Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hansa WHB 838

Hansa WHB 838 отзиваАко се интересувате от технически остарели перални, можете да обърнете внимание на пералнята Hansa WHB 838. Купувайки тази техника, можете да спестите малко пари, но струва ли си да харчите пари за нея? Бърз поглед върху техническите характеристики на тази машина ни позволява да заключим, че този модел е най-малко 10 години. Точно преди 10 години подобни характеристики все още бяха уместни. Обръщаме се към мнението на потребителите, може би те ще ни кажат нещо разумно.

Мнения на мъжете

Андрей, Москва

Реших да си купя това измиване в къщичката преди година. В резултат на това я донесох от къщичката, тъй като нашата стара машина, произведена в Корея, беше покрита с меден леген. Ханза се оказа силна, тиха и изтрива наистина по-готино от скъпа машина. Не мислех, че пералня за 180 долара ще се окаже по-готина от технология за 450 долара. Какво има в него.

 1. Петкилограмен барабан, с действително натоварване 4,5 кг.

Опитах се да заредя 5 кг спално бельо, но не се разтяга такова количество, 4,5 точно така.

 1. Завъртане със скорост до 800 об / мин. Въпреки че ниската скорост се извива доста добре.
 2. Няма защита срещу деца, но има контрол на пяна и защита от дисбаланс. Няколко пъти тези pribludy дойдоха по-добре, особено когато съпругата разбърка праха за пране, смеси се с праха за ръце и изкачи пяната от всички пукнатини.
 3. Има само 8 програми, но те са подбрани не лошо. Особено приятно е супер изплакването, което преминава бързо, а ефектът е като двойно изплакване.
 4. Има програма за пране на бельо. Съпругата много я уважава.

Мога да добавя също, че Ханза работи тихо и не се люлее по време на въртене. Всичките ми предишни коли залитнаха много и вдигнаха много повече шум. Накратко, машината е валидна, ще я използваме няколко години със сигурност.

Алексей, Томск

Тази машина има няколко предимства, но ниската цена ме привлече. Управлява се лесно, защото няма нищо освен осем примитивни програми за пране. Няма дори предварително накисване, така че първо трябва да държите бельото в легенчето за известно време и след това да го поставите в машината. Използвам колата втората седмица, засега впечатленията са отрицателни. Преди имах шайба на Samsung, която купих преди 13 години и дори има по-полезни функции. Не го препоръчвам!

Степан, Иркутск

Това е нормална машина. Чета отрицателни отзиви за нея, казват, тя е древна, всички съвременни коли отдавна са я подскачали. Може и да е така, но за толкова малко пари се опитайте да намерите охладител за кола. За мен тя е солидна, тя изпълнява добре своята функция, но нищо друго не е необходимо. Пет точки!

Сергей, Брянск

Две години вече тази шайба, полетът е нормален, изтрива се както трябва. Съпругата е доста щастлива, оказа се, че не е нужно да спестявате много пари на пишещата машина, купих евтина и се радвайте. Сглобката е нормална, не се счупва. Можете да го вземете!

Евгений, Иваново

Той взе тези неща от нов апартамент. Собственикът го продаде заедно с мебели и други боклуци. Продадох повечето неща или ги занесох на сметище, но оставих пишещата машина Hansa WHB 838, защото е напълно нова. Общото впечатление е евтино. Изтрива добре, но иначе, страшна гледка. Разбрах, че те не гледат на талантливия кон, ще го занеса на близките си в селото и тук ще се зарадват.

Юри, град Серпухов

Тази машина се повреди на третия ден след покупката. Специалист от сервизния център каза, че е прекъснато захранването на електронния модул, най-вероятно нещо с окабеляване. Така че бях глупак, за да спестя пари. Съпругата ми сега ме вижда и кога машината е ремонтирана по принцип е неизвестна. Изключително недоволен от покупката.

Мнения на женитеHansa whb 838

Ксения, Новосибирск

Машина с много приятна цена. Съпругът ми и аз също направихме 20% отстъпка, така че ние само да я отнемем. Трябваше ни машина в селска къща, Ханс просто се появи.

 • Той е автоматичен и това е основното, няма да използвам полуавтоматични устройства за нищо, дори и на вилата.
 • В него се поберат до 5 кг неща, това е повече от достатъчно за летни къщи.
 • Тя перфектно извива, но изплаква така, така че трябва да включите супер изплакване.
 • Работи надеждно, без чужди звуци.

Дори когато барабанът се върти много бързо, не се чува удар или чукане.

 • Нещата не се развалят. Дори след многократно измиване, на дрехите не се появяват гадни шпули, което много се радвам.

Може би нямам оплаквания от миене, още повече, че не изисквам много от бюджетна машина. Радвам се, че тя просто е, съпругът дори не искаше да вземе това, вила.

Елена, Санкт Петербург

Приятна стойност, лесна работа и ненадминато качество на измиване. Трудно е да се намери машина на такава цена, която би измила по-добре. Можете да ми възразявате, например, има Indesit, който има много евтини коли. И какво? Беше с мен пералня Indesit IWUB 4085, по-лошо и невъзможно да си представим, изобщо не се миеше и се счупи за една година. Тази две години вече работи и всичко е наред, всичко ме устройва.

Катрин, Ростов на Дон

Тъй като няма купувач от майка ми, реших да й помогна с избора на евтина пералня. Спряхме на Hansa WHB 838. И двете са евтини, а характеристиките му не са най-лошите. Шест месеца машината работи добре, нямаше повреди. Много ми харесва как се подбират програмите за миене. Давам най-високата оценка!

Лариса, мини

Уви, пералнята не оправда очакванията ми. Месец работеше и контролния модул изгоря. Сега се опитвам да получа безплатен ремонт от сервиза, но всички те дърпат гумата. Сдобих се с машината евтино, но какъв е смисълът, защото нямах време да я измия правилно. Не виждайте евтините неща, трябва да изберете нещо друго!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини