Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hansa WHB 1238

мнения за Hansa WHB 1238Компанията Hansa, сравнително наскоро проби на руския пазар, твърдо зае ниша в сегмента на продажбите на перални машини. Под марката Hans се произвеждат голям брой бюджетни автомобили, които привличат на първо място купувача с ниска цена и сравнително високо качество. Ярък пример е пералня Hansa WHB 1238, за която със сигурност трябва да научим колкото се може повече.

Положителни мнения

Олга, Москва

Преди малко повече от година се развали любимият ни Зануси, който служи в нашата къща 17 години. Въпреки че беше грозна и имаше механичен контрол, все още я обичах, защото за толкова години тя стана пълноправен член на семейството. Провалът съвпадна с финансовите проблеми, така че дори не се замислих за скъпа подмяна, взех евтина Hansa WHB 1238.

  1. Машината перфектно изтрива и извива, а изплакването е просто вълшебно.
  2. Той има много режими, които ви позволяват да осигурите индивидуален подход при миене на различни неща.
  3. Има експресни програми, които са необходими, когато миенето трябва да се извърши бързо.
  4. Люкът е широк и се отваря широко. Това ви позволява да не стискате прането в люка, а практически да го хвърлите вътре.

Консумацията на вода и електричество също е приятна и много щастлива!

Мия се много често. Просто никъде не съм без пишеща машина, по-лесно е да се разделим с лявата ръка, отколкото с пишеща машина. Ханса е добър избор, въпреки че, честно казано, когато го купих, не мислех така.

Комта, Хабаровск

Измиването е просто, изглежда дори тромаво, но въпреки това работи, добре, много по-хладно отпералня Indesit IWSD 51051с когото вече имах познанство малко по-рано. Основното за мен е, че машината се изтрива и тя го прави с успех, но фактът, че малко дрънкалки са дреболии. Харесва ми, че има барабан от 6 кг, а струва малко повече от 200 долара - страхотно!

Александър, Санкт Петербург

Ако искате кола без проблеми, Hansa WHB 1238 е специално за вас. Струваше ми само една стотинка, семейният бюджет изобщо не се напрягаше. Жена ми обвинява, че няма дисплей и не ми трябва, защото тя я изтрива, прането е чисто, а останалото е буржоазни навици.

Людмила, Новокузнецк

Във връзка с кризата само пералнята Hansa WHB 1238 би могла да си позволи, защото цената й е много достъпна. Автоматичните машини обикновено имат голям проблем - изплакнете, но Ханза се изплаква здраво, по-добре, отколкото човек прави с ръце. Чудесен избор за хора с ниски доходи, поставете пет точки!

Марсилия, Томск

За студентското общежитие машината е нещото. Издържа на небрежни студенти, които пъхат всякакви боклуци в барабана като бирени бутилки и шоколадови барове. За две години екзекуции шайбата на Ханс не се счупи нито веднъж, измива се нормално, доволни сме. Специални благодарности на продуцента от вечно мръсните студенти от катедрата по филология.

Татяна, Москва

Съотношението цена / качество е просто страхотно. Като проучих малко тази машина, веднага реших да купя и не съжалявам. Работи безотказно, не вдига шум и не се счупва, особено добре е да перете големи неща, които винаги е проблемно да се мият. Преди рядко миех одеяла и якета, защото има много проблеми с тях, сега го правя по-често, тъй като има Ханза.

Добре е, че има високоскоростно въртене при 1200 оборота в минута, понякога го използвам.

Евгений, Оренбург

Добра технология с прости и интуитивни контроли и съветска стойност. Защо нашите перални не могат да направят това? Купих го преди шест месеца и съм много доволен. Без повреди, замръзвания и проблеми, изтрива се перфектно. Препоръчвам го на всички!

Юри, КостромаHansa whb 1238

Цената на тази машина е сравнима с Indesites, но ако Indesit прави безполезни шайби, тогава Hansa прави качествено оборудване. Имам Hansa WHB 1238, която работи година и четири месеца, изключително съм щастлива. Преценете сами, когато купих, спестих около 110 долара, докато получих пишеща машина с функционалност за среден клас. Много щастлив!

Карина, Ижевск

Взех тази шайба по настояване на съсед, който закупи Hansa WHB 1238 няколко месеца по-рано. Той беше прав в избора си. Страхотна машина, надеждна като наковалня и безпроблемна като швейцарски часовник. Много благодаря на моя съсед Григориевич и специалистите от компанията Ханс, които направиха машината!

Отрицателни мнения

всички По, Волгоград

Тъй като този модел на шайба беше най-евтиният, го купих. Когато купувате машина, подредена изцяло, с изключение на люка. По време на работа се оказа, че тя също се изтласква зле. Производителят написа за това в инструкциите, съветва да извадите прането и да го поставите отново на въртенето. В сервизния център казаха, че виновен е сензорът за автоматично претегляне. Това е толкова досадно, когато си лягате, но машината не е отвита, трябва да станете и да я включите отново.

Особено не изважда дънки и връхни дрехи. Военнослужещите уверено декларират, че това е норма за тази машина. Мисля, че това не е приемливо, какъв вид пестене на енергия може да се обсъжда. И освен това излъчва много шум, LG работи много по-тихо. Вероятно ще взема за проверка, за да се върна в магазина.

LLC "MGK"

Прочетох много похвали за машината и затова я купих. Разочарован съм, тъй като машината е шумна, прилича на излитащ самолет, ще бъдете шокирани от този звук. По принцип марката Ханс не е много истинска, без значение какво казват за него в Интернет. Трябваше да плати 10 хиляди рубли и да закупи нещо друго. С бързо измиване за 15 минути, трябва да изстискате 7 пъти.

DIAMO

Пералня, която депресира много слабо. Обикновено големите неща се изтръгват лошо, например завивки, покривки за маншет. Дори от десетия път може да не се изтръгне. Времето до края на измиването не съответства на истинското. Ако прането се избърсва при ниски скорости, то ще бъде много набръчкано. Бих се радвал да изпратя тази шайба обратно в магазина, не съветвам никого.

Сергейчик Юри

Когато купувате съблазнени при високи обороти и ниска цена на въртене. Добрият режим продължава повече от 2 часа и затова най-често избирам бърза програма. Бих искал междинен режим. Жалко е, че не можете сами да изберете продължителността на измиването.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини