предимствата на машината.

 • Тихо и трудно вибрира. Това е може би най-тихата машина.
 • Много добро извиване.
 • Можете да създадете своя собствена програма за измиване.
 • Голям люк и просторен барабан със специални ребулери, които предотвратяват сплъстяването на бельото.
 • Много достъпна цена, за толкова добра машина, дори е малко занижена.

Притежавам домашния помощник на Ханс вече почти две години. През това време пералнята показа най-добрата си страна. Препоръчвам го на всички!

Наталия, Москва

Псевдогерманска машина. Изтрива се ужасно, гърми и се стреми да се счупи. През последната седмица след измиване от машината явно мирише на изгоряло окабеляване. Спешна нужда да се обадите на капитан, докато гаранцията не свърши. Напразно купен, не съветвам никого!

По време на измиването екранът често мига, след което се появява мирис на парене.

Алена, Кемерово

Машината, която ми хареса от първия път. Размерите на калъфа са някак големи, но като отчитам сантиметрите в банята, стигнах до извода, че ще пасне. Проучих характеристиките, разбрах цената и реших, без да спирам да купувам. Не съжалявам!

Яна, Санкт Петербург

Имам опит в притежаването на пералня LG. В сравнение с нея Ханза е по-тиха, държи повече пране и почиства по-чисто. Харесвам и дизайна повече. Слагам на пишещата машина най-високата оценка.

Елизабет, Новосибирск

Напоследък баба ми беше обсебена от спестяванията. Купих й пералня Hansa, която спестява много вода и светлина. Баба е щастлива и аз съм щастлива, че след един век успях да й зарадвам.

Уляна, Москва

Изтривам най-често през нощта, защото работният ми график не позволява измиване следобед. Отлагам забавено начало и си лягам спокойно, а сутрин преди работа вися прането си, за да изсъхне. Машината никога не ме е събуждала, което означава, че работи тихо. Изтрива се добре, а всичко останало ме устройва. Лично аз съм много доволен, препоръчвам да купувам!

   

2 коментара на читателите

 1. Граватар Сергей Сергей:

  Глупости, а не машина. Много шумно и не се навива.

 2. Gravatar Anonymous аноним:

  Ню Ханс е почти аналог на старото. Аз съм на 15 години. Гледах всичко подобно. Люкът е голям. Пишат за лошо въртене. Така и старата, ако няма достатъчно спално бельо, тя ще мисли дълго време. Да, може да не се преодолее. Мисля да си купя нова красавица.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини