Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Hansa AWB510lH

мнения за Hansa AWB510lHДоста често в големите хипермаркети, продаващи домакински уреди, можете да намерите пералня Hansa AWB510lH. Машината е бюджетна, така че винаги ще намери своя купувач, но това не означава, че ние също трябва да я вземем. Компетентният потребител, когато избира продукт, няма да се съсредоточи само върху цената, затова се обръщаме към отзивите на хората. Надяваме се, че ще изяснят ситуацията, кажете ни, трябва ли да купим модела Hansa AWB510lH или да оставим да продължава да събира прах върху гишето на магазина.

положителен

Нина, Екатеринбург

Като цяло машината ми хареса, въпреки че засега ще се въздържам от окончателни заключения, тъй като продължавам да я изучавам. Засега ще споделя с вас междинните изводи.

 1. Машината ми спести малко полезно пространство, само няколко сантиметра поради подрязания калъф, но тези сантиметри бяха много удобни, едва се вкара в ъгъла на банята.
 2. Измиването навън е доста привлекателно, във всеки случай дизайнът на банята не се разваля, въпреки че дисплеят не би навредил.
 3. Много тихо, направо дори невероятно.
 4. Той е добре защитен от течове, за всеки случай се предлага стандартна палета със сензор. Ако водата изведнъж се разлее, където е необходимо, машината ще я блокира.
 5. Управлението макар и електронно, но по-скоро примитивно, всеки се учи бързо.
 6. Барабанът е откровено малък, само 5 кг.

От опит мога да кажа, че съвременните машини с товар под 6 кг не са функционални, до голяма степен поради факта, че не можете да перете големи неща в тях.

 1. Има защита от деца, но е доста трудна. Веднъж погрешно го изложих, така че за известно време не можах да го сваля.

Също така тази пералня се изцежда добре. След това прането е сухо, а самият процес на въртене е неагресивен. Дори капризните тъкани след такова извличане не се влошават, което ме радва много като домакиня. Е, ще продължа да наблюдавам новата си пералня и да споделя впечатленията си с вас.

Юлия, Кострома

В началото имах смесени чувства към тази пералня. Сега съм свикнал и мога да кажа, че дори се влюбих. Доста е тихо, затваряш вратата към банята и изглежда, че колата е изключена. Не можете отделно да включите изплакване или източване, това е малко досадно, но не можете да очаквате много от бюджетна шайба. Изтрива се нормално, тогава дори няма да се опитвам да намеря грешка. Това вероятно е основният му плюс, е, все още ниската цена.

Юри, ОмскHansa AWB510lH изглед отпред

Някак за година и половина употреба не открих значителни недостатъци в машината. Имаше някои малки неща, например по време на монтажа, с изненада научих, че комплектът няма гаечен ключ, с който да регулира краката. Доста неприятно е, че производителят е толкова малък, че дори съжалява за ключа. Редовният маркуч също е кратък, трябваше да купя по-дълъг.

Мина известно време, инсталацията беше забравена, неприятните впечатления от тази инсталация също бяха забравени, сега машината е най-добрият ми приятел. Той изпълнява функцията си на солидна петица, повреди и разрушения не се наблюдават. Така че слагам най-високата оценка, можете да купите!

Максим, Магнитогорск

Купено евтино, колата е нормална, качеството на сглобяване е отлично. Смятам, че всичките прибиране на нит към душата й са глупости, някой искаше да се покаже, това е писане на шамар по добрата техника. Изтрива дрехите ми като пералня, няма оплаквания!

Яна, Москва

Проста, тиха, изтрива много по-добре от старата ми шайба, която преди месец остави за боклука. Прахът взема отделно, климатик отделно. Специалистите реагират добре. Много съм доволен!

отрицателен

Иван, Хабаровск

Тази пералня няма предимства, въпреки че не, един плюс все още съществува - цената, но какъв е смисълът.

 • Първо, машината не взема праха, какъв насип искате, няма полза, почти всичко остава в тавата.
 • Второ, прането не се мие, усуква се за два часа, а усещането сякаш просто е навлажнено в леген.
 • Трето, люкът се отваря и затваря силно. Пране в пещта, не е нужно това.

Оксана, Мурманск

Дори машината не струва толкова малко пари, тъй като явно я събираха, "за да се отърват от нея". В магазина копелетата дори организираха кампания, 35% отстъпки за такова оборудване и дори паднах за него. Изтрива се просто ужасно, по време на въртенето на барабана се чува външен шум. Ще се опитам да го върна в магазина, ако само се опитат да не го вземат.

Людмила, Москва

Защо имам нужда от такова наказание. Втората пералня в живота ми и дори по-лоша от първата. Първият, който имах, беше марката Samsung, няма да пожелаеш врага, той се счупи 4 пъти. Ханза вече се счупи два пъти за три месеца - това е абсолютен антирекорд. Прочетох закойто е производител на перални машини hansa и се съмнявам в чистотата на тази марка. Сега възпирам всички да купуват оборудване на Ханс, но може би просто бях от късмет.

Отначало Ханза започна да тече приемник на прах. Съпругът запечата пукнатината с уплътнител, след това помпата се провали. Какво да чакаме по-нататък?

Светлана, КазанПисалка Hansa AWB510lH

Когато току-що купиха пералня, миришеше на евтина пластмаса от люка, понякога толкова силно, че цялата баня беше изпълнена с тази миризма. Обадих се в магазина, управителят ми отговори, че се случва, казват, че пералнята е нова, тя ще се проветрява с времето. Чакам третия месец, нищо не се е променило. Нещо повече, бельото започва да мирише на пластмаса. Така направих покупка!

Карина, Перм

Поръчах тази машина чрез онлайн магазин с 25% отстъпка. В началото бях щастлив. Машината изтрива добре, не взема много прах, икономична. Моята радост свърши точно когато преди месец започнах да мия, минаха пет минути в машината нещо се зачерви, имаше миризма на окабеляване и светлината угасна в цялата къща. Предадох машината за ремонт под гаранция, нямам търпение да бъде ремонтирана, изглежда, те обещаха следващата седмица. Измивам си ръцете!

Едуард, Смоленск

Той взе тази машина преди две години, когато живееше в малко семейство. Дори за ергенския живот машината е безполезна. Изтрива се зле, чупи се често, най-лошият вариант. Дори и да го поправите сами, тогава е скъпо, тъй като резервните части не са евтини. Ако се обадите на капитана, тогава като цяло капец. Поставете пишещата машина една точка от пет!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини