Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hansa WHB 1038

мнения за Hansa WHB 1038Една просто изглеждаща и много достъпна пералня Hansa WHB 1038 на пазара от доста време. През това време да не кажа, че хората са много привързани към него, но въпреки това пералнята се продава добре, което означава, че трябва да й обърнем внимание. За да научим повече за автомобила, ние, освен характеристиките, ще изучаваме отзивите на клиентите, надяваме се, че ще ни кажат за тази техника без съкращения.

положителен

Олга, Ясногорск

Машината беше събрана откровено от три точки, но това не й пречи да мие прането и това е важно. Работи доста тихо, за тези пари не можете да изберете идеална пералня. 6 кг пране за пране без проблеми, можете да изперете якето, карето или одеялото. Прахът не оставя нещата, изплаква се добре. Преди година взех пералня за 200 долара, евтина и весела!

Людмила, Москва

Ако не обръщате внимание на външния вид, машината е добра, в нея няма нищо излишно. Простотата е ключът към надеждността! Напролет купих тази шайба на къщичката. Скоро лятото ще свърши, но тя оре и оре всичко. За зимата ще взема колата у дома, нека има две шайби вкъщи. Тя има много плюсове.

 • Осем страхотни програми за измиване.
 • Надеждният и стабилен случай.

Дори по време на цикъла на въртене със скорост 1000 об / мин пералнята не говори.

 • Спокойна работа на всички етапи на програмата.
 • Икономическо потребление на вода и електроенергия.

Ако не преследвате технически иновации, тази пералня е идеална за вас. Работи доста добре, така че можете да се надявате на това!

Юри, ПсковHansa WHB 1038 прахоуловител

Заслужено сложих палци на тази кола. Занесох го преди година и половина в работилницата си. Работниците в униформата ми изтриват на място, за да не влачат мръсотия вкъщи. За цялото време, че само тази шайба не е паднала и работи правилно, не се е счупила нито веднъж. Измива антифриз, мазут и различни замърсявания, макар и със специални средства. Натоварването й не е малко, все пак е 6 кг. Трудните ми работници са напълно доволни.

Светлана, Казан

Просто, безпроблемно и много евтино. Ето три основни предимства на тази пералня. Той изпълнява добре основната си функция, грях да се оплаква. Парите ми определено си заслужават, съветвам ви да го вземете.

Юлия, Москва

Използвах пералнята Electrolux 8 години, мислех, че работи тихо, но сега разбирам, че Hansa е много по-тиха. Не мислех, че евтина пералня може да работи толкова тихо. Подхожда ми напълно, въпреки че мога да си позволя скъпа кола с камбани и свирки.

Яна, Барнаул

Ползвам го от шест месеца, харесвам всичко. Прането прави отлично измиване, дори и с половин доза прах. Събира вода тихо, но работи тихо. Изглежда обикновено, изглежда, че дизайнерът й се е отпочинал. Не съжалявам за това, което купих!

Владимир, Ижевск

Търсех евтина и добра пералня. Специалистът посъветва да вземе Ханс, изглежда, че е бил прав. От две години шайбата работи примерно. Изтрива се прилично, изплаква се и се върти на височина. От моя гледна точка тя има един недостатък - тромав външен вид. Останалото е добра техника. Резултат пет!

отрицателен

Уляна, Толяти

Не ми харесва, че няма таймер, каква машина е, в която не е ясно кога ще завърши измиването. Излива вода много дълго време, има усещане за забавяне на процеса на измиване. Изглежда много грубо, ако имах възможност да го вградя в мебели, тогава нямаше да се притеснявам. И така тя стои пред погледа и разваля украсата на банята. Не съм доволен от покупката!

Forest, Санкт Петербург

Тъпа машина. Купих го на къщичката, но не го взех в къщичката. Свързана е вкъщи, но тя „не дрънка“. Трябваше да го занеса в магазина, а в замяна да взема още едно от същото. Новият работи, но не и фонтан, беше необходимо да не се пести от технологии.

Всички светлини са включени и измиването е невъзможно да започне, какъв вид повреда не е ясно.

Елена, КостромаHansa WHB 1038 контролен панел

Използвам автоматични перални от 20 години, нямам идея как съвременна домакиня може да се справи без тях.Спомням си историите на баба ми как през зимата ходеше в ледената дупка, за да мие дрехи, ужас! Преди една година купи шайба на Ханс. Макар и проста, далеч не е пералня и корито. Въпреки всичко се справя с функцията си слабо, не ми харесва. Барабанът е голям - 6 кг, преди това имах Беко 4,5 кг, но миеше много по-добре. Разочарован!

Светлана, Хабаровск

Търсех евтина пералня, така че натоварването да не е по-малко от 6 кг. Така го открих на собствената си глава. От три месеца вече два пъти се обажда на господаря. първи машината не изцеждаше и не източваше водата, майсторът се поправи, а напротив, тя спря да налива вода. Ужасно качество, не харесвайте машината!

   

2 коментара на читателя

 1. Граватар Серафим Серафим:

  Лоша машина: никакво миене! Трябва да настроя програмата за бързо измиване 2, или дори 3 пъти, защото тя няма допълнителна функция за изплакване, но има ли въртене ?!
  Веднага ще кажа, че заспивам на прах 2 пъти по-малко от нормалното.
  Странно превключване на програмата: ако искате да смените една програма на друга по време на миене, след това, когато направите пауза, тогава машината източва водата и започва да мие по нов начин, а не продължава по друга програма (други машини не са имали това).
  Като цяло една цена е добра (въпреки че за такава машина е възможно и много по-малко), а евтина - в Африка е и евтина! Какво да искам за такива пари.

 2. Граватар Анна Анна:

  Имах много перални машини. Мислех, че няма по-лоша пералня BEKO, но колко греших! Случва се и това е пералня Hansa.
  1. Не изплаква бельото. Естествено как може да се направи това с две изплаквания, които са включени във всички програми за измиване, с изключение на едно, в което има 3. Следователно, винаги трябва да миете само в един режим. Останалите просто не са необходими.
  2. Няма допълнителна програма за изплакване, но има въртене. Но защо? Не е ясно
  3. Средството за изплакване може да се източи по всяко време, но не и при последното изплакване!
  4. Всички режими се заличават едно и също. Няма абсолютно никаква разлика, освен в оборотите по време на въртящия се цикъл. Това по принцип е напълно абсурдно.
  Не знам за кого е създадена тази машина и с каква цел, но никога не съм виждал такава пералня. И наистина не исках.
  Няма да препоръчам тази марка автомобил на никого, дори и заради ниската си цена. Въпреки че на тази цена можете да си купите кола много по-добре.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини